НОЕМВРИйско бебе вече "пее", рита, маха и се смее!

• 11 197
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Разписвам се, че иначе темата ще мине без мен  Mr. Green

Сега ще ви чета, ако дверовете се смилят над мен  Rolling Eyes

# 196
Dani_Sh, аз специално питах педка дали да давам и тя каза не. Но пък някои го препоръчват... Добра програма ни заформят бебоците, а? Аз си викам - само да си дойде милото и му го връчвам, че много ме боли кръста, а той малчо спи ли спи.... Едно "здрасти не са си казали още.

# 197
Косето както изригна, така се сниши, сега спи толкова дълбоко, че не мога да го събудя за банята Laughing Ще чакам. Simple Smile

Дани, за зимафлуора - педиатърката ми каза, че скоро  е била на някакъв семинар на педиатрите и там болшинството са казали, че го изписват и препоръчват на бебетата.
Отделно от това моят мъж като стоматолог е твърдо убеден в неговите ползи и единствената причина да не съм почнала да го давам на Косето е собствената ми немърливост Embarassed Но ти ми напомни, че е крайно време да го почна Simple Smile.

# 198
Малко да се посмеем  Joy
http://vbox7.com/play:d72aa9c4

# 199

Хъркането не е ли бял шум? hahaha Joy

Тофи, къде ги има тези фонове, дето ги слагате на снимките-коледния, онзи със синия фон...?

# 200
Juli не знам чая дали помогна на бебо, по-скоро е за засилване на имунната с-ма.Аз слагах на около 250мл. вода една лъжица лайка и една шипки, престоява петнайсетина минути и му го давам между храненията. Захар не слагам, защото бебо не подбира. Иначе Стодал още давам профилактично, като се сетя по-малко, много го харесва. Нашата кашлица беше като вашата, без други симптоми.Дано скоро да мине  Hug

# 201
Момичета, някои от вас почнаха ли диета? Изобщо възможно ли е да се съвмести с кърменето?
Поканиха ни за кръсници на сватба и ми се иска да сваля някой и друг килограм. Особено като се има предвид, че булката е с 10 години по-малка от мен.  Whistling Но в същото време не ми се иска да лиша бебето от пълноценно хранене.

Тофифи, по колко Стодал се дава на толкова малко бебе?  newsm78 Да знам за всеки случай.

# 202
Бубе това е програма за колажи. Казва се Wondershare photo collage studio. Има я в замундата, със  серийния код. Иначе ако я изтеглиш от официалния сайт е trial version. Много лесно се работи с нея, има готови макети и само намъкваш снимките, може и ти да си измислиш нови варианти. Има и календари и картички, има и clip art.Колажите са по теми-семейство, сватба, коледа и т.н.Ако имаш въпроси питай. И ако решиш да работиш с нея свиркай за  да ти кажа  някой тънкости в настройките на формата. Ето това ми  е  първия колаж

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332961&pid=10286026

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 22:01 от toffifee

# 203
Косето както изригна, така се сниши, сега спи толкова дълбоко, че не мога да го събудя за банята Laughing Ще чакам. Simple Smile

Дани, за зимафлуора - педиатърката ми каза, че скоро  е била на някакъв семинар на педиатрите и там болшинството са казали, че го изписват и препоръчват на бебетата.
Отделно от това моят мъж като стоматолог е твърдо убеден в неговите ползи и единствената причина да не съм почнала да го давам на Косето е собствената ми немърливост Embarassed Но ти ми напомни, че е крайно време да го почна Simple Smile.
Нещо май съм изпуснала  newsm78 какъв е този ЗИМАФЛУОР

# 204
Полудяяяваааааааам smile3511!!!!!!!!Мойте не са спрели и двамата от 12:30 smile3513
Какво става с тези деца, да не би да имат някви телепатични способности и да си го предават. Twisted Evil

п.п.Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 13 нови отговора. #Crazy

# 205
  • Монтана
ето ви сайт с които се правят много интересни колажи http://imikimi.com/

# 206
  • София
Здравейте и от нас!!!!
Не сме се разписвали от дълго време, но все нещо се омотвам яко. Shocked Бебо взе малко да се очовечва, но е го на пак реве в кревата. Най-новото е, че има пъпна херния и ходим в Пирогов, засега само ни обработват пъпчето, че нещо лигавицата не е както трябва и после лепенка ще сложи доктора и така. Нашата педиатърка ми каза да забелвам пишлето, та сега с бебчо и това правим - пълна програма. Joy

# 207
Утро педка ни каза да даваме 3 пъти по 1 чаена лъжичка на ден. Сиропа е хомеопатичен.

# 208
лека нощ!!!
дано да е такава за всички

# 209
  • София
Момичета, днес ми се случи нещо странно...
Бебка беше много спокойна в сравнение с вчерашното кисело настроение.  Whistling
Та ... малко преди банята дойде братовчедка ми (която ми е съседка) на гости да види Никол и аз използвах момента да поизгладя малко бебешки дрешки.  1ironing  Не успях да изгладя една дрешка и като ме заболя точно под гърдите.  #Crazy Ужас !!! Много странна болка - все едно ми е схванато нещо отвътре, боли от корема до гърба, но вътрешно, все едно ми е приседнало. Не можех да си намеря място от болка. Излязох от стаята малко да се разходя уж ми мине и през това време чувам Никол почва да реве, но такъв рев не бях чувала от нея !!!  Shocked  Влязох в стаята, в която спим, лягах на леглото - по корем, на една страна - боли ще умра !!! Обаче детето реве и си викам "Я се стегни, детето е по-важно". Взех коритото и отивам при малката. Гушнах я, но не се успокоява.  smile3518  Оставих братовчедка ми да я съблича, а аз отидох да приготвям водата. И в момента, в който наливах водата изведнъж ми мина. А точно в този момент чувам как Ники изведнъж спря да реве....

След това се изкъпахме засмени, нахраних я и сега спи доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт