НОЕМВРИйско бебе вече "пее", рита, маха и се смее!

• 11 218
  • 292
  •   2
Отговори
# 150
  • Монтана
Прибрахме се от консултация стана ли сме 6100гр и 63 см.Питах лекарката за захранване да видя какво ще каже лекарката каза"като си удвои кг. от раждането тогава ще захранваш ".
Не си продавайте инфакола лекарката каза че е нормално завръщането на коликите до 4-тия месец.

# 151
По повод пъхането на ръцете- и аз като Феъри съм За ръцете и против залъгалките-това е начин по който бебето опзнава, тялото си, околния свят, само да ви успокоя че и играчките ще почнат да пъхат в устите си, а ако някое бебче си докопа и крака, да не се учудите като и той се озове там  Joy

# 152
Юхууу, здравейте и от Нас с чавето  Hug
И аз искам да ходя на вънкаааааа #Cussing out Но е въз студеничко да се разкарвам по чехли (не мога да обуя обувка заради бинтованият ми крак   smile3514) Но пък днес се изхитрих, когато бях на превръзка, носех си лидокаин на спрей  Mr. Green и нищо не усетих от китайското мъчение. Ако някой е видял по Благоевград да се разхожда по снега една луда по чехли,  #Crazy това съм аз  Mr. Green
Благодаря Ви за подкрепата и куража, момичета. Утро  Hug, то хирурга ми пъха под нокътчето памук и някакво лекарство  newsm78 и каза, че ще изчака с ваденето Praynig
 Лелеее, то милото ми детенце, май и то усеща, че не ми е добре и е много послушно spoko
Честити месечинки на милите ни бебоци на Рая на мама Didi_83, Мария на мама Den4o, Лора на мама anikamensito , Виктория на мама stellita. Да сте Ни винаги усмихнати и безгрижни, мили дечица  Hug  bouquet

# 153
Здравейте от нас!

Моля за помощ - имам 1 месец, за да спра кърмата - дайте съвети ако можете, че нямам време да чета в кърмаческия Praynig

# 154
Добър ден и от нас.
Честито месечинки на Рая на мама Didi_83, Мария на мама Den4o, Лора на мама anikamensito , Виктория на мама stellita.
Ох май и ние сме в тази криза,само плаче и иска да рзглежда стаите.Даже вечерта ми поизкара ангелите,заспа си спокойно към 11:00 и след половин час един рев на сън ,даже и сълзички пусна,при което на мен ми стана много мило и спа при нас.За сега сме кротки ама до кога newsm12

# 155
Тони, най добре ще ти каже твоята гинеколожка. Това беше отговора на личната на Стефи, когато я попитах за начин за спиране на кърмата Hug Дано не съм прекалено любопитна, но защо такива бързи и строги мерки предприемаш newsm78 Hug Аз лично я спрях като почнах да кърмя през ядене, после по през две - три хранения, веднъж на ден и се получи. Но ако не си кърмила повече от 24 часа не давай на детенце, че не е хубаво било, изцеди се много леко. Аз така се изцедих веднъж, колкото да се отпуши едно каналче. Всичко приключи за 2 седмици. Спряла съм изцяло да кърмя от 1 седмица, кога ли ще ми дойде  newsm78

# 156
Феъри, благодаря ти много! Знаех си, че ти ще знаеш!  Hug

# 157
Оф, какви са тия кризи, какво е това чудо? Направо ръцете ме заболяха. Добре че мама ще дойде в събота  Grinning Тъкмо го приспах и щом надуши леглото рееев.

А времето как ни подлага, а? Уж слънчице, тъкмо излязохме и се скри - студ. Има няма 1 час постояхме и обратно вътре.

Тонеса и аз смятам, че е най-добре да намалиш постепенно. Иначе съм чувала, че има някакви лекарства за спиране на кърма. Ти на работа ли ще се връщаш?

# 158
Темичка благодаря за бързия отговор Hug имам си проблем с щитовидната жлеза, който след раждането се обостри и моята ендокриноложка ми даде срок 1 месец да спра кърменето и да започна да пия хапчета. Няма как и да кърмя, защото всичко отива в кърмата и ще увредя щитовидната жлеза на бебо(да пази Господ) И аз си мислех да правя както ти казваш - през ядене, а после и през 2.
Гергана и аз знам че има някакви лекарства, но понеже тепърва ще ми се съберат да пия доста ми се иска по-по естествен начин да стане Simple Smile

# 159

Гергана и аз знам че има някакви лекарства, но понеже тепърва ще ми се съберат да пия доста ми се иска по-по естествен начин да стане Simple Smile

Peace

# 160
Тонеска, аз докъто ти отговоря и temi4ka вече ти е казала.И аз по този начин като нея спрях кърменето.Стискам палци ти да се оправиш  Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Честити месечинки на бебчовците

# 161
Тони,  Hug Hug Hug ти си супер и ще се справиш, за пореден път  Hug

# 162
Тонеска, ще повторя Темичка, но разреди кърменията или му давай да суче само когато усетиш напрежение в гърдите и не му давай да изсуква докрай всичко, само колкото да те облекчи. Ще спре, само имай предвид, че дори когато кърмата ти спре, при стискане на зърното, ще има по мъничко кърма, това да не те притеснява.
Когато отбих каката, първо махнах нощните хранения - вечерта като й дадях адаптирано мляко и тя не се събуждаще, после махнах сутрешното, остана едно само следобяд, давах й няколко дни само следобяд и за една седмица приключихме успешно с този етап Simple Smile.

# 163
Тонеска на мен ми предписаха Бромокриптин пие се 5 дни,само имай в предвид, че сваля кръвното и първата вечер не знаех къде се намирам, ама това защото не бях яла цял ден де Embarassed , на другият ден вече всичко беше ОК Peace

# 164
Здравейте и от нас,днес в Пловдив е много хубавко времето и се възползвахме та спинкахме час и половина навън.Прави ми впечатление че малката май започва да влиза в релси и е по спокойна за разлика от предните дни.Ще видим до довечера как е и ще ви кажа дали отминава тая пуста криза,че не й лесно хич.Тази нощ става само един път в 5 докато предходните поне по 2 пъти.Не плаче и се закротва сама.
Тонеска пожелавам ти бързо да се оправиш  Praynig
Честито месечинки на Рая на мама Didi_83, Мария на мама Den4o, Лора на мама anikamensito , Виктория на мама stellita.
Лек ден и кураж на всички мами с неспокойни деца  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт