НОЕМВРИйско бебе вече "пее", рита, маха и се смее!

• 11 224
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Тони,  Hug Дано прескочиш и това!
По повод пръстите и залъгалките - по-скоро съм за залъгалките, че можеш да я "забравиш" на по-късен етап, а пръстите са все там...а и като се сетя братовчедка ми какъв проблем имаше със смученето на палеца... ooooh! два пъти го цепиха заради забиране и какви ли не лекарства и 100 мъки...но всеки си решава сам...
Много гадно това време...
Честити месечинки на всички!

# 166
Благодаря на всички за отговорите и за подкрепата Hug Hug Hug
Обичам ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 167
  • Монтана
tonesa има едни хапчета Достинекс нямат такива странични неразположения като бромокриптина
http://www.framar.bg/dostinex-tabl.-0.5-mg.-2-pid30001214.html

# 168
ЗДравейте милички,благодаря за отговорите Hug.Само искам да кажа,че като съм полегнала на фотиойла с бебо си го слагам на корема и главичката му идва над цицката ми и така той си я вдига и си оглежда,макар и за малко,иначе като е върху повивалника много му е зор,опитва се милото,ама Цъ,мноооооооого трудно.Дано започне да си я вдига,ще го слагам по-честичко по коремче и така.

# 169
  • София
Тони, мила желая ти по-бързо да се оправяш! Че съм се заканила да ни идвам на гости,все с хубаво време ми се хвалите  Joy
mamaAnna, нали знаеш не може всички да са като от калъп, за едните е по-лесно да откажат биберона, за други -ръцете  Hug
Бяхме на разходка!!! Много хубаво на въздух, децата се държаха прилично! В събота вече с по-сериозна организация, само да не се окаже вярна прогнозата за дъжд и сняг  fingerscrossed

# 170
# 171
# 172
Младежът преди малко по неизвестни за мен причини получи нервна криза. Пробвах да му дам да яде - ревна, все едно сярна киселина ми тече от гърдите. Гушкам го, нося го, оставям го на леглото - все едно и също, реве, та реве.
Нкрая го метнах в столчето за кола, люшнах го два пъти, заспа и след една минута се събуди, сега лежи до мен, реве, а аз действам по метода на мъжа на Валето - правя се на глуха Laughing

# 173
Момичета взех си урината и е чиста ,не са изолирани бактерии. Mr. Green Grinning Hug

# 174
  • София
Fairy  милата. как издържаш? аз въобще не мога да я слушам Ида как реве. добре, че й се случва рядко  Praynig
дано бързо да се успокои детенцето Praynig

ние бяхме на разходка. верно, изтървахме слънчицето, но добре ми се отрази малко раздвижването. на Ида също - похапна, поигра 30 мин.  и откърти  Mr. Green

Лейди, браво за резултатите  Hug

# 175
Fairy, съчувствам ти. И аз имам от време на време такива преживявания - даже преди два дни на няколко пъти и нищо не помага освен време и търпение и гушкане Simple Smile. Ама както ми писаха - може да е кърмаческа стачка - аз пих едни лекарства, та може и от тях да беше нещо - сега нищо не смея да пия и се лекувам на принципа на "с лекарства 7 дни, без - седмица"

# 176
Младежът преди малко по неизвестни за мен причини получи нервна криза. Пробвах да му дам да яде - ревна, все едно сярна киселина ми тече от гърдите. Гушкам го, нося го, оставям го на леглото - все едно и също, реве, та реве.
Нкрая го метнах в столчето за кола, люшнах го два пъти, заспа и след една минута се събуди, сега лежи до мен, реве, а аз действам по метода на мъжа на Валето - правя се на глуха Laughing
smile3514на нас ни се случва същото в момента

# 177
Fairy  милата. как издържаш? аз въобще не мога да я слушам Ида как реве.

Действам на принципа, че човекът има нужда да си пореве, а не да бъде успокояван Laughing
Няма страшно, мина му, заспа в мен, след това ми натежа, сложих го пак в столчето и сега се кокорчи смръщено, но си мълчи... А, докато пиша, започна демонстративно да си яде ръцете. Ще види той манджа друг път, като не ми я щя преди малко Crossing Arms Laughing

Миме, явно има слънчеви изригвания... или по-точно бебешки изригвания Laughing

# 178
Бубе, ти колко пъти на ден процедираше така, за да постигнеш резултат?

Аз съм с няколко страници назад, но сега ще почна, пък после ще довършвам.

Мъри, поне по веднъж на ден. Само по няколко пъти в рамките на половината час докато я държах под гимнастиката. Това със събирането на дланите също беше описано като степен в развитието на децата някъде. Явно не го правим щом не съм забелязала. Има някакво кръстосване на пръстчета, но предполагам не е това.

За вдигането на главата. Не обича много да лежи по корем. Не плаче, но се мъчи и гледа да се обърне. Та главата напоследък по-дълго я държи нагоре, но много се клати. Иначе като е права така рязко забива главички. Ще има потърпевши както вървят нещата

# 179
Здравейте момичета!  Wink
Все се каня да ви питам на вас педиатрите изписаха ли ви зимафлор за зъбките? Нашата педиатърка ни го изписа ама аз още не съм започнала да го давам и се чудя дали изобщо да го започваме  Thinking ......
Поздрави от нас с Миленка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт