Отговори
# 180
Честит рожден ден на вчерашните рожденничета Ева, Михаела и  Виктория и на днешните -  Максим,  Габриела и Андреа!!! Да растат здрави и засмени!!!

ЧРД, Мери! Пожелавам ти да откриеш любовта на живота си!!

Елени, ето и за теб мила! ЧРД и зло да те забрави!!!

Въчките имали били имен ден! Само си измислят поводи за почерпка мене ако питате ама айде   Mr. Green

Продължавам да стискам палци на Кас, Камчи и АвиPraynig Praynig Praynig

# 181
Честит рожден ден (с малко закъснение) на Ева, Михаела и Виктория!

Честит рожден ден на Максим , Габриела и Андреа!

Да са живи и здрави дечицата и да растат щастливи и послушни!

Честит рожден ден на Мери и Ели! Да сте здрави и щастливи майки и съпруги!
Честит имен ден на Валерия! Желая ти здраве и все такъв боен дух!
Кас, Камчи, Ави, стискам палци!
Асол, благодаря ти много за снимките, които ми изпрати!

За бибероните: И Деница е пристрастена, задължително заспива с нея, а когато е будна , ако си я види някъде си я лапа и си я смуче, докато не й я взема.

За тортите: Аз също съм се спряла на "Неделя" (те за мен са номер едно) Аз съм планирала празнуването на РД да бъде нещо като циганска сватба 3-дни Laughing. За самия рожден ден ще поръчам една от тези, за които говори Мирка-Ив 45 лв. 24 парчета, а за следващия ден-пак на 'Неделя", но по-малка от 16 парчета.

Исках да Ви питам: слагате ли вече възглавнички на бебоците? Спомням си, че Евелинка имаше някакви проблеми с Блажко по тоя повод, мисля, че той беше около една годинка, когато тя говореше за това и когато й бяха казали да слага малка възглавничка. (ако не бъркам )

# 182
Вал, честит да ти е имения ден, със здраве да си носиш името Hug
[/color][/size

А на Кас и на прицесата, много много здраве от нас, бързо и безпроблемно възстановяване!  Praynig

# 183
  • София
Валерия, да си жива и здрава Grinning

Дано Кас и Карина вече са спокойни и всичко да е наред!

# 184
Вал.. Mr. Green Честит имен ден и от нас, да си все така усмихната и чаровна, не спирай никога да ни радваш със невероятното си чувство за хумор...  bouquet

Кас..Дано вече сте по-добре .. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 19:02 от бубето 29

# 185
Мери,душицо Честит Рожден Ден!Пожелавам ти всичко за което си мечтаеш да се сбъдне.Ти го заслужаваш!
Еленийка,Честит Рожден ден и на теб.Остани все така чаровна и лъчезарна!Бъди много щастлива и обичана!
Въчее,ами Честит ти Имен ден!Със здраве да си носиш името!
Честит 1-ви Рожден ден на Габи,Максим и Андреа!Много безгрижно детство!
Много се радвам че операцията на Кари е минала успешно.Продължаваме да стискаме палци и много специални поздрави и от мен на Кас!
Пухи,Дар,Камчи,Ави,Усмивчица и за вас мнооого стиснати палци!
За Данониното на Иво съм давала веднъж миналия месец!
За възглавниците-от известно време спи на много тънка възглавничка,обаче ми се струва че му е ниска и се чудя дали да не му купя малко по-височка!

# 186
  • София
МЕРИ ЧРД. От здраве, любов и пари да не се оттървеш, а пък другото ще си го купиш.

Ели ЧРД. Желая ти много здраве, пълна къща с деца и детето в теб никога да не порасне.

Честит имен ден на Вал.

Честит 1-ви Рожден ден на Габи,Максим и Андреа!

И аз продължавам да стискам палци. Дано бързо се възстановят сладураните.

Данонино не съм давала, но на Нестле редовно. Малкия ги обожава.
На възглавничка, савсем тъничка спи доста отдавна. Гушка си я, пъха си ръчичките под нея. Мисля, че му е удобно.
Биберон не ползваме. Към 3 месец за малко смучеше, но после я свързваше с хранене и отказва. Сега си играе с нея. Лапа я от опаката страна, дава я на мен и баща си и му е много забавно.
Друго за сега не се сещам. Лека на всички.

# 187
Честит рожден ден на невероятните  Мери и Ели!Нека от здраве и  щастие да не се отървете!
Честит рожден ден на Андреа , Габи и Максим!Весел празник!
Честит имен ден на Вал!Здраве и все по-вълнуващи сънища ! Grinning Ето и моя подарък , че да не те мисля идната седмица с хляб и сирене!Наздраве! Hug

Честита месечинка на Карина и Александра!
Heart Eyes
Вчерашната кашлица днес стана с хрема и температура.Дано бързо оздравява , че идват  празници!На възглавница спи от 5 месец.Даже сега си мисля , че е време да и сложа по-голяма , че много се върти.Данонино съм давала 1-2 пъти и много го харесва , но и аз съм на мнение , че има много  консерванти , докато на Нестле е за бебета , но е малко по-кисело.В момента Виктория разглежда списание с мода за бременни .Дали не си избира нова мама, че аз съм и обърнала гръб? Sick
Целувам Ви!

# 188
Скъпи мами, не съм чела нищо от предния си пост, но държа да напиша нещо, преди да ме е отнела вихрушката.
Скъпа МЕРИ, Честит Рожден Ден!
 Нямам думи, с които да опиша колко съм ти задължена за всичко, което направи за мен и детето ми! Повечето хора живеят само за себе си. На пръсти се броят тези като теб - всеотдайни, човеколюбци, бебелюбци... Моля се Господ да ти дава сила и здраве, за да продължиш с мисията си на тая земя. Толкова много майки имат нужда от съветите и напътствията ти! Много имах да пиша,  но едно котенце упорито ми дърпа мишката и кабелите и за това спирам. Ти си знаеш, че МНОГО ТЕ ОБИЧАМ!
[/b][/u][/color][/color]

Честито на вчерашните рожденници - Ева, Михаела и Виктория и на техните майки - Изабела, Йолинка и Елкира.

Честито и на днешните рожденици - Максим, Габриела и Андреа и на техните майки - Мама Нат, Танинана и Съндей.

Честит Имен ден и на Валерия!

Докторът каза, че изследванията на Тино  - кръв и урина са ок. Мъъъничко му е по- нисък хемоглобина - 108, но аз мисля, че си е в норма.

Много съм щастлива, че успях да си направя лентичка за кърменето -  и даже вече сме злато! Еха.... Фукам ви се в момента!

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 19:50 от gotika80

# 189
Момичета, благодаря за съпричастността !!!!Днес на обяд изписаха Ели от хирургията. Няма апендисит. Нещата са съвпаднали с някакъв вирус и обострен гастрит или какато каза лекарката пилороспазъм. Беше много страшно вччера- детето неможеше да стои на краката си от болка и температура. Веднага я включиха на система .Сега госпожицата е много по добре. Хапнала е и си гледа ТВ. При майка ми е , за да не контактува с малкия.
По късно ще вляза , за дза честитя на нашите скъпи рожденници и месечинковци. БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ. ОБИЧАМ ВИ!

# 190
Камчи, много хубави новини, браво! Радвам се, че всичко е наред и ти си спокойна! Hug
Дано и Кас се поуспокоила вече Praynig Hug Hug Hug
Честити 11 месечинки на Карина и Александра!

# 191
  • София
Камчи, и аз се радвам много, че е било малкия дявол! Дано не се повтаря повече! Praynig Hug
Вал, ха да си ми жива и здрава!  bouquet Hug Поздравявам те за втори път, този месец! Sunglasses Mr. Green

# 192
Камчи - много хубави новини, браво. Да минава и заминава тогава бързо тоз вирус, дето ви стресна така.....
Радвам се, че и при Кас нещата се развиват на добро...все още я мисля, милата майчица Praynig

Вал - ами ха, честито...да ти е живо и здраво името и ти покрай него. Heart Eyes   
Денил - аз от известно време слагам една супер тънка възглавничка, колкото до не е без нищо.  Няколко вечера, обаче,  я намирам в обратния край на кошарата, там където трябва да са й краката, легнала върху сгънатата олекотена завивка(държа я там, за всеки случай, ако стане хладно). Това ме навежда на мисълта, че детето само вече си търси по-висока възглавничка.
Сега като се замисля май ще ползвам едната част от обиколника newsm78....като го сгъна на големината на калъфката си става съвсем прилична височина... Wink
Хайде, отивам да чипкам бебчето.... Laughing

# 193
Честито на Габриела, Максим и Андреа! Бъдете живи и здрави!

# 194
  • Sofia
Хайде благодаря ви за милите пожелания, да ви се връщат както се казва!  Hug
Кошниците добре ще ми дойдат в тези години на рецесия, много сте предвидливи, благодаря ви!  Laughing
Обещавам, че повече именни дни няма да имам тази година.  Laughing
До преди малко имаше парти в на Пламена стаята, беше ни поканила семейно, направила беше кръгли сандвичи с краставица  Mr. Green клечки за зъби в изобилие и три кренвирша накиснати в кетчуп.
Страхотно старание, поседяхме на купона, потанцувахме тук който ме познава знае, че съм пластична като дърводелски метър и чувството за ритъм ми липсва като цяло, танците ми леко наподобяват настъпан червей, но като гледам и Пламена с какви некоординирани движения е явно си имам последователи.
Та ще спя като къпана тази вечер, поизморих се с две думи.  Laughing
Касандра е добре и звучи много спокойна вече, изписали са ги от болницата. Кари е спала 4ч след упойката, боляло я, но Кас и е дала нурофен, докато говорехме подскачаше на леглото та се надявам заигравайки се да забравя за болката и бързо да и минава!  Hug
Камчи, радвам се, че ви се е разминало!
Миркам, все се каня да ти кажа, че сияеш душицо, девойка ще е този път, кълбото никога не лъже.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт