Машина за хляб - 14 част

• 68 054
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте.Впечатлих се от това,което чета за тези машини за хляб.Виждам,че в момента има промоция в метро,но там са по 2 броя в пакет за 166 лева.Ако има някоя желаеща от Вас да се комбинираме да казва.Че горя от желание да му направя на моя нещо месено  newsm44

# 286
Момичета, исках само да споделя 1 експеримент- моята машина няма опция за 500гр хляба, но тъй като ям само аз вкъщи в момента бял хляб реших да си направя експеримент и се получи успешно Peace - заредих продукти за 500грамово хлебче и след това пуснах машината да работи на програмата за 750грама хляб Hug Така че ако някой път ви се похапва, а не ви се правят големи грамажи хляб, пробвайте Simple SmileКакто се казва открих топлата вода newsm78 Laughing

# 287
Момичета, исках само да споделя 1 експеримент- моята машина няма опция за 500гр хляба, но тъй като ям само аз вкъщи в момента бял хляб реших да си направя експеримент и се получи успешно Peace - заредих продукти за 500грамово хлебче и след това пуснах машината да работи на програмата за 750грама хляб Hug Така че ако някой път ви се похапва, а не ви се правят големи грамажи хляб, пробвайте Simple SmileКакто се казва открих топлата вода newsm78 Laughing

Все си мисля, че чаааак толкоз голяма разлика в програмите заради грамажа няма. Тъй че май наистина си открила топлата вода Mr. Green.
 Peace

# 288
здравейте момичета! само да се разпиша,че съм тук. Laughingоткакто не козуначя и т.н. много ми е домъчняло за вас. имам много работа ,пък и след много тестените 2 седмици ,има голяма вероятност да се превърна по скоро в чушка за пълнене ,отколкото в сиврия-чушката ,към която се придържах до сега. поздрав на цоцоланка и полин-а ,както и на другите хлебарки.

# 289
Здравейте момичета,

да се похваля и аз съм горд собственик от тази вечер Crazy на Мулинекс OW_5003 с приставката за багети.
Искам да я пусна сега и да видя какво ще стане, че до утре сутрин не мога да чакам.

На колко ML се равняват грамовете? Тъй като имам само чаша за ML а нямам грамаж? Мисля беше 100 ML = 150 gr  newsm78

# 290
  • София и там където не се пуши

На колко ML се равняват грамовете? Тъй като имам само чаша за ML а нямам грамаж? Мисля беше 100 ML = 150 gr  newsm78

милилитрите са си милилитри - грамовете са си грамове

едното е тежина другото е обем. Водата мисля, че само съвпада един литър е един килограм, но и за нея не съм сигурна точно.

# 291
Да, Дороти и аз така четох, ама викам да не съм в грешка нещо.
Ето и on-line конвертор http://www.convertunits.com/from/milliliters/to/grams

# 292
зависи за какво питаш

250 мл брашно са равни на 160 гр брашно
250 мл захар =250 г захар
200 мл вода =200 гр вода

# 293
Здравейте момичета,

да се похваля и аз съм горд собственик от тази вечер Crazy на Мулинекс OW_5003 с приставката за багети.
Искам да я пусна сега и да видя какво ще стане, че до утре сутрин не мога да чакам.

Еииий, изпревари ме с тозо Мулинекс.  Simple Smile
Честито!
Аз съм я поръчала във вторник и казаха, че до 2-3 дена ще ми се обадят, ама утре май ще се разходя до Техномаркет.

А за мерките виж Тук и Тук и Тук и Тук и Тук

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 00:04 от Svilena33

# 294
Svilena33,
да, за брашното питах. Много благодаря за таблиците. Hug

Явно сложих малко, на базата на 280 ml, а трябваше 280 гр. и беше голяма мъка с багетите, тъй като се наложи да го дооправям на ръка, слагах допълнително брашно и не се надуха.  Confused
Резултатът не е много добър, получиха се с твърди корички, но вътре са изпечени и стават за ядене.
Като за първи път няма да се оплаквам  Laughing

# 295
Браво, браво!
Като за първи път изглеждат много добре.

Ако не си обърнала внимание на 18стр. дадох 2 линка за книжки с рецепти на Мулинекс.
Виж тази унгарската.Има няколко рецепти за багети.

Абе я чакай да ги постна пак Simple Smile
Книжка с рецепти на Moulinex
Още една книжка на унгарски, но Google добре се справя с превода, а и снимките са много хубави.

# 296
Да се завърна и аз при вас. Вече постепенно излизам от хибернацията, в която бях изпаднала. Направих 2 обикновени хлебчета тази седмица и това ми е, но съпруга помоли за козуначе утре, много хубаво си го бил закусвал преди каза Simple Smile Така че утре пак ще се пробвам, дано да е все така успешно. Ще ви прочета назад да се порадвам на постиженията ви от седмицата.

# 297
Здравейте момичета,

не разбрах заЩо измерваШ браШното в мл. ,то милилитрите са само за те4ности.аз никога не съм среЩала такава рецепта,а ти къде я видя,какъв е изто4ника

# 298

не разбрах заЩо измерваШ браШното в мл. ,то милилитрите са само за те4ности.аз никога не съм среЩала такава рецепта,а ти къде я видя,какъв е изто4ника

Предполагам,че няма възможност да измери  грамажа и използва чашата с милилитрите.
А  вcъщност тя жената си го е написала.... Laughing

# 299
Пак въпрос  Rolling Eyes - бъркалките вадят ли се след месенето и преди втасването? Правя бял хляб на 1 програма.

Svilena33,
видях книжките и ги изтеглих още първия път като публикува линка. Благодаря Hug

Предполагам,че няма възможност да измери  грамажа и използва чашата с милилитрите.
А  вcъщност тя жената си го е написала.... Laughing
Да така е, тъй като от скоро следя темата и не ми бяха много съотношенията, снощи се изложих, но днес ще видим кви ще ги скалъпя...
Ще докладвам след 2 часа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт