Отговори
# 195
Честит имен ден, скъпа Валерия. Целувки от нас. 

П.С
Много се радвам, че всичко е наред с Карина и с Ели.

# 196
  • София
Преди да съм пропуснала деня...
Честит Рожден ден на Мери и Еленийка Hug  Hug Hug    bouquet
Честит Имен ден на Въчето Hug ! Айде, айде пък ти, за последно тази година Crossing Arms...като не ни почерпи пържолки днес, трябва да си измислиш още една дата и не се излагай поне тогава, че си чакам мезето Laughing Hug. А, днес бях пак из ваш'та махала, ма пусто не висиш ти на клона като те проверявам hahaha
Честит Рожден ден на малките съкровища Максим, Габриела и Андреа
Честити последни месечинки на Кари и Александра   bouquet
Нямам сили да пиша повече...поне успях май с честитките...дано не забравям някой или нещо, че се пооплетох Crazy

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 21:43 от ephrossina

# 197
  • Sofia

Честит първи рожден ден на Максим, Габриела и Андреа!
Честито на патерица и на Маги на balena, Вики на cattt, Симона на woman_s,
Ева на  izabela®, Михаела на Yolinka, Виктория на Elkira!
Бъдете здравички и весели дечица!

Честит рожден ден на elenia. Здраве, щастие и любов!

Мери, честит празник! Бъди щастлива с любимите си хора!

Вал, честито! Със здраве да си носиш името!

Честити тумбачета на alex99 и на mirkam.

Добре сме. Здрави. Учениците почиват тези четири дни и тук е навалица.
И аз малко позакъсах с едната ръка, та не мога много да пиша, а повечко чета.
Влача се всеки ден на едни процедури дано помогнат. Като ме отремонтират ще се включа по-подробно.

Лека нощ

# 198

МЕРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ЗДРАВА , СИЛНА И ОБГРИЖВАНА.НЕКА ВСЕКИ ТВОЙ ДЕН Е ИЗПЪЛНЕН С ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ!

ЕЛЕНИТА, ЧЕСТИТО, МНОГО ЗДРАВЕ , МНОГО КЪСМЕТ , МНОГО ЩАСТИЕ И МАЛКО БРАТЧЕ ЗА СЕТИТО , КОГАТО СТЕ ГОТОВИ ЗА ТОВА!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИТЕ НИ РОЖДЕНИЦИ  МАКСИМ , ГАБРИЕЛА И АНДРЕА!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА КАРИНА И АЛЕКСАНДРА!

ВАЛ, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И ТИ ПОКРАЙ НЕГО ПОНЕ ОЩЕ 100 ГОДИНИ.
 Praynigстискам палци и се моля за милите ни Кари и Кас , дано мъничкото слънце бързо се възстанови , а мама скоро да забрави ужаса на днешния ден!

# 199
Момичета,влизам само още веднъж да ви ви блгодаря за честитките и пожеланията Hugмного сте мили !:hug:
Радвам се за добрите новини,за излекуваните деца Hug(Цял ден стисках палци,чак ноктите ми се втъкнаха на вътре от стискане)Майтапа на страна,наистина много се притеснявам за болните.

П.П Незнам защо всички сте останали с такова впечатление за мен,че съм весел и лъчезарен човек Thinking,може би такава искам да съм,но в живота ми съм малко тъжна,строга и вманиачена в идеалния перфеционизъм.(Особено когато съм на работа съм много строга)...И пак ме обичат да го ева ooooh!....А да!Сещате ли се за рекламата на Ен Джой радио?...........има нещо общо с мен FlutterThinking....
Май е време да си лягам.Лека нощ!

# 200
Честит Имен Ден, Вал! Дръпни си лявото ухо от мен за здраве.

Кас, Камчи,   love001

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 23:50 от Мама Пух

# 201
Честит 1-ви рожден ден на Максим, Габриела и Андреа. Бъдете живи и здрави, силни и хубави, палави и буйни за радост на родителите си.   bouquet

Честит Рожден Ден - Мери !!! Бъди ни жива и здрава слънче, все така лъчезарна и знай, и на твоята уличка ще изгрее слънцето. Радвай се на голямото си семейство и се уповавай на силата свише.  Heart Eyes Всичко се връща и лошото, но най-вече доброто, то се връща умножено, а на теб има много да ти се връща.  Hug
// Душко, съжалявам че не можах да се включа подобаващо по сладкарския въпрос , но сега пускам компютъра от снощи и това ми е ... Ако някой има въпроси - нека пише в тортената тема или да драска на лични, никого не връщам  Wink //

Честит Рожден Ден - Еления!!! Много здраве и щастие, от късмет да не се оттървеш и все хубави неща да ти се случват. А това да си перфекционистка и педант - може да се промени стига да искаш.  Hug Тортата ти е страшно апетитна. Мммммм!

Вал - ха така - ами Честит ти Имен Ден тогава, да ти е живо и здраво името. Приятно отпразнуване и здрав сън, щом си се поизморила.  Peace

Честити последни месечинки на Карина и Александра.

Кас
- добре че Кари е по-добре милата. Да оздравява и да палува, пък всичко останало вече ще е без значение. Дано и маминка да си отдъхне малко.  Hug и за двечките.
Камчи
- радвам се, че малката се е разминала. Бързо да се възстановява куклата, а и ти да не се тревожиш.

Ние днес се шмиткосвахме навън, нищо че не беше най-топлия ден, ама на Алекс и беше така по-добре, отколкото да седим у дома. Малко имаше такива мами и бебоци с колички, повечето бяха по-големи дечица. Поиграхме на градската градина на едни "клатушки" - Али много им се радва, полюля се на люлката, попързалях я и беше много доволна. Накрая се предаде на съня и после спа доста време и дълбоко. Добре, че днес татито ми докара лятната количка от село, тя е по-лека и има дъждобран, та сега ще ми е малко по-лесно излизането. Вече се уморявам да влача и тежката количка и понатежалото бебе, не съм Конан все пак  Whistling

Лягам си, че възглавницата отдавна ме зове. Ако съм пропуснала нещо свиркайте утре, че съм неадекватна веч. А, за 366-те дни сте съвсем прави, ама като няма кой да гледа!!!  Tired

# 202
Бързам, бързам докато не е изтекъл деня, в който 2 прекрасни дами имат рожден ден....
Мила, Мери,честит рожден ден... Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма. Защото вече си и с една година по-красива, по-умна и по-привлекателна! Продължавай с тази скорост!
Честит Рожден Ден, Ел!Пожелавам ти всичко пожелателно и да "хилядиш"! Но не се увличай, защото Лили Иванова ще ти завижда!
Честит имен ден, Вал!Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името! Нека имаш и достатъчно от тези, че има още куп магазини, които не си изкупила...
Честит Първи рожден ден на Максим, Габриела и Андреа...Много усмивки да има по личицата ви, мили дечица...
Честити последни месечинки на очарователните Кари и Алекс
Бързо въстановяване на какички Карина и Ели и сили за майчиците им ..Кас, Камчи Hug
Айде, стига толкова, да имам сили и утре да поздравявам рожденици...

# 203
  • ВАРНА
Много се радвам за хубавите новини при Ели и Кари, бързо възстановяване има желая.   bouquet

Вал, честит имен ден! Здраве, щастие, късмет нека имаш занапред, и парички за пазар /никога не са излишни/  bouquet!

Честит Първи Рожден Ден на Мони и на Цвети!

Ави и Сирьожа, честит празник!

Лека нощ

# 204
Дездемонка,благодаря ти ,мила Hug  bouquet

Моето момиченце вече е на една годинка,не мога да ви опиша колко се вълнувам в момента Heart Eyes,точно преди една година в 0,45ч се роди Мони Simple SmileЕто няколо мили снимчици оттогава:

Снимчица 366 дни след това ще пусна утре Wink
Сега да ви почерпя:
Да ви е сладко Wink Simple Smile

# 205
Ави честито, мила! Да ти е жива и здрава малката принцеса, много умна и все така чаровна като майка си.

Кас, Камчи радвам се че вече са по добре децата Hug

Лео е болен, цял ден милия плаче, а аз си мисля че зъб излиза. Мажа ли мажа венците, а сега вечерта като дигна и Т разбрах че няма да е от зъби тази работа. Много мъчно ми стана днес. Имах запазен час за доктор заради бременността, а Лео се беше гушнал в мен и не искаше да пусне цицата. Аз трябваше да отида, защото тук и без това много ми бавят прегледите и не ми се чака още за нов час. Оставих го на баща му болен и разстроен и ми беше много криво. Сякаш го пренебрегвах. А от тук нататък ще ме чакат още много такива моменти предполагам. Как ще се справя??? Мами с повече от едно дете как успявате да сте винаги на линия когато е нужно? Дали ще се справя???

Ави много мили снимки наистина. Като си помисля, че след не много време ще ми се случи отново се изпълвам с много положителна енергия. Днес ме питаха да си избера между 2 болници, естествено избрах същата където родих Лео. Толкова хубави спомени имам от тогава. Много сантиментално ми стана като се върнах назад във времето. Дадоха ми същите книжки да чета, нищо че вече съм ги чела, обясниха ми какво да ям какво да не ям.....с 2 думи почувствах се все едно ме връщат да повтарям 1ви клас. Супер подготвена но с не по малко интерес. Само се моля да сме здрави, всичко друго ще е прекрасно.
Лека нощ от мен...извинете ако досаждам с моите си мисли и вълнения, но сте ми като семейство

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 02:21 от trollipen

# 206
Честит Рожден Ден на Мони и Цвети!!!  
И специално за Ави:
Много весел празник!!!Кас - моля се час по - скоро да оздравее малката Кари! Praynig
Камчи  - радвам се, че при вас всичко е наред вече!!! Heart Eyes
На всички им желая един хубав,приятен и спокоен петък!!!!!  Hug Hug Hug

# 207
Здравейте от нас!
Не съм чела новата тема милички,само ще се включа и после ще се връщам да ви чета.
Ние бяхме болни,първо аз се разболях а след това и Маги(миличката много по лошо от мен го изкара) В събота през ноща ми вдигна 39,5 и едвам сваляхме до 38 и нещо и пак качваше 39,5 Sad  За първи път ми боледува и толкова много се уплаших с тази Т,много е страшно това да си видиш детенцето като парцал,с чувство все едно го губиш  Cry И като няма кой да ми каже,че висока Т не се сваля с Панадол или Нурофен,а с детски аналгин(Хексалгин) се измъчихме така до неделя следобяд .Добре,че педиатъра ни вдигна ,за да ми каже  какво да правя в такива ситуации и да смъкнем високата Т. Сега пием АБ,има храчки много от които повръща и е хремава с растройство.Вече почти една седмица.Миличкото ми детенце се измъчи, а аз много се изплаших Sad

Няма да ви натоварва повече,важното е 4е сме по -добре и се надявам да се оправя вече  Praynig

На всички с поводи една голяма прегръдка от нас  Hug

Целувам ви всички!!!

# 208

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНКА БОНБОНКА! МНОГО ВЕСЕЛО И ЛАЧЕЗАРНО ДЕТЕ ДА БЪДЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА, ТАТЕ И БАТЕ!
Ави със снимките на д-р Люцканов/той е нали/ и акушерката направо ме върна с една година назад
За тебе мила
ЧЕСТИТО И НА ЦВЕТЕЛИНА
Радвам се, че всичко е минало без проблеми за Кас и Камчо.
Валерито аз съм изтървала да ти честитя. Ами все така лъчезарна да си, да носиш радост на всички и те на теб.
Наденце, да се оправя бързо кадравелка.
И всички болнички да оздравяват.

# 209
  • Варна
Милите болни дечица да се оправят Наде, Троли  Hug Всичко ще бъде наред сигурна съм!!!
Радвам се за хубавите новини за Кари и  Ели!

А сега :

Мила Ави, да ти е жива и здрава рожденчката, много послушна и весела, едно прекрасно детство и пожелавам.

Честит празник и на Цвети  bouquet
Вал ами да си жива и здрава и ти тогава, а честито със закъснение  Mr. Green

Аз най накрая се наканих да кача клипчетата, малко са кофти качество понеже са от телефон:

http://www.youtube.com/watch?v=TqmqpWG_zas   Ники се люшка и казва сладко тати Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=Uuj_FjFOyOQ  Mr. Green  Тати му сменя различни видове музика и забележете на коя се възмути и ревна  hahaha

И понеже отдавна не съм ни показвала ето и малко снимчици от нас Wink

Общи условия

Активация на акаунт