Отговори
# 105
Heart Eyes
Пух,най накрая да се разпишеш и ти по-цветно Hugлипсваше Hug
Драгонче,мерси Hug

# 106

Мънчка Миа, не сме те забравили...

# 107
  • София
ЕлитоHug
Изабелита, мда, чакаме снимки! bowuu

# 108
  • София
ЧРД на Ева, Виктория и Михаела. Желая им много здраве, весело детсво и чудни подаръци.
ЧРД на патерица на всички които съм пропуснала.
Честити последни вчерашни месечинки и на Царя и на Стефчо и на днешната на Александър.
Честито и на тебе мило ангелче. Спинкай спокойно мъничка Миа.  Flowers Rose Flowers Rose

Кас стиснати палци и от мен за утре.

Честито и на Алекс и Миркам. Лека бременност и прекрасни здрави бебчета.

Голдънче браво. Много бързо се стопяваш. Евала мацка. А колкото до това, че сме  лоши майки и на мен като ми избият чавийте оставям дребния сам в кошарата да се приспива. Не винаги се получава. После разбирасе ми минава и ми е криво. 
Дез добре дошла отново в Дюканските редици. И да оздравявате бързо с малкия.

Сигурно пропускам някой, но не е умишлено. Моля не се сърдете. Напоследък съм много разсеяна. Явно акъла ми се топи заедно с телесата  Crazy
Лека и спяща на всички.

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 20:20 от anita7

# 109
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА ЕВА! НЕКА Е МНОГО ЗДРАВА, ВЕСЕЛА, ЩАСТЛИВА И ИГРИВА!
[/size][/color]

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ИЗАБЕЛКА!МНОГО ПРЕКРАСНИ, НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ С ПРЕКРАСНОТО ВИ СЪКРОВИЩЕ!
[/size]

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОРИЯ И МИХАЕЛА!
[/color]

Евелинка, дано все така да продължава лечението! Hug
 Благодаря, че питаш macipici, но все още не съм наясно с нищо., дано скоро се изясни, че се "вкарвам в още и още филми".
Като казах филми, на мен ми оставаше време само за "Бягство от затвора", супер сериал, сега чак напролет. А и "Отчаяни съпруги" е готин, но рядко го гледам.

За бибероните-залагалки, много мога да разказвам,то при нас си е мания, разхожда се с по 2, една в ръката една в устата и си ги сменя, да не й омръзват. А от шише вода така и не се научи да пие, доколкото пие вода. Оня ден в окото ми я пъхна, докато ми се радваше. Но така пък не си хапе пръстите и неможе да пъха в устата какво докопа. Но през нощта, като иска да суче никакви биберони не минават-хваща я и с замах я хвърля. За съжаление не успявам да кача клипче, да видите един номер с биберон.

Спокойна вечер и лека нощ Hug

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 21:39 от dar77

# 110
бибероните-залагалки, много мога да разказвам,то при нас си е мания, разхожда се с по 2, една в ръката една в устата и си ги сменя, да не й омръзват.
Колко ми е познато само  smile3532 Дори и вечер като си пие млякото си държи едната в едната ръка, другата в другата ръка и си ги оглежда  babyuu
Аз пък не се притеснявам, това ми е най-малкия дерт, няма човек който на дърти години да цока биба. За момента в периода на зъборазтеж бибата си го успокоява. Когато си играе не ги търси, единствено като заспива или ако е нещо много кисел тогава му ги давам. Знае, че ги държа през нощта под моята възглавница и по някое време като се пробуди започва да мишкува с едната ръчичка спейки под възглавницата, умирам от смях Joy

# 111
Здравейте мацки!
Минах много по диагонал последните 3-4страници и сега в главата ми е каша, но гледам тортичките обсъждате.....та и аз да изкажа мнение.

На каката поръчахме от Лагуна - еклерова, с баварски крем, с картинка (снимка). Не беше лоша, но бяха попрекалили със крема и сметаната(както каза Вал) за сметка на еклерите. Струваше 65лв. и мисля, че се водеше 30парчета. Сега се спрях на Неделя, защото мацката от сладкарницата ми каза, че мога да си избера сама пълнежа на правоъгълните торти, а ние най- много обичаме плодовата пита. Торта с картинка - 24 парчета струва 45лв.
Това съм проучила засега, но все още продължавам.....

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВА, МИХАЕЛА И ВИКТОРИЯ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ ДЕЧИЦА!

ИЗАБЕЛКА, ЖЕЛАЯ ТИ НЕВЕРОЯТНИ МИГОВЕ С ТВОЕТО СЪКРОВИЩЕ ЕВА, ТИ ГО ЗАСЛУЖАВАШ!

Бибка и ние цокаме с удоволствие Wink В къщи са извадени 4бр. за употребав различни цветове, но все някой от тях липсва....намирам ги после под секциите и фотьойлите. И аз мисля, че сега покрай зъборастежа търсенето на биба е по-засилено и не се притеснявам особено за това.....Напоследък се опитва да ни я набутва я в моята, я в на баща й устата...все едно казва:"Много е хубаво, искаш ли да опиташ....." hahaha
Времето ми изтече, отивам да къпя.....

# 112
Здравейте!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВА, МИХАЕЛА И ВИКТОРИЯ!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА АЛЕКСАНДЪР!

Благодаря ви за хубавите думи за Ина! Всички бебчовци са страхотни. Голдън и твоят сънчо. Очарователна е така сънена.  Heart Eyes

И Ина смуче биберон само като заспива. понякога и не го иска, зависи от настроението и, но ако случайно си го намери докато си играе го лапа и настървено започва да го дърпа докато пльокне, много е доволна от това. Преди правеше така и на шишето с водата, но вече пие вода само от чаша, много е смешна, като коте си я ближе.

И аз гледам Отчаяни съпруги. Знаех си че децата ще са живи. Нямаше начин, ама иначе заинтригуващо свърши вчера, спор няма. На мен любимият ми сериал е анатомията на грей и гледах, че от февруари ще започва. Имам ги всичките излезли сезони изтеглени, но не съм сядала да гледам скоро, по телевизията като го дават ми е по удобно, че компютъра е в стаята където спим, а телевизия гледам в кухнята.

Торта за рождения ден на Ина мисля аз да направя. Избрала съм си модел, но мисля че много нависоко скочих, та май ще е нещо по просто, но задължително мисля да е домашна. Като бяхме малки мама ни правеше винаги  домашна торта, заек, коте, къщичка. Никога няма да ги забравя тия торти. Но за който е решил да си поръчва, на Камен тортата, еклеровата с баварски крем, беше разкошна. Изядох две парчета и я сънувах после. Няма да съжалявате относно вкус.

Лека и спокойна нощ!

Hug

# 113
  • Пловдив
Здравейте,мацки!

За бибите говорите Crossing Arms,то туй мойто е като Вивиното,има си естествена биба ooooh!.Последно биба е цокал на 2 месеца,оттогава -да не види.Имах една стара,давам му я да си играе,а той я гледа,гледа тъпо и накрая я хвърли Tired.Незнам как ще се отбиваме.Живи и здрави още месец ,два да се покърмим и после просто незнам.Меринка,вместо да се скатаваш дай съвети Naughty.
Торта ,аз реших да си поръчам при тази сладкарка,която е направила тортата на Сенди,защото днес я опитах и много ми хареса Wink.Изкарахме си много хубаво и се почерпихме за здравето на Андрешко.Ето и няколко снимки да ни видите(и без това дълго време май не съм публикувала)-цък,цък и цък

Изабелка,много телеграфно го даваш последно време.Освен снимки искаме и разказ Heart Eyes
Голдънче,Яна има страхотни очи Hug

Отивам да си легна,защото днес май малко прекалих с разнасянето на Криси и почна веднага да ме боли корема Sad.Ще трябва тотално да реорганизирам ежедневието ни Confused
Аз толкова много сериали съм изгледала,без очи оставам,тегля по цели сезони и докато не ги изгледам не мирясвам.Преди,когато не бях семейна се е случвало до 6-7 часа да стоя да гледам ooooh! ooooh! ooooh!.Съпругите не ги гледам обаче,нещо не ме зарибиха.Много харесвам Д-р Хаус,Герои,One tree Hill,Dead zone(той свърши обаче) и всякакви такива с фантасмагории,Ghost Whisperer(Шепот от отвъдното) ми е един от фаворитите.Някой беше писал за него-качват веднага сериите в Замунда,около 12 часа след излъчването им в Сащ или събота сутрин,както и почти всички други сериали.Няма нещо,което да съм търсила и да го няма в Замунда.Арена също става,но на мен от там по бавно ми се сваля.

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 22:19 от Mirkam

# 114
Днес денят ми беше ужасен , но се включвам , за да изкажа и аз съпричастност към Кас. Касче, стискаме палци , миличка. Всичко ще е наред. В "Пирогов" работят страхотни,човечни и отзивчиви  специалисти. Имам впечатления , защото преди 5 години с каката лежахме там в детска неврохирургия със съмнения за хематом в мозъка,но освен сътресение  , слава Богу,друга черепно- мозъчна травма нямаше.
 Днес момиченцето ми пак е болно . Сутринта постъпихме в болница , защото я боли коремчито и има съмнения за апендисит. Под наблюдение е хирургия.Може би нещата ще се разминат . Вече няма болка. Аз я гледах през деня , а сега при нея ще спи майка ми .Та сега ще ви помоля и аз да стиснете палци и за моята принцеса.
  Бибите и на нас са ни слабост- ползваме ги за приспиване , но ако през деня си намери някоя от двете залъгалки е видимо щастлив. Отучването , не ми е на дневен ред в момента.

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 22:47 от Камчи

# 115
Благодаря от сърце ! За мен това е един прекрасен ден,а вие го направихте още по-хубав  Hug

Честит рожден ден и на  Михаела и Виктория! Да ви върви всичко по вода мили деца,бъдете здрави и много,много щастливи !

Прекарахме си страхотно,купона беше на ниво  Grinning И снимки ще покажа,но другата седмица,защото бях викнала фотограф да снима и
сега щял да  обработва снимките.
Вчера Валерия ме прати в кухнята,да запрятам ръкави и да почвам тортата.Поиграх си малко и ето го резултата

(ха-ха,шегувам се  Simple Smile Да е жива и здрава Пепи   bouquet Не я познавам,но е съфорумка и уникална в хобито си  Peace)

Това е първата снимка на моята Ева,така я видях преди 1 година!

А това е 356 дни по-късно  Grinning

Касче,стискаме палците и ние  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Камчи   Hug Дано се разминете от операция.Аз самата съм оперирана от апандесит на 8 год  Confused С вас сме  Hug

Целувки на всички  Hug Hug Hug

# 116
Как можах да забравя: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА ЕВА. МНОГО , МНОГО ДА Е ЗДРАВИЧКА , ДА СЛУШКА И ДА ПАПКА[/b][/color]!
 ЧЕСТИТО И НА ПРИНЦЕСИТЕ , МИХАЕЛА И ВИКТОРИЯ, ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 117
Не мога да ви изчета Tired
Миркам,цялата сияеш Heart Eyes,много добре ти се отразява бременността pregnantМного са сладки малчовците на рден Simple SmileА ти се пази Naughty
Голдънче,да я цункаш от мен тази хубава поспаланка Heart Eyes
Еми,и аз не разбирам от фотография,но снимките много ми харесаха.Дечицата ти са много чаровни Heart Eyes Hug
Камчи,стискам палци,мила да се оправи дъщеричката ти и по-бързо да я изпишат Hug
Изабелка,много мило ми стана от снимките на Евичка Heart Eyes
Дездемонка,как сте с Емчо?
Trrinity,да се разписваш по-честичко,че липсваше Hug
Евелинка,Кас,ще ви стискам палци всичко да е наред Hug Hug
Вал,изкупи ли вече всичко от Редута  LaughingА как караш мъжа ти да простира,аз не мога да го накарам newsm78,само чисти с прахосмукачката  newsm79 и мие чинии моят 1dishes
Бубе Heart Eyes Hug
Биба Мони така и не успях да я науча да смуче,но пръстчето си го цока преди да заспи Confused,не знам как ще се отучваме.И аз за зъбките се притеснявам да не се изкривят.
Торта поръчах от Амадеус - винаги съм поръчвала от там за рождените дни на Петьо и съм доволна. PeaceПри нас е по-евтинко ,поръчах две торти за около 60 лв Grinning
Сериали гледам по цял ден Sunglasses Laughing,гледам сапунките по БТВ и Нова следобяд докато спинка Мони и вечер Съпругите Blush
Отивам да си мия косата,че съм боядисана #Silly,утре ще се покажа с новата прическа WinkАко остане време пак ще се включа преди лягане Hug Hug Hug

Забравих да кажа,искам да помоля и за едни стиснати палци за моя близка приятелка,която е бременна с близнаци(изгуби миналата година едно бебенце в началото на бременността си Cry),много са щастливи ,но е рискова група и сега трябва много да се пази и да лежи.Дано този път всичко е добре и през май си гушне здрави бебенца Heart Eyes Praynig

# 118
  • София
Мири, Алинка,Ави ,Драконче, благодаря за хубавите думи за Яна! Hug  bouquet
А Мири, наистина свети и сияе! Hug
Относно гледането на сериали, аз въобще не гледам ТВ. Пускам го да бръмчи и винаги на Нова. Едно време не беше така, всеки ов филм го изглеждах предпремиерно в кино Сердика, а сега какво стана....не знам. Хич нея обичам телевизията и киното. Rolling Eyes Ако може да се каже така, гледам "Здравей България", "Господарите...", "Сделката..." и новините им.
Изабелита, чакаме снимки! Wink
Лека нощ! Hug

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 23:15 от GoldenEyeful

# 119
Честит 1-ви Рожден Ден на Евичка!!! Бъди жива и най-вече здрава, принцесо на мама Сияна, много буйна и весела, жизнерадостна и игрива!!! Сиянче - наслаждавай се на прекрасната госпожица, и един   bouquet от мен.
Честит Рожден Ден на Виктория и Честит Рожден Ден на Михаелка. Много щастливи и здрави бъдете дечица, радост на семействата си.

Кас - стискам палци миличка за утре. Дано леко и успешно мине всичко, натам както се случи - има време и за тържества и за всичко.
Камчи - ще си мисля и за твоето момиченце, дано не се налага операция. Пращам Ви положителна енергия момичета.  Praynig

Алекс не ще биба вече от месец някъде. Не я иска, аз не й предлагам също. Но се успокоява смучейки пръст с моята коса, после ми обръща гръб, ама с една ръка ме държи за кичура, докато се отнесе. Нощно време обаче, като си поиска цицата нищо не я успокоява, и мама дава. Няма как. Навън също, ако прекалено много й се спи спираме някъде, сядаме да я накърмя, и тогава я слагам в количката и спи, иначе няма успиване, ще ръмжи, че реве, но няма да заспи.
Алина (Светланка) - пожелавам ти успех с проекта, и не се притеснявай, изглежда по-трудно отколкото е в действителност.
Аз пък си гледам най-редовно "От местопрестъплението", "Старгейт СГ1", "Сю Томас - окото на ФБР", "Шепот от отвъдното", "Среща с Джордан" и от този сорт... И за д-р Хаус гледам понякога, когато съм в настроение.
Тортата на Али ще е домашна, на 100%, вече обмислям идеята и се надявам да мога да се справя и с изпълнението. В този ред на мисли: Бубенце - твоите 2 отделни, или 1 двойна ще бъдат? Подскажи какво обмисляш, ако не е тайна?
Понякога ми иде да зарежа Али да се приспива сама, ама после като я видя как се захлъцва, направо ще се затъкне, и не мога да удържа... гушкам я, носим се и ми минава... А ме вбесява, пляска с лъжицата (или с ръка) из чиниите, пръска с ядене навсякъде, кисело мляко. Взима си хляб и почва да го рони около себе си, и се сърди и пищи ако й го взема. А ако реша да и отвлека вниманието почва да се огъва и реве. Няма угодия на моменти.
Голди - снимката на "терминаторката" е желязна, мноооогооо е готина.  Heart Eyes
Пухка - дечицата явно усещат "аурата" на хората и реагират според нея. Моята когато за пръв път видя една от лелите ми като ревна, като се изплаши от нея... Не можем да я успокоим, като си тръгнахме - няма и помен от такива работи. На царя ще му мине, не се коси. Гушкай го и ще компенсираш с любов.
Евелинка - дано научиш на спокойствие. Ще мине леко операцията, ще видиш. А после ефекта ще е благотворен за теб, здрави зъби и спокойствие.  Hug
Тринити - браво за прохождането на Александра. Може да стане някой велик медик  Wink И Моята Александра почва активно да бърбори на бебешки, кара се на играчките, люлее ги, приспива ги... Днес игра много време с моя телефон, пускам й музики на него а тя се клати в такт, супер смешна беше. Когато баща й й говори на нея по телефона започва да се ослушва и го търси с очи, понякога му отговаря с "Альо, тати?" или само с "Тати", и днес му удари една мокра целувка по екрана на тел. (като говоря с него ми показва негова снимка)  Crazy
Мациписи - дано да не е притеснително това с кашлицата на Вики, но ако продължи не е лошоо да я види Педиатъра. Аз започнах да се заглеждам периодично в 1001 нощи, но не съм наясно все още със сюжета.
Дотук с връщането на лентата назад, че не ме оставят да пиша спокойно и по нощите.
Целувки от нас и до утре.  Hug

Едит: Изабелка - не е ли 365 дни??? Wink
Мия - цвете наше, ангелче в небето, никога няма да те забравим.  Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт