Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 25-та тема

• 49 946
  • 371
  •   1
Отговори
# 150
Големи вкусотии сте сготвили всички, благодаря на Поци за свинското с гъби, но имам молба да опише по-подробно рецептата откъм операции.Описал е много общо нещата. PeaceПробвах сиренцето на Смайли, получи се супер.

# 151
Крисче за супичката определено двойна ще ти трябва мила....както ти е писала Диди. PeaceОт тази излизат четири купички за супа от стъклените, които са в комплекти с чинии..../супер го обясних просто/ Crazy.Аз правя по една доза че да се изяжда на веднъж....не знам но аз лично не обичам супа която престоява и да я притоплям после.....това е мое мнение.... Rolling Eyes
Диди млякото с ориз наистина си заслужава.... Peace в нас се прави ден през ден...... Mr. Green
Бъни радвам се че ти харесва млекцето с ориз...... Hug
А сега съм седнала и умувам какви да ги сътворя......Разглеждам ваши неща.....ама то кое по напред да пробваш..... ooooh!

# 152
  • варненка от София
marulka_s, моля те за рецептата за пилешката дроб сърма .   Hug

Ето рецептата - пилешка дроб сърма

# 153
Lulu може ли рецептата за ориза със зеленчуци,изглежда ми точно като любимия ми от близкия китайски ресторант Wink

# 154
marulka_s, благодаря за рецептата  smile3525

Пробвах сиренцето на Смайли, получи се супер.

gitadam, радвам се, че ти е харесало.

# 155
Berina, решила съм да правя твоето Брауни сега, след като видях снимката  Heart Eyes

Може би има значение, за това преди да започна искам да попитам - един шоколад имаш в предвид от 150г., или 100г.?
И още нещо - ако не сложа една чаша орехи, ще трябва ли да прибавя нещо друго?

Ето нещо от мен  Grinning

Пиле в доматен сос с тиквички:

Картофена салата:

Торта Мюсли:

# 156
Vivian*шоколада е от 100гр. и няма проблем за орехите......те са за вкус.... Peace

# 157
Vivian*шоколада е от 100гр. и няма проблем за орехите......те са за вкус.... Peace

Благодаря за бързия отговор  Hug Веднага започвам   chef.
Значи добре попитах, че бях приготвила един шоколад от 150г., може и да не е фатално, но все пак. Пък орехите като са една чаша си викам да не се обърка работата без тях Joy

# 158
Не миличка не е проблем да сложиш и 150гр. шоколад ,но тогава може да се наложи да увеличиш брашното. PeaceА иначе и без орехите става достатъчно гъсто тестото,но без тях вкуса може малко да се различава....незнам...не съм правил без орехи.... newsm78

# 159
Аз утре се чудя дали да сготвя ето това - <a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1300/222652208.JPG">photo_1</a>.По-голяма част от продуктите ги имам.после ще пиша дали е станало, няма да казвам какво ще готвя на мъжа ми, ще бъде изненада.

# 160
Големи вкусотии сте сготвили всички, благодаря на Поци за свинското с гъби, но имам молба да опише по-подробно рецептата откъм операции.Описал е много общо нещата. PeaceПробвах сиренцето на Смайли, получи се супер.
E.кви операции..всичко  го омешваш..и го мяташ да се пече Peace..просто е Peace..мисля ,че се майтапиш Mr. Green

# 161
До Поци, хич не се шегувам бе момче, ти бульон или вода слагаш ли или просто смесваш и пъхаш във фурната.

# 162
Десертът е готов, сега остава да измисля каква ще е вечерята Crazy

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 18:18 от Милен@

# 163
Миленааа невероятна красота Peace Peace Peace
По повод ли или просто така за настроение.
Невероятни са кексчетата Hug

# 164
Леле, Миленка, много са сладки Blush! И шаренки Peace. Обичам колорита в снимките Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт