Отговори
# 135
Здравейте!
Честит рожден ден на Мери и Еления, Честит Първи Рожден Ден на mama_nat  и Максим, taninana и Габриела, мама  SunDay и Андреа! Бъдете здрави, усмихнати, щастливи, весели и късметлии!  bdbaloni

Искам да честитя със закъснение навършването на една годинка на:
мама  Estrellа (Мариана) и близнаците  Александра и Явор, мама  rib4e и  Вяра, мама  Z_u_Z_u  и Борис, maria_m (Мария) и Любомир, Jesika_fresh и Ивана, Jimmy_H и Samuel, ste_li и Ивон, мама  Aneli@ 29  и Георги, De3demonka (Милена) и Емануил, SWEET_KISS и  Ана Мария, tchara (Татяна) и Камен, lili.nik и Мартин, Dilianka Marinova и Мая, lidia_dimitrova и Мартин, Сенди и Андреан, alex99 (Красимира) и Пламен, sisa8102 и Янина, gotika80 и Кристиян, balena и Магдалена, cattt (Виолета) и Виктория, мама  woman_s и Симона, мама  izabela® (Сияна) и Ева, мама  Yolinka и Михаела, мама  Elkira и Виктория! Tada nbirthday
 На всички пожелавам здраве, щастие, успехи и сбъднати мечти! newsm59

# 136
  • Бургас
Мери честит рожден ден.Желая ти всичко което си пожелаеш в този прекрасен ден да се сбъдне.

Ели честит рожден ден.Бъди все така усмихната и положително настроена към живота.

Честит първи рожден ден на Андреан, Габи и Максим.

# 137
Мери, Еления, Честит Рожден ден! От здраве и радост да не се отървете!
Бъдете заобиколени от хора които Ви обичат и ценят и показват любовта си към вас всеки ден!
Чесит първи рожден ден на Максим, Габриела, Андреа!
Много здраве, весело и безгрижно детство!
Много здраве и луди игри на вчерашните рожденнички Ева, Михаела, Виктория
Кас,  fingerscrossed Вярвам, че всичко ще мине леко. Дано го спожицата се възстанови бързо!
Камчо и за вас fingerscrossed Надявам се да е фалшива тревога и да се разминете само с престоя в болницата.
За месечинките Карина и Александра bouquet
Весел ден на всички Hug

# 138
  • Варна
Честит Рожден Ден Мери и Ели!
Честит Рожден ден на Габи Максим и Андреан
Честита последна месечинка на Карина и Александра

Бъдете всички живи, здрави и много щастливи!

Благодаря за отговорите за бибите! Притеснението ми е да не му се изкривят зъбите, а че е малък още малък е. И при нас любимия номер е да вкараме бибата в устата на мама  hahaha А нощем задължително като се събудим със затворени очички сладко сладко си опипваме наоколо да я намерим  Heart Eyes

Вал как ми се искат даже две къдравелки, ама пусти пари все не стигат. Че и мъжо не го хваща тоя джакпот от еврофутбола  Mr. Green  Снощи да следим мачове на компютъра не можах да кача новите ни снимки и клипчета да покажа  Tired
Тринити добре си ни се звърнала  Hug Ами то трябва да те включим в конкурса на първата страничка. Другите мами от там бързо да се отчитат дали междувременно някой зъб не се е появил. Мег и ваш ще ви вкараме  Mr. Green Борбата за ченето явно ще е жестока  hahaha
Алинка и аз съм фенка на Анатомията на Грей , изтеглих си 4те сезона и си ги изгледах докато гледах Ники, сега нямам време за пети  Crossing Arms Успех със тортата !  Peace
Камчи  Praynig Hug
Дез от къде поръчахте тортата? Радвам се че с Емчи вече те добре  Hug
Мирка двамата със бръмбазъчето сияете  Heart Eyes
Избелка, Голди принцесите ви са толкова чаровни  Flutter
Айде да поработя и после пак!

# 139
Честит Рожден Ден Мери!
Много ме развесели клипчето с банята на Ема! Малеееее колко сте спокойни!!!! Виже как протича една наша баня  Grinning

Честит първи рожден ден на Максим, Габриела и Андреа!!!

Бъдете най-обичаните, най-безгрижните и най-щастливите деца!!!! (И разбира се най-здравите  Party )

# 140
Такааа дойде ред и на кафето
Кас имаш  и от мен fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Камчо също
Еленито ето скапа да видиш приликата /е поне на мен ми прилича/ тук тук тук тук
ави закуската е перфектна благодаря  Hug

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 09:54 от slanchice1

# 141

Хайде на кафенцето
и който закусва Simple Smile

Хамстерчето ми гризе бабелите на компа,така че ставам. Crazy
Хубав и слънчев ден ви желая

Слънчицето ме изпревари с кафенцето Laughing Hug
Лека работа на работещите atwork

# 142
Меренце Емка е много сладка, само дето не мога да я чуя
gigamiga ооо вие сте много буйни, Пламена пък изобщо не се пуска /хванала е ръбовете на коритото и страааах/

# 143
  • Пловдив
Какви са тези кафета и закуски бе?Моля ви се със слабо сърце съм Joy

Честит Рожден Ден на  Максим  Габи    и Андреа

# 144
Честит Рожден Ден на скъпата ни Мери!!

Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш.
Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш.
Живота казват е игра, в която все някой побеждава.
Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!

Честит Рожден ден на Еления!!!

Нека изворът на щастието
ръси с кристалните си води
пътя на твоите мечти.

Честит първи Рожден Ден на Андреа, Максим и Габи!!!

# 145
Здравейте!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАКСИМ!
ДА РАСТЕ ГОЛЯМ И УМЕН МЪЖ!
ДА БЪДЕ ДОБЪР И ГОРДОСТ НА МАМА, ТАТКО И БАТКО.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБРИЕЛА НА ТАНИНАНА И НА АНДРЕА НА SunDay!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УМНИ ДЕЦА!

ЧЕСТИТА 11ТА МЕСЕЧИНКА НА КАРИНА И АЛЕКСАДНРА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ДЕЧИЦА!

(Хей, двете дечица на най-хубавата и загадъчна дата. Друдият месец кога ще празнувате рождения си ден?)

МЕРИ, ЕЛЕНИЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВАС. ЖЕЛЯ ВИ ЗДРАВЕ, ДРУГОТО БОГАТСТВО ВИЕ СИ ГО ИМАТЕ. СЪХРАНЕТЕ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВАТА СИ И БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО С ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА!

Мери, не се притеснявай от печенето на блата. Ако имаш форма за торта, на която се разкопчава страничната част, още повече няма какво да се тревожиш. Аз мисля тия дни да видя в Джъмбо няма ли някоя по евтина, че така или иначе нямам. Ина като стана на 6 месец и правих торта в Габрово. Мама има там такава форма, много лесно става. Ако пък нямаш с хартия за печене, също става. Не се притеснявай, а пробвай. Можеш да направиш еклерова торта с готови еклери и да си направиш само крема, но мисля че и за нея трябва един блат, но не пречи да си го купиш. Става страхотна. Мен по скоро ме притеснява украсата. Ще се опитам да си направя моделираща смес, но не знам дали ще ми се получи добре. Ще опитам. Успех на теб. И дай снимка на чийзкейка.

Ние излизаме за кухнята. Тук се показа едно хубаво слънчице, дано се задържи да се разходим.

Весел и прекрасен ден ви желая с любимите ви същества!

Hug

# 146
Честит Рожден Ден, скъпа Мери! Пожелавам ти преди всичко здраве и спокойствие. Нека слънчевите Ива и Емма ти носят много щастие, а Тян да те накара да се гордееш много с него.

Честит Рожден Ден, Ели! Миналата година люлка, таз година булка!

Хоп, хвърлих ти букета. Няма не искам!

# 147
  • Велико Търново
Здравейте!
                   Честит рожден ден на Максим,Габриела и Андреа.Бъдете здрави дечица.
Честит рожден ден и на Мери и Елениа...Желяая ви всичко най най хубаво ,много спокойствие и хубави мигове със семействата ви.

А относно нашия рожден ден на нашата късметлийска дата,ще празнуваме на 1 Март. Simple Smile

Хубава ден на всички ,тук май май няма и намерение да напече

# 148
  • София
Честит рожен ден на Габи, Максим и Андреа Grinning Бъдете здрави мили дечица, щастливи и мноооого игриви Grinning

Мери, Еления, да стеживи и здрави Grinning Желая ви много обич, топлина и разбиране от близките, много радост от децата и късмет от съдбата Grinning

Слънчице, на мен тази твоя приятелка повече ми прилича на Кас Simple Smile

За Кас, Пухка, Дар и Камчи стискам палци и пращам цялата си положителна мисъл.

# 149
Честит Рожден Ден на скъпата ни Мери!Много любов и семейно щастие ти пожелавам!

Честит Рожден Ден и на Ели!

А на Андреа,Максим и Габриела да им е Честит Първия Рожден Ден!Да растат умни и добри деца!

Кас,Камчи и Ави,имате стиснати палци и от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт