Отговори
# 165
  • ВАРНА
Касче, мила, с теб и Кари сме.  Hug fingerscrossed Имате най-стснатите палци. Всичко ще мине бързо и безпроблемно, вярвам!

# 166
Мила Мери,честит рожден ден ,нека винаги има слънце в животът ти,
да си изпълнена винаги с енергия и да си много здрава и усмихната,радвай се на прекрасните ти дъщери и винаги следвай мечтите си...Весело посрещане...  bouquet

Еления, честит рожден ден и на теб ,остани си все така чаровна и весела,много здраве и успехи ти желая,
все да ни радваш със щастливите мигове ,преживяни в семейството ти..Дано са несвършващи... Heart Eyes

честит рожден ден на ГАБИ,АНДРЕА и МАКСИМ..  bouquet Щастливи ,здрави,умни и красиви да пораснат.. Heart Eyes

Честити месечинки на КАРИ и АЛЕКСАНДАРА...  bouquet Усмивките и здравето да са винаги с тях...   bouquet 

# 167
Kас-че newsm17 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossedМери,пиши моля те ако се чуете пак как е минало Hug

# 168
  • Бургас
Кас Praynig Praynig
Nelly    данониното е за след годинка,но аз преди два дни му дадох.Мисля че  не е кой знае какъв проблем.

# 169
Честит рожден на на Мери и Ели, пожелавам им тези нещица, за които и двете си мечтаят. Много здраве. щастие и детски усмивки.

Честита първа година на Максим,на Андреа и на Габи. Бъдете весели и умни. Hug

# 170
  • sofia
Мери, или някой друг, моля ви, веднага съобщете как вървят нещата при Кас. Мисля я от сутринта, та затова чак сега сядам да честитя наред:
Първо за по-старшата рожденичка - Скъпа Мери, ЧРД!!! Първо да ти пожелая на теб и семейството ти много ЗДРАВЕ, след това на теб лично щастие и сбъднати мечти!!! Радвам се, че познавам, макар и виртуално, хора като теб! На здраве!
Второ - за по-младшата рожденичка - Ленче, Еленче, честит празник и на теб, душо!!! Здраве, лИбов и късмет, а пък скоро (айде от мен да мине след 2-3 годинки)  Стела-Хубавела да си има дружинка!....
Трето - Честити първи рождени дни малките януарски-февруарчета - Габи, Макси и Андрея! Щастливо детство и да радват много мама и тати!
Стискам палци също на Камчи - как е каката?, Усмивчица, Пух и на дружката на АВинцето. Дано всичко да мине както трябва!
Нели, Данонино не съм давала, май и скоро няма да дам. Аз бих си го изяла, пфууу не ме е срам! Embarassed
Мег, сори, верно че не си от "списъка" ми! Wink
За тортите - досега винаги за РД на каката съм взимала от Лагуна. Само да спомена, по някакви бегли спомени, че тези три-де картинките оскъпяваха тортите с по 15-20 лв. За идните РД - живот и здраве - пак от там ще купуваме. Още една торта от Лагуна.

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 16:24 от emi_bademi

# 171
  • София
Привет и от мен! Hug
Мери, Честит Рожден Ден! Да с жива и здрава, все така борбена и силна, а Иво таз година да се промени ти пожелавам аз, а не да търсиш щастието вън от дома Ви! Praynig  bouquet

Ели, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве и все така да си луда по цялата глава! Mr. Green Hug

Честит Първи Рожден Ден и на Габи, Андреа и Максим! Да са здрави и палави! Hug

Стискам палци на Кас, Усмивчица, дъщерята на Камчи, приятелката на Ави и Пух! Praynig

Вал, Hug Hug Hug!

Нели, има на Нестле едни млекца, като данониното, но са си бебешки.Ето това имам предвид и има различни вкусове: Peace

Разгледах Емма и Марта, големи са сладурки! Hug

После пак! Hug

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 16:28 от GoldenEyeful

# 172
  • Sofia
Операцията на Кари мина по обяд, трябваше да е сутринта, но не знам какво са се замотали, чухме се с нея докато я оперираха и после след като приключи ми писа, че са в реанимация и я чака да се събуди.
Притеснителното от тук насетне е че Кари ще е 4 дни с катетър, докато зарасне, надявам се да не я боли и да не и е неудобно.
Ани и тя страда за майка си и плаче като я няма, та хич не и е лесно на Кас, но съм сигурна че ще се справи и че стиснатите палци са и помогнали!  Grinning

