А за стискането - може наистина да не се стискат според стандарта на жиеот, който водят. Аз като нямах кола не ми липсваше... Като не си свикнал с някои неща, те просто не ти липсват.
/Обикновено богатите са такива, защото не пилеят неосъзнато. 
Въпреки, че не схванах много какво да не почваме. 
Загърбвам всичко и скачам. Аз пък покрай сестрата на моя приятел, която е разведена и чийто бивш съпруг изцяло издържа детето съм се наплашила здраво. Детето е момиченце във втори клас. Бащата плаща 200 лв издръжка (за храна един вид), поема всички разходи по консумативите на жилището съвсем отделно от предишната сума, купува от чужбина всички дрехи на детето (обикновено Zara) и вече ако малката поиска някоя екстра тя се заплаща от бащата допълнително. Освен това бащата ръси и за джобни отделно. Майката обаче ми казва, че това е КРАЙНО НЕДОСТАТЪЧНО. Не знам да и се връзвам ли или да си го обясня просто с това, че е огорчена и обидена от развода и иска сама да си харчи заплатата само за себе си(тя това и прави май де) и да не дава нищо за детето. Но като я слушам да ви кажа ...се отчайвам много. Ако това е крайно недостатъчно...аз кога ли ще мога да си имам дете по тая логика???
Препоръчани теми