Отговори
# 120
КАМЧИ,стискам палци,миличка.
И на приятелката на мама Ави. Hug

# 121
  • ВАРНА
Ако може да се каже така, гледам "Здравей България", "Господарите...", "Сделката..." и новините им.
И аз така и "Часът на мама", когато има интересна тема. И Забранена любов гледахме, ама го спряха, и Лас Вегас харесвам, но и него спряха. От местопрестъплението също гледаме.
А и Heroes и Prison Break, татито ни гледа"ше" и Smallville. Имаме по 10-ина серии да гледаме, но все не остава време.  Tired Преди сме изкарвали по цял ден с нещо за гризкане пред ТВ-то, но беше то, едно време .....

Ей, много хубава е идейката за снимките от преди година и сега. Много свежест придава на темичката ни, че нали децата вече са големи  Wink

Ави, стискам  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed, дано има лека бременност и всичко, да е наред.  Hug по-добре сме днес, и аз, и Емчи. Днес нямам вече Т, и хремата ми намалява. Емо е свежарка, тук таме сополки малко, но сме пред оздравяване.  Peace

Момичета, чета и аз, за тортите за РД-то. К'ви са тия цени,  newsm78 скъпички ми се виждат. 60 и кусур лева за една торта  Rolling Eyes
Нашата излезе към 25-26 лева, чак се учудихме, че е толкова евтина. Не че е много сложна като изпълнение, но ...
Спокойна нощ   bouquet

# 122
Здравейте мили мами! Вече почнаха да валят рожденните дни! Да са ни живи и здрави малките едногодишни сладурчета!!!!! Ние имаме да почакаме до нашия рожден ден, но вече почнахме да се оглеждаме и ослушваме - как се прави бебешки купон  Joy
Тук малкото човече ме подритва под пъпа и реших да ви навестя преди лягане Simple Smile да споделя, че втория път бебчо се обажда по-отрано  Party Ех, аз съм от мамите с висока чувствителност (Марта я усетих 17та седмица), и сега бебчо напомня за себе си още от 14та седмица  Crazy Като се замисля до тук свършва хубавата част да си с чувствителна матка - раждането бе двойно по-......хм, вълнуващо  Mr. Green Дано втория път мине по-бързо ( и да не трябва да го предизвикват), все пак сега нали чакаме господин, а не мома, която да трябва 9 дни да си оправя прическата!
Хехехе, затрупах ви тук с някакви бременилски вълнения, но ми залипсвахте някак си!  Hug
(Де да знам, юлките сега са по-различни.....  newsm78 и ми е трудно да се възприема като юлка  Tired  )

Да се включа малко в обсъждането на бибите - и ние се сещаме за бибата само като ни се спи, а ако се е разиграла много даже ми я предлага аз малко да я посмуча  Joy Голямата ми гордост е, че сама се отказа от люлянето преди лягане (дърпаше се и пищеше като я залюлявах) и сега само вечер се гушкаме малко и така заспива. През деня си запива сама и прави мама много щастлива (щото тумбата ми сега е двойно колкото беше предния път по това време  Tired и тия приказни 9 килца колкото и да са сладки и усмихнати ми тежааааааат)! Ооооооо и от вчера имаме 6 зъбчета  Grinning !!!!
Лека вечер и весело организиране и посрещане на рожденните дни!!! (Някой от вас ще прави ли покани? Дайте идеи!)

# 123
  • Пловдив
Момичета,благодаря ви много за комплиментите Blush.

Драгонче,нали беше високосна годината Wink,правилно ги е сметнала Изабелка.
Камчи,дано бързо се оправите Praynig
Ави,ще стискам палци всичко да мине благополучно. Praynig Praynig Praynig

Аз нещо не обичам да гледам телевизия,само новините гледам.А пък в тези времена с компоютрите съвсем не стигам дотам-тук си чета,ровя си постоянно в нета,а пък сектата колко време ми отнема ooooh!,чак на моменти си викам-ей преди как живях без бг-мама Laughing.
А бе как можах Местопрестъпленията да ги забравя,Лас Вегас също,кръцни -срежи.Ама какво да гледам тв,аз всички тези неща преди сума си време съм ги отметнала Party.Забранена любов и на мен много ми харесваше-жалко,че го спряха.

Ако не ми се скарате и аз да си споделя-днес се появиха още две октомврийки,допреди това бях сама Whistling,ама купон си ми беше в октомврийската тема,те ме посрещнаха много радушно миналогодишните мами.Викат ,ако имаш нужда от съвети и помощ сме насреща(техните бебоци са на 3 мес) Joy hahaha,желанието е важно.После викат---ооо,ти си прясна,няма да те бараме Mr. Green.Сега като се замисля каква шматчица бях ,когато открих форума,колко много въпроси имах,нищо не разбирах,четях библиотеката постоянно и си предствях картинката как аджеба се къпе бебе.Виках си -записки трябва да си направя,не мога да запомня последователността Laughing Sunglasses.Но сега ,когато знам,че любовта,която изпитвам към Криси,ще се умножи по две,полудям от щастие и все си гледам линийката....Странно ми е и на мен,че съм и в друга отчетна.Като вляза и очаквам вашите никове там Hug

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 23:57 от Mirkam

# 124
  • ВАРНА
Драгонче,нали беше високосна годината Wink,правилно ги е сметнала Изабелка

Объркала е Изабелка. 365 дни има не високосна година, а високосна има 366  Wink /а тя е написала 356/. Даже и Драгончето е объркала   Laughing.
Ако ме види Явор сега, ще каже, че издребнявам, а аз как обичам да уточнявам  Embarassed, като Мара подробната съм  Laughing

# 125
  • Пловдив
 hahaha  Те и двете объркали,ама и аз на всяка -манджа мерудия....
Е аз съм май най-права 366 дни по-късно bowuu Laughing

# 126
  • ВАРНА
Е аз съм май най-права 366 дни по-късно bowuu Laughing
Ти като за бременна си добре  Wink Hug а и ти е простено

# 127
 hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Печатна грешка  Crazy
Ама е хубаво че се доуточнихме  Hug

# 128
  • Пловдив
Извинете ме,тази вечер съм много активна,но нямаше как да си легна без да поздравя много специални рожденнички днес -Мери и Еления

Мила Мери, Честит Рожден Ден!!!
Едва ли има думи,които да опишат твоята добрата,съпричастност,желание и всеотдайност  винаги да помагаш на хората.Ти си надеждата и увереността на всяка ''новинка'' мама,че може да се справи,че има смисъл,че е положила усилия,че ще успее,че е успяла.Животът ти не е лек,научил те е на много,едва ли ти щеше да си ти,ако не си изживяла това.Имаш обаче най-големият му дар и това са твоите прекрасни деца,заради които всичко си заслужава.Аз ти пожелавам най-вече да сте здрави и смелост да променяш нещата,които искаш да промениш
.

Еления,Честит Рожден Ден и на теб!!!Бъди все така положителен,ведър човек и нека всичко,което желаеш да се сбъдне.

# 129
  • ВАРНА
 Така и предположих  Peace
 hahaha  Първа смяна от нощния чат се разписахме, следващите да изплуват от чужбинските сайтове и купищата шлюпки от семки и да се отчитат  Joy

Ау, то вече е 29-ти.

Мила Мери, Честит Рожден Ден! От сърце ти пожелавам от здраве, щастие, късмет да не можеш да се отървеш. Бъди такава, каквато си!!!

Еления, Честит Рожден Ден и на теб мила! Бъди здрава, продължавай в същия дух, запази младостта и свежарското в теб!

Честит Първи Рожден Ден на Габи, Максим и Андреа! Растете здрави, бъдете палави, носете усмивки и щастие!

# 130
Мери и Еления, честит рожден ден. Бъдете щастливи и много обичани.

Честит рожден ден и на малките ни рожденици, Габи, Максим и Андреа

# 131
Мери,честит рожден ден!!!Желая ти здраве-то е най-важното , любов- защото е смисъла на живота и пари - за да ти е по-леко!!!

Ели,честит рожден ден!!!Нека дните ти бъдат изпълнени с радост,вечерите с огън,а годините с младост!!!
Честит първи рожден ден на Макси ,  Габи  и  Андреа  !!!Много подаръци ,усмивки и радост ви пожелавам на този ден,дечица!!!
За вашите мами Simple Smile

Честити последни месечинки на Карина и Александра!!!

Лека нощ

# 132
Настигнах ви  Mr. Green
Момичета разплакахте ме, толкова прочувствени пожелания, толкова истински думи, от всякъде лъха обич, обичам ви безкрайно и аз  Hug
Малко бях тъжна до преди малко, тази вечер докато чаках пред зъболекарския кабинет разбрах от клюка, че човека към когото се стремях/мечтах вече не е сам, така че, минало. Все се разминаваме, явно Бог така е решил Добре че имам вас, както бях клюмнала... стопли ми се душата ей  Hug

Ели, честит рожден ден мила! Желая ти много здраве и любов, ти си нежна и весела душа, дано те правят безкрайно щастлива!

Честит рожден ден на Симонка, Ева, Виктория, Михаела, Габи, Андреа и Максим! Мили деца, растете здравички, умни, палави и щастливи!

Честита последна месечинка на Кари и Алекс! Здрави и весели дечица!  Hug

Една питанка към момичетата майсторици на домашни торти, всичко ли сами си приготвяте, и блатовете ли? Всичко ми се вижда лесно, но блата ме е страх дали ще докарам.
Пухче, Каси, Ави, на вас и на вашите близки стискам палци и се моля всичко да е наред!  Praynig
Тумбачета, никой няма да ви се кара, напротив, продължавайте да споделяте и да ни радвате, толкова ми става мило и топло!  Hug
Домашните пожелаха чийзкейк за празника ми, надявам се се е стегнал отивам да го залея с черешово сладко. Ели правя твоята рецепта, нещо ми се вижда рядък крема, как сгъстяваш ако възникне подобен проблем?
Айде заливането ще почака, Емма скимти отатък и след малко ще викне. А да, ето да видите как ми казва мама, а последното е благодаря по неин си начин, но го докарва и го ползва винаги на място  Joy http://myrik.multiply.com/video/item/16/16
Сладки сънища милички!

# 133
Честит Рожден Ден на Мери!Бъди здрава и все така енергична и борбена и дано щастието да грее на твойта улица!!!И мисли само, че ти имаш едни прекрасни дечица , а пък всичко друго ще се нареди с времето!!!

Честит Рожден Ден Ели!!!Бъди здрава и все така лъчезарна и мила !!!Нека щастието и късмета бъдат твой вечни спътници!!!

Честит 1-ви Рожден ден на Ева , Виктория и Михаела !!! ( на патерици) и Честит 1-ви Рожден ден на Андреа,Габи и Максим!!!

Честито на всички празнуващи!!!   bouquet

Ави, Кас и Камчи - моля се всичко да е наред !!!!!!  Praynig Praynig Praynig
Пухче - много си си добре така!моля те, повече не си прави експерименти със себе си!Моля се това да не се повтаря повече!!!И нека се наредят нещата при теб, както ти желаеш!!!  Praynig Praynig Praynig  А и Таня съм е срещала с неприятни за нея хора, но на децата бързо им минава! Peace
На всички бременни мами - Честито още веднъж и се пазете!!!  Heart Eyes
Хубав и приятен ден на всички!!!!!!!!!  Hug Hug Hug Hug

# 134
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МЕРИ! ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ МНОГО ОБИЧАНА, ЩАСТЛИВА И УСМИХНАТА.
ЕЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА! ЗДРАВА, МИЛА И ДОБРА, ОБИЧАНА ЖЕНА
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА МАКСИМ, ГАБРИЕЛА И АНДРЕА
[
img]www.balloonmaniacs.com/images/1stbirthdayboyclusterballoon.jpg[/img
]
ЧЕСТИТА ПОСЛЕДНА МЕСЕЧИНКА НА КАРИ И АЛЕКСАНДРА

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 08:26 от slanchice1

Общи условия

Активация на акаунт