# 173
  • София
Операцията на Кари мина по обяд, трябваше да е сутринта, но не знам какво са се замотали, чухме се с нея докато я оперираха и после след като приключи ми писа, че са в реанимация и я чака да се събуди.
Притеснителното от тук насетне е че Кари ще е 4 дни с катетър, докато зарасне, надявам се да не я боли и да не и е неудобно.
Ани и тя страда за майка си и плаче като я няма, та хич не и е лесно на Кас, но съм сигурна че ще се справи и че стиснатите палци са и помогнали!  Grinning

Браво, добри новини за Кари! Ще продължаваме да стискаме палци! Praynig
Еми, много готина е тортата! Уффф, как ми се яде..... ooooh!, ама няма! Mr. Green
Аз ще ги преслушам и "сладките", да видя каква цифра ще ми изсвирят тази година! Thinking

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 16:36 от GoldenEyeful

# 174
  • Sofia
За малко да забравя, а той деня си мина, но днес имам имен ден, аз нали празнувам когато си искам  Mr. Green та почерпете се и за мое здраве!  Laughing

# 175
  • sofia
За малко да забравя, а той деня си мина, но днес имам имен ден, аз нали празнувам когато си искам  Mr. Green та почерпете се и за мое здраве!  Laughing

Въче, ама ти сериозно ли? newsm78 Между Ваня и Валя има разлика все пак ??? Wink Е, добре, айде със здраве да си носиш името! Ще ме умориш от смях, па и бонбони и то какви шаренки си ни намерила... Хубаво де, ама ако верно празнуваш, само с едни бонбони ли ни мина?...

Как е Мис Карузо, курса върви ли?

# 176
Въче,айде ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !!!(отново Mr. Green)
Ама да ги махаш тези пластелини NaughtyЯ  да пуснеш по две засукани пържолки,както си му е реда Mr. Green
И една молба:Като се чуеш със Стефка,предай и моля те,лично от мен много кураж и  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ави,ах редутката ми тя,зализана Heart Eyes

# 177
Въче,честит имен ден!!! Mr. GreenЖива и здрава да си и все така да ни радваш!!!

Много се радвам ,че операцията на Кари е минала успешно PeaceБързо да се въстанови милото и да се приберат скоро вкъщи при Ани Heart Eyes Hug
Момичета нека който се чуе с Кас да й предаде специални поздрави и стиснати палци от мен Hug
Момичета ,благодаря ви много за моята приятелка,толкова го чакаха това бебенце,аз се оказва че са и двечки Heart Eyes Heart Eyes
Аз не мога да се  стърпя да не се похваля-правих за утре питки(2!) (това по средата е крачето на Мони WinkСега ви черпя виртуално,утре и реално ще черпя ,който иска да заповяда Tada

# 178
  • Sofia
Съвсем сериозно.  Laughing
Историята е дълга, сложна и заплетена, но на кратко баща ми е католик, съответно баба ми и дядо ми /Бог да ги прости/ по бащина линия са също католици, на майка ми като млада булка и е връчен един католически календар да избира имена от там, понеже със сестра ми сме породени тя се казва Мартина и има имен ден утре, аз съм преди нея. Баща ми също е солидарен с нас /Иван е той/ и празнува на 31-ви след нас на Иван Боско.  Laughing
Малко чалната фамилия сме.  hahaha
Обикновенно моя имен ден всяка година го забравяме, но майка ми тази година се сети по обяд и ми честити, ние вече се почерпихме със сладолед и шоколадови шишчета, собствено производство, а бонбонките са шаренки, за да ви е весело на душата.  Laughing
Карузова е добре, надявам се да и върви курса, че скоро се задават празненства и веселие, няма да се излагаме я.  Mr. Green

Данониното ако не сте си правили експеримент го оставете отворено на стайна температура и след седмица го опитайте, вкуса му не се променя.  Mr. Green
Това не значи, че не купувам продукти на Данон, но съм наясно, че са бъкани с консерванти, киселото мляко по месец ми стои отворено и пак нищо му няма.
Аз лично не бих давала още на Ева, тези на Нестле са вкусни много, Пламена ги обожава, може би те са по-добрия избор.

Хахаха Ави, какво зализа детето бе и ти ли заплата ще и даваш, къде и е шнолката, изневеряваш на себе си в момента!  Laughing
Другия колаж ще е болеро-ва седянка.  hahaha
Сладурка  Heart Eyes само крачето на Мони не видях.  Laughing
Ще и предам на Касандра всичко каквото пишете.  Grinning

# 179
Вал, Laughingкрачето по средата го натиснах върху питата,ама не е излязло добре.Ще снимам после втората,там по-добре се вижда JoyАко направя още няколко и ще задобрея да знаете Mr. GreenА пък шнолката Мони си я свали преди да я щракна hahaha Joy,ама за тебе специално ще я снимам с шнолка Peace
Хайде всички за новия колаж -пращайте снимки за Болеро-ва седянка Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт