Машина за хляб - 14 част

• 68 504
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви, момичета за подкрепата.
Тези дни пак ще си пусна машината и ще пиша Simple Smile

# 196
  • София
Такаааа... Сдобих се с яйчен прах. Сега остава да разбера как точно се ползва - оказа се, че няма бележка в пакета или надпис... май имаше нещо на щанда, но съкровището не е видяло подробности ...

Някакви идеи?..

# 197
Millena, дано всичко да отмине бързо.
Въпрос към тези, които са правили Виенските кифлички на Наталина в машината:
Тестото в машината ли ви втасва, за колко време и лепеше ли ви като се вадеше от нея?
Мисля утре да ги правя, че да знам дали да втасва отвън или в машината.

Такаааа... Сдобих се с яйчен прах. Сега остава да разбера как точно се ползва - оказа се, че няма бележка в пакета или надпис... май имаше нещо на щанда, но съкровището не е видяло подробности ...

Някакви идеи?..

Виж тук и твоя дали е само от жълтък или от жълтък и белтък.
http://www.royal-v-bg.com/prod-1_bg.htm

# 198
Катя, не го знам този яйчен прах.......

Кети, всичко в машинката...После с леко омазнени ръце, извадих тестото, оформих, оставих да втасат и всичко въобще както си е по рецептата и обясеннията на Наталина.....Вкусни са много!

# 199
Мерси Маме   bouquet

# 200
Аз си купих ето тази http://megashop.bg/techno/product_info.php?products_id=2341
Много ми харесва и съм много доволна.

Ии мерси много и на мен доста ми харесва тази, хем е до 5кила и наще ще могат и за туршии да я ползват! А от къде си си я взела? Предполагам Метро/Техномаркет..?

# 201
Ами аз от интернет си я поръчах. Една мама от тортената бях питала и тя ми каза, че ги продавали някъде в София, но аз съм от провинцията. Така че с доставката ми излезе 31-32лв. Ако искаш си избери някоя мама от тортената тема и я питай.

# 202
Явявам се да рапортувам ! Днес направих КОЗУНАК!!!!
Благодаря на всички вас !!
Имам едно произведение на кулинарното изкуство за което не съм и мечтала. Жалко че нямам с какво да го снимам и покажа, но можете да се гордеете имате една успяла ученичка Embarassed. Машината ми е МУЛИНЕКС, рецептата  на Кети, изпълнението е по описанието на Чушчица спазвайки всички инструкции дадени от Пина и Мама цоцолана и Миленка.
Миленка убедена съм че нещата са временни и в най-скоро време ще се оправят. Както казва моята майка "щом няма умрял човек всичко друго ще се оправи и нареди". Надявам се да оздравееш и да ни залееш с нови кулинарни успехи, а работа ще се намери

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 09:59 от Зузи

# 203
Миленка, вярвам, че в най-скоро време всичко ще се нареди  Hug Praynig
Аз няма какво да показнам, че още не съм се престрашила да правя козунак Embarassed
 Правя само хляб и кифлички, който вече ви показвах. Така им допаднаха на фемили, че през ден ги правя.
Честит имен ден на всички празнуващи    bouquet

# 204
Мама Цоцоланка - да ти е жив и здрав малкия мъж Велизар! Много да те радва и да те обича, а ти все така да се изявяваш с прекрасни творения!
Весел празник!

# 205
Мама Цоцоланка, да ти е живо и здраво момчето. Много радост, късмет и да е много обичано. А ти - бъди все така всеотдайна и добра. Честито   bouquet Hug

# 206
Мама Цоцоланка, да ти е живо и здраво детенце и много щастливо   bouquet

# 207
Цоци хайде вече може да честитим.
Честит празник - рожден ден на малкия вече пораснал мъж Hug Hug Hug. Да му предадеш много поздрави от един отбор добри лелички Laughing.
Да расте жив и здрав, умен, упорит и късметлия Hug

# 208
Мама Цоцланка честито и от мен. Да ти е живо, здраво и много усмихнато слънчицето! bdbaloni happy bd

Аз не правих козунак, но правих пици и питки с кашкавалче и саламче  chef! Не можах да снимам, че всичко се омете, то много народ се завъртя в къщи eat. Друг път ще чакам с  photoпреди да е изтинало. Доволна съм от себе си и аз за първи път newsm44. Преди пиците ми ставаха на подметки, но сега беше супер.
Добре, че мъжо Heart Eyes иска да купим машинката за хляб.
Лека вечер, момичета!  bouquet

# 209
Мамо Цоцолонке, да ти е живо и здраво детенце.

питки с кашкавалче и саламче  chef!

Дай рецепта за тестото.

Абе момичета да ви питам /дано и Мамето се появи/, като правите пити, тестото в машината ли го втасвате и как работитите после с него след втасване, не е ли много меко за оформяне на фигурки разни.Не знам дали да питам в темата за питки, щото нали все пак става дума за тесто от машина, да не им разводня темата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт