НОЕМВРИйско бебе вече "пее", рита, маха и се смее!

• 11 206
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от нас!
И ние бяхме на консултация. Вече сме 5560 гр. и 58,5 см. Биха ни Пентаксим и доки каза да дам профилактично панадол сега и след 4 ч. пак. Каза ни д а пием по 1 кап.вигантол, защото сме на смесено хранене и в АМ имало вит.Д.
А за реването и аз доста често се правя на глуха, особено като виждам, че е от лигня. Все пак имам и други задачи, не може цял ден да се разнасяме.
Тони бързо оздравяване ти желаем с Андреа   bouquet
Честити месечинки на сладките бебоци.

Дани на нас не са ни изписвали такова нещо.

# 181
Браво на вас! Аз дооокатооо се разпииииша ... вие сте измислили Голяма ноемврийска среща и няколко малки софийски.

За Голямата среща - много хубаво ми звучи. Аз не харесвам само Априлци от предложенията. Бяхме там преди две години, има два-три хотела и голяяма скука. За колички не става, че  е много стръмно. Няма кръчми, няма магазини, нищо няма освен хубав въздух. Лично мнение!

Много ми се иска и у Софето да се срещна с вас, но ми е малко притеснено. Не знам моята нервичка как ще реши да реагира. Като цяло е едно много кротко и тихо бебче, но ако реши да прави номера ... леле мале. Миналата седмица с татито бутахме количката нагоре по пътеките, малката спи, всичко прекрасно и след около половин час като извиси глас  smile3511 и бързо - бързо се завръщахме. Аз бутах празна количка,  newsm53  а малката скорпионка кротуваше в ръцете на баща си. А беше доста рисковано на ръце с тези заледени пътеки. Та се чудя  newsm78 аз докато сляза при вас какво да очаквам от бебата. Освен да взема да пробвам, пък ако ще и сеир да правя  Mr. Green

И аз се включвам към отбора на зомбитата последните две вечери. Как не му се доспа на това дете толкова часа, чак сутрин в 6 заспива. Дотогава си играе, пеем, хили се ... пълна програма. Малко успокояващо ми действа, че не съм сама.

Еlleee, аз явно съм изпуснала (ако си споделяла), ама аз да питам - защо дохранваш?

# 182
Здравейте майчета и бебоци!
Аз не съм писала отдавна, но ви чета редовно.
На всички имали поводи за почерпка-честито.   :bouquet
Ние с Карина сме добре-тя си хапва, спи, като се събуди гука когато и омръзне мрънка и нервничи-общо взето всеки ден едно и също.
За лапането на ръчичките от няколко дни с и ги заглежда та чак си събира очите  smile3556  в точка, но неможе да си улучи устата, така че за сега си оставаме с това упражнение.
За витамин Д изцяло сме на АМ и давам по 2 капки по препоръка на педиатърката.
За срещата в централна България- супер ще бъде, дано се организираме, голям купон ще падне.
За вдигането на главичката когато е по корем-справя се много добре и определено и харесва.
Тонеса за спирането на кърмата без хапчета, Темичка и Fairy много добре са те посъветвали, аз по същия начин я спрях за около седмица и нямам никакви проблеми.
Мамите от София, които ще слагат скоро Пентаксим-има ли го, защото аз не съм проверявала?
Направила съм албумче на Карина, който иска и има време може да го разгледа, а от мъжките мами чакам заявка за зетьове  newsm62 ,само тати да не разбере защото ще ме  #2gunfire  Joy
Лека вечер от мен отивам да приготвям багажа, че утре заминаваме на ски за уикенда.  Heart Eyes

# 183

Миме, явно има слънчеви изригвания... или по-точно бебешки изригвания Laughing
А за нас какво остава....smile3533

# 184
записче, че нЕмам време  smile3515 smile3515 smile3515

# 185
Тони на мен са ми казвали за спиране на кърмата-зелеви листа, нацепваш ги с нож тук таме и компреси.....не знам дали е ефикасно.

# 186
Честито на месечинките! Поспаливи, кротки, обичливи!

Тонеска, Дано овладеете хормоналния дискомфорт и жлезата ти се кротне.

Dani_Sh , точно днес обсъждахме зъбната политика с Цветковата Елица (тя още няма компютър). Нейният мъж е зъболекар, та той смята, че вече е време да се дава флуор, защото сега се оформяли корените на постоянните зъби, поне така разбрах. Бях чела, че на бебетата около третия месец им дават вече и зимафлуор. Аз последните месеци на бременността пих по препоръка на гинеколожката ми.

# 187
Привет,

Едвам уцелвам клавишите - вкъщи е гробовен мрак, създаден от таткото с надеждата отрочето поне малко да поспи  Mr. Green фафи също е към изригналите бебета - разказа ни се играта, не остана гръб, ръце, врат... Фафи има ужесни газове, борим ги със Саб Симплекс, ама детето направо се мята насам-натам и иска само на ръце. Като задреме се буди с писъци... Въобще измъчи се детето, а и ние покрай него. Нямат ли край тия колики?

# 188
Здравейте и от нас Grinning
До като ви изчета и...... мръкна
Марти е с кашлица лепнахме си я от тати сега пие разни илачи и се мъчи миличкия Sad трудно му е да отхрачва
Имаше мами май с кашлещи бебоци,какво им давахте?
Нямаше  ли чайчета които да облекчават кашлицата?
Инъче си е веселичък няма Т но ми е притеснено да ми буха така.И ние дивеем до среднощ ooooh!явно е новата бебешка мода ....до 2-3 редуваме гукане рев ядене на юмруци какво ли не.
За срещичката-супер.  
И ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЧИИТО ПОВОДИ ПРОПУСНАХМЕ ТИЯ ДНИ  bouquet

# 189
  • София

Еlleee, аз явно съм изпуснала (ако си споделяла), ама аз да питам - защо дохранваш?

Ами, защото явно не й стига кърмата. Като й подам шишето след цицата ако знаеш как лакомо засмуква  smile3504

# 190
Juli75 за кашлица давахме Стодал и чай от лайка и шипка.

# 191
  • София
 Едно здрасти и отивам да ви чета  Hug Hug

# 192
МЕРСИ toffifee Hug
До сега бебе не ми се е разболявало толкова мъничко и идея си нямам как да му облекча състоянието освен със сиропите.Сега ако ми обясниш и как да му приготвя чая...... Embarassedще е супер Hug

# 193

Shoopy, и ти да дойдеш!!!!!!

Обещавам!!! Hug

# 194
Бубе, много мерси за отговора  Hug
Аз пак ще се обърна и към другите, никой ли не дава ЗИМАФЛУОР за зъбките? Аз събирам повечко инфо за да реша какво да правя, сега се ровя из нета за мнения ......

Общи условия

Активация на акаунт