Отговори
# 210
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИКА!
АВИ,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И САМО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ!!!
[b]Честито и на Цветелина![/b]

Честито на месечинките! Heart Eyes
Лейди,Ники е много сладък! Heart Eyes
Вал,снощи сънувах,че с Кас днес ще пиете кафе,а Кари и Пламена ще си играят,а Ева ще им досажда hahaha.Дано да се случи Praynig

Мери,разкажи как мина снощи Mr. Greenкакво  получи?

# 211

Мила АВИ, да ти е здрава и щастлива Мони, честит да е рожденният  и ден, нека е винаги чаровна и игрива,умничка и послушна..  bouquet Незабравим празник да си направите днес.. Heart Eyes
Честита първа годинка и на Цветелина, здрава и щастлива да расте..  bouquet

# 212
  • Sofia
Ави, жива и здрава да ти е сладката рожденничка Мони!
Освен да е здрава не знам какво друго да и пожелая, тя е родена под щастлива звезда щом е попаднала в такова прекрасно семейство като вашето!  newsm51
Весел и емоционален празник ви пожелавам!  Hug

Честит Първи Рожден Ден и на Цветелина!
Да расте здраво и усмихнато дете!   bouquet

Лейди, много е сладко това Никито  Heart Eyes много красиви ги правите децата, ако бях на вас нямаше да се спра изобщо!  Laughing
Ефросинка, не те ли беше срам, телефон имам да бе звъннала!  Crossing Arms
Три часа обикаляхме квартала като простинали кобили, Пламена е в срочна ваканция и се чудехме де да се денем, другия път не ме пробвай само на клона.  Laughing
Пухкин Калоян нещо много възмъжал на аватара  Grinning свикнала съм да го гледам по ританки и изведнъж много дръпна в развитието си това дете.  Hug
Еленчо, а Ани къде я забрави?  Laughing
Ева не ходи, съответно не мърда от леговището си, та няма как да им досажда, но ме радва това че аз съм ти досаждала снощи в мислите и сънищата ти.  hahaha
А ти какво се спотайваш, кажи за снощи какво получи?  Mr. Green

# 213
Благодаря ви ,момичета от сърце Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss

Троли,не се притеснявай,Лео ще е много по-щастлив ако си има другарче в игрите,ще намериш златната среда както се казва Peace Hug.И аз чувствах така миналата година,страхувах се да не лиша Петьо от внимание покрай бебето,но сега виждам колко много се обичат двамата и съм щастлива ,че ги имам Heart Eyes Heart Eyes
Наденце,оздравявайте Hug
Слънчице,Люцканов е PeaceИ ти ли ражда при него?
Лейди,много е сладък Никито  love001После ще гледам клипчетата,че сега се приготвям за гостите  ura,до после Hug

Забравих Embarassed

Честит рожден ден на Цвети!!!Да расте много здравичка и послушна!!!Весел празник й пожелавам!!!

# 214

Еленчо, а Ани къде я забрави?  Laughing
Ева не ходи, съответно не мърда от леговището си, та няма как да им досажда, но ме радва това че аз съм ти досаждала снощи в мислите и сънищата ти.  hahaha
А ти какво се спотайваш, кажи за снощи какво получи?  Mr. Green
Ами в съня ми,Ани си беше в Сливен с татко си Grinning,но децата много занимателно си играеха,а Ева наистна има досаждаше....ослушвай се,оглеждай се-днес може и да проходи Laughing Mr. Green
А за подаръците кво да ви кажа.....
Мъжо,нали е романтичен и така и не свикна с идеята да ми дава пари  сама да си избера подарък,и ми идва снощи с прекрасен букет и една торбичка......Виждайки прекрасния букет,започват едни фантазии за съдържанието на торбичката......Отварям аз с огромен интерс,очаквайки,най-неочакваното и Воала -случи се най-неочакваното-ШПРИЦ И ФОРМИЧКИ ЗА СЛАДКИ Crazy Shocked #2gunfire #2gunfire #2gunfire....вика ми:"Ами забаелязвам на последно време все сладки правиш....". hahaha
Майка ми,добре познавайки ме ми подари 50лв hahaha,Леля,братовчедки и т.н-Букети пратиха.
Стела ми подари нов номер hahahaобаче е звуков и няма как да ви го опиша,но е много смешен hahaha
Най приятно ме изненада една приятелка,която тайно ми е оставила подарък и цветя на вратата(Една прекрасна орхидея и още по-прекрасна книга),която отивам да чета Grinning

Ето ги подаръците
А домашното парти завърши на земята :lolцък ицък
Ави,много съжалявам,мъжо е на работа и няма кой да ни извози до партито SadЦункай 100 пъти Моника от нас!

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 10:53 от elenia

# 215
  • София
Здравейте!
Първо с честитките, че изостанах...
Честит Рожден Ден на Мери и на elenia !!! Бъдете здрави и обичани жени!
Честит Имен Ден на Вал !!! Да ти е живо и здраво името! Е, не само то!
Честит Ден Ден на сладката Евичка, Михаела, Вики, Андреа, синеоката бонбонка Мони и Цвети !!! Бъдете здрави, щастливи и игриви! Честита радост на мамите!
Ако изпускам някого да ме извини, но съм чела до 4 страничка. Съжалявам, че така накратко (искаше ми се да е по-така поне за Ева и Мони), но нямам време, чакам гости от далече, че утре ще има купон. Ще се реванширам, обещавам. Весело изкарване на рожденничките и да направите много снимки.
Ави, тенкю че се погрижи за темичката, само не разбрах защо се извиняваш, че си го направила. Всеки имащ желание и време може да го стори. Присъединявм се към общото мнение, че си много мила и добричка   bouquet
За Вики: от около седмица започна да се отбива. Когато й предлагам да цока, тя се дърпа, все едно ще й давам нещо страшно гадно. Още не съм чела нищо за отбиването, но знам как се чувствам от това: ненужна. Е явно вече моето момиченце е пораснало и няма нужда от млекце, но от обич има нужда и нея ще и я давам доживот!

Чао от мен и приятен ден!!!

# 216
  • Варна
Честит рожден ден на сладката Мони.
Пожелавам й само много здраве.
А това е за мама.
Честит рожден ден на патерици на Мери и Ели.

Честит имен ден(пак на патерици) на Вал.

Честит Първи Рожден Ден и на Цветелина!

Болничките бързо да оздравяват. Praynig
Поли,Ники е страхотен.Кога ще го видим Варненки на живо?
Радвам се че всичко е минало добре с Кари. Hug

# 217
Ави аз раждах при Ризова, но Люцканов няколко пъти ми беше на смяна и ми допадна като доктор.

# 218
Честит Рожден Ден на прелестната Мони! Да е винаги толкова лъчезарна и красива! Много целувки от нас.

Lady V, много е сладък къдрокоско. Калоян мързелан сигурно ще се крепи така устойчиво прав след половин година.
Валерия, чакай да си пусне мустаци шишчо и ще видиш ти възмъжаване Joy
Еlenia, дали може да се запозная с майка ти? Щом раздава петдесетолевки, искам да ме познава и мен Flutter.

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 10:58 от Пухка

# 219
Чара виждам, че си на балкона. Бях те питала за Магнолията.......

# 220
Честит рожден ден на двете кукли - Мони и Цвети! Да порастнат умни и добри дечица!

Пухка не си мисли, че щом сега е мързеланко Калоян много ще се забави. Днес Давид както не можеше да се изправя от легнало до седнало положение, така ни се ухили рано сутринта от седнало положение от кревата (определено не заспива така Simple Smile ). А ако е седнал и има къде да се хване веднага се изправя. А до преди две седмици нищо не можеше. Да не говорим, че и за ръчички не можеше да го водим, а сега като му хванем ръчичките крачи смело. Това е то. Порастнаха ни бебетата. Сега са едни малки сладки дечица (които се будят сутрин в 5  Joy ама здраве да е).

# 221
  • София
Най-напред Grinning

Честит рожден ден, малка сладка Мони! Да си жива и здрава, мноооого послушна, много щастлива и обичана от мама, тате и бате Grinning

Цвети, честит рожден ден и на теб Grinning Всичко най-най- най ти желая Grinning

Слънчице, извинявай, но явно си редактирала поста си, а аз преди това съм го прочела и затова не съм видяла редакцията ти( иначе чета много внимателно ). Да това е магнолия, води се черна, но е тъмно лилава(тя ми е наречена за Теодор). Имам и бяла( тя е за Анна-Мария), имам я снимана, но май не съм я качвала в нета. Ще потърся и ще пусна снимка. Бялата е по-трайна, а и по-красива според мен. Но и двете ми са листопадни . Засадих си и една вечнозелена, но тя цъфти след 15-та година- ще ми се изчака чакането, а листопадните цъфтят на 3-4 та година т.е може още пъвата пролет да ти цъфне, ако си купиш по-голямо храстче. Има ги в градинските центрове- аз съм ги вземала от градински център на околовръстното близо до Църна маца. Ако искаш ще ти пиша по-подробно. Има още два-три цвята.

# 222
  • Пловдив
Здравейте,мили момичета

Аз докато се включа,то стана обяд ooooh!.

Искам специално да поздарвя бузанчето Мони

Въче,е щом вече и ти казваш,няма начин да не излеза мома.В крайна сметка твоите форумски врачувания са доказали истинността си във времето Wink
И Честит Имен Ден  bouquet.Остани си все такава ведра и положителна персона Hug

Троли и мен ме тресат едни такива вълнения Confused.Но ще се справим,ще видиш.Сигурно ще ни е много трудно ,особено в началото,но съм сигурна,че с времето всичко ще се нареди.Погали коремчето и нагушкай Лео Hug

Лейди,много е сладичък Ники.Незнам как ще го опазиш по-нататък Flutter

Наде Sad,много лошо с тези болести.Добре,че вече отминава.

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 12:13 от Mirkam

# 223
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА МОНИ-БОНБОНИ!
ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ВСЕ ТАКА ДОБРИЧКА!НЕКА ДЕТСТВОТО Й Е БЕЗГРИЖНО И НЕЗАБРАВИМО !
[/size]

МИЛА АВИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! НЕКА ВИНАГИ СЛАДКАТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА ТЕ ДАРЯВА С МНОГО РОДОСТ И ГОРДОСТ!
[/size][/color][/size]

Честит Рожден Ден на Цветелина,нека е здрава и много щастлива!

Ledy V, ама много, много сладък този Ники. А какъв танцьор е от сега, много  Hug-ки.

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 12:36 от dar77

# 224
  • sofia
Авинце, честито!!! Нека Мони да расте здравичка и двамата с Петьо много да ви радват! Желая й щастливо детство и успех в живота!!!

Питката изглежда много хубава!
Радвам се за хубавите новини за щерките на Камчи и Кас!
И аз да ви благодаря за хубавите думи за моите дечица и фотосите!
Троли, недей така, ти си най-важния и всеотдаен човек за Лео както сега, така и след година, така и за почти цял живот! Как е той сега?
Наде, неприятно с болести, ама какво да правиш - част са от израстването на децата.
Моя синковец нещо се събуди много преждевременно от предиобедния сън и сега е киселица...ужас.
Ставам, хубав ден!
За малко да забравя - ЧРД и на Цвети!

Общи условия

Активация на акаунт