Отговори
# 150
  • Sofia
Мери, Честит Рожден Ден!  newsm51
От здраве и късмет да не се отървеш, пожелавам ти всичкото щастие на земята да ти се стовари на главата!  Hug
Страхотен човек си и заслужаваш много, аз ти го пожелавам от сърце!  newsm51

Да знаеш, че на този свят случайни неща няма, не страдай излишно, може би твоя човек се крие в някой друг подарък, ще го откриеш като му дойде времето!  Hug

Ел Макферсън  Hug, Честит Рожден Ден и на теб!  newsm51
Остани все така свежа и неповторима!  Hug
Много здраве, много щастие и много закопчани торти да направиш и да изядете с близките си хора още дълги години!

Честит Първи Рожден Ден на Андреа, Максим и Габи!
Пожелавам ви много здраве и безгрижно детство!   bouquet

Голдънче, не ме приемай като Стефан Данаилов обаче Яна има невероятни очи!  Heart Eyes

# 151
Чара аз май съм пропуснала някъде из между редовете Кас как изглещда Ще взема да се поразровя малко.

# 152
Еййй,развълнувахте ме много!!!Ама няма да рева Naughty
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!!! newsm51
Мери,Ч.Р.Д и на теб душо! newsm59 Извинявай,че се включвам чак сега,по въпроса ти за кейка и блатовете EmbarassedАко ти е рядък крема,наблегно на сиренцето,ако е късно вече,не се притеснявай сложи го в хладилника и ще стегне Peace.А блата за моята торта го направих с 6 яйца,белтъци отделно,жултъци с чаша захар отделно ,бърках,после ги смесих,добавих чаша брашно,2 ванилия  и хоп вув фурната-стана невероятен  chef
Ето почерпете се!

Честит празник на всички рожденици и месечинки(изивинете ме,че не ги изброявам по имено)но времето ми е кът Sad.На всичкото тгоре работя само с 1 ръка Crazyзащото положението се влоши,утре ще ходя на рентген,че нещо се подува таз ръка и боли като счупена(пък не е)

Слънчице,къде сравняваш мойта върлина с тази бонбонка ooooh!-нямаме нищо общо,момичето е толкова нежно и грациозно Flutter

# 153
Ели в лице бе душо. Мааалкооо  Wink
 Аааааа изнамерих Касчето

# 154
Мери,Ели,Честит Рожден Ден,Пожелавам ви цялото щастие на този свят да бъде за вас!
Всичката любов, която съществува нека да е за вас!
Много добри приятели и много късмет.

Честити Годинки на вчерашните и днешните мъници

Честити месечинки

# 155
Мери, Честит Рожден Ден!!!
Пожелавам ти промяната, за която копнееш, да ти донесе щастието, за което не смееш да мечтаеш! Наздраве и Честит рожден ден!
Еления, Честит Рожден Ден!!! Остани си все същия .......ентусиаст!!! Wink
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА МАКСИМ, ГАБРИЕЛА И АНДРЕА Много усмивки и незабравим празник им пожелавам!
Честито и месечинките на Кари и Александра!!!  Вече не остана, започвайте обратното броене, ей сега ще си отлети месеца! Grinning

Лейди, ние още нямаме зъбче..почвам като че ли лееко да се притеснявам....всяка сутрин това ми е първата работа...да видя дали не е прорязало.

За Кас, Пухка, Дар и Камчи и аз стискам палци! Дано всичко бъде наред! baby_neutral

# 156
  • велико търново
честит рожден ден на всички бебета родени днес.пожелавам им здраве и щастливи детски дни  bouquet

# 157
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА МАКСИМ, ГАБРИЕЛА И АНДРЕА !!!
Честито и месечинките на Кари и Александра!!!

Кас, Пухка, Дар и Камчи и аз стискам палци! Дано всичко бъде наред!   Praynig

# 158
Eй страшни сте, пуснахте ми мухата за правенето на домашна торта и сега голямо ровене пада.
Как правите твърдата, цветна глазура и фигурките. Естрелка дай едно рамо. Hug

# 159
отговор до февруарски.Теодора Тодорова Симеонова се роди 3.150кг и беше дълга 49сан.а термина ми беше за 08.03.2008г.Не отговорих веднага защото съм с бъбречна криза,и ще раждам камък голям 5им.от десния бъбрек ,имам и в левия едно кама че.момичета боли повече от колкото като раждах и двете си дъщери.пожелаете ми късмет.чао
Момичета, вижте какво е написала усмивчица преди малко в старата тема....аз явно нещо съм пропуснала с това четене все назад....
А сега да честитя подред, че днес много рожденици.

МИЛА МЕРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! НЕКА ЩАСТИЕТО И КЪСМЕТА ТЕ СЪПРОВОЖДАТ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ТИ ЖИВОТ!    

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА СКЪПАТА НИ ЕЛЕНИЯ! ОСТАНИ ВСЕ ТАКА ЖИЗНЕРАДОСТНА И ПОЛОЖИТЕЛНО НАСТРОЕНА! 

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ, АНДРЕА И МАКСИМ! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЯ!

ЧЕСТИТИ ПОСЛЕДНИ МЕСЕЧИНКИ НА КАРИ И АЛЕКСАНДРА!

Момичета, имате и моята положителна енергия Hug

А за украсите на тортите и аз да се включа....може и да не знам как се правят, но видях в Кауфланд да продават страхотни неща за декорация....цветчета, листенца, перлички и какво ли още не...мисля, че беше на щанда с нишестетата.

# 160
Ели, не ми се стегна дори след цяла нощ в хладилника  Rolling Eyes , но блата ми става връо тоя път, така че слагам блат и заливам с крема  Joy Добре че няма да имам гости а сме си само ние, с лъжиците ще замине, иначе вкуснооо да си изядеш пръстите  Peace по хубав е от онзи с печенето, само да науча крема да докарвам. Сирене сложих повече от колкото си казала дори.

Няма да сложа снимка на кейка, но ще ви почерпя на готово  

Много ви благодаря за красивите пожелания мили мои  Hug
Сега е момента да се помолим за Кари на Кас, чух я преди малко, в момента е операцията, моля ви нека сме с нея духом, много страда майчицата в момента!  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 14:34 от Мери

# 161
  • България
Честит Рожден Ден на днешните рожденици!Да бъдат много здрави и щастливи и да радват много мама и тати! newsm59 newsm38 newsm38 newsm38
Момичета искам да ви питам нещо,някоя от вас давала ли е Данонино.Тати е взел за малкия и се чудя дали да му дам следобяд newsm78
Кас,с теб сме мила, Praynig

# 162
За Кас много кураж от мен

# 163
Чесит първи рожден ден на Максим, Габриела, Андреа!Бъде здрави и много щастливи мили дечица!

МЕРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И УСМИВКИ С ПРЕКРАСНИТЕ ТИ ДЕЦА! НЕВЕРОЯТЕН ЧОВЕК СИ! БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ТЕ ИМА И ТЕ ПОЗНАВАМ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛЕНИА! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА!

Стискам палци за дъщеричките на Кас и на Камчи, за приятелката на Ави, за Пух  Praynig

Благодаря, Чара, Meг, Елениа и на всички останали, че си мислите за нас и ни подкрепяте! Благодаря!  bouquet

# 164
  • Пловдив
Миличките Кас и Кари,ще се молим всичко да мине абсолютно благополучно Praynig

Общи условия

Активация на акаунт