Приятелят ми ми купи за НГ сауна за лице и с нея си правя козметичните процедури. Иначе повечето козметика ми е купена от сестра ми за различни поводи ( Дистрибутор е на Ейвън). Сенки си купувам ежемесечно, но от порядъка 5-7 до 10 лв на месец за палитра. Само Руби Роуз, защото от тях съм доволна. 1 пилинг маска от 3 и нещо е за 4-5 месеца...
За женски глезотии май ми е основният личен разход и пак не е много пари. На фризьор не ходя. Не искам да променям дългата си къдрава коса, а в подрязването на връхчетата майка ми се справя мноооого по-добре. След фризьор пак намирам сума ти цъфтящи краища. Опаткват ме за 10 минути (много гъста и дълга къдрава коса не може само да се разреше добре за толкова) и ми вземат 7 лв.......мерси.
Имам благословията на хубавата кожа и коса без особени грижи и без специални мазила. А и имам 3-4 книги за красотата и козметиката от достъпни продукти, че ще ми стигнат съветите за години напред.
Взех си ленти за черни точки на Нивеа. Ами по нямаха ефект от содата и пяната за бръснене, използвани за същия проблем.