Машина за хляб - 14 част

• 68 102
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Привет и от мен /нова съм/. Не мога да ви се налюбувам с тези прекрасни вкусотии.
От една седмица и аз имам пекарна,няколко неуспешни опита с хляб, не знам маята ли, брашното ли, нямам и кантар, но снощи стана супер. Утре мисля да пробвам козунак и кифлички с мармалад. За козунака съм подготвена/благодарение на вас/, но опишете по подробно за тестото за кифлите,което само се меси и втасва в машината, кога се вади...................Машината ми е Moulinex OW 2000. Много въпроси имам но стана много писаането, да не ви досадя. newsm78

# 601
  • София
Вадиш тестото като изтече програмата за месене и втасване. Поне аз така направих вече няколко неща, мисля, че така трябва.

Препоръчвам ти тестото за Виенските кифлички на Наталина. Божествено е  Heart Eyes

# 602
Къде да намеря рецептата на Наталина

# 603
  • Разград

Ето ги,но не са напълно готови.Утре ще направя крема и ще ги напълня.Страхувам се,че няма да останат за случая,за който са направени ако ги кремосам днес.
Много бухнаха,не съм очаквала.Предполагам от това,че ги бърка машината,поне аз нямам друго обяснение.

# 604
Къде да намеря рецептата на Наталина
Заповядай  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=365657.0

# 605
Бъни, питката ти изглежда страхотно Heart Eyes!
max-mama, еклерите също са страхотни Peace! Разумно си постъпила като не си ги напълнила, че иначе трябва да правиш други Laughing. И на мен ми прави впечатление, че тестото в машината става по-пухкаво.
v.kostadinova, аз като ползвам програмата за месене и втасване, рядко изчаквам втасването. Обикновено като се омеси, го вадя да го оформям и после си втасва навън. Но пак зависи какво ще правиш.

# 606
Благодаря ви,утре ще се опитам да ги спретна и ще помоля юношата, който ще ги хапва да ги снима и да ги качи/аз не знам как/

# 607
  • Разград
Благодаря,Полин,ще видим утре крема и глазурата как ще ги докарам.

# 608
Има много добри, стават супер Simple Smile)

# 609
Има много добри, стават супер Simple Smile)

newsm78

# 610
Нали ви бях казала, че днес ще правя питката на Нети.

Ето я:

Само че, сложих съставките на половина, че предният път стана нещо огромно (пък и сега сме двама).

Плетката не ми се получи както трябваше, но за първи път толкова  Blush

# 611
Тъкмо щях да ти похваля плетката /щото я харесах и в другата тема/ и ти сега не била хубава Crossing Arms. Айде, моля ти се, без излишна скромност. Супер си е Peace!

# 612
Айде, моля ти се, без излишна скромност. Супер си е Peace!
Peace.Така си е.Големи максималистки станахме.И себе си турям в това число.Що нерви за манжи що чудо ooooh!
Вивиан и тук да те похваля.Страшна питка Peace.Браво Peace

# 613
Ееее, благодаря ви   bouquet
Ама така говорите, защото не знаете на какво трябваше да прилича и какво излезе  hahaha
Тя е добре, но трябваше да изглежда малко по-различно.

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 23:42 от Vivian*

# 614
Vivian*, душко, слушай сега от мене един съвет: ако ти е голям носът, ти недей да казваш, че е голям, щото всички ще го видят. Иначе няма и да забележат. Тъй и с тая пита. Какво си ни я завряла тая втората снимка? Ние много добре видяхме, че питата ти е станала. Май си просиш още похвали, а? Е, хубаво ooooh!: Лелеее, Виви, страхотна питка си направила, направо майсторската Peace! Ама и каква е огромна, и висока / хич и не бях разбрала, че е половин доза, на снимката не личи/, и плетката е един път, абе 6+ Peace!
Доволна ли си Crossing Arms?
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт