Кой обича приказки?

• 56 411
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Това е готино, може да отида, благодаря  Peace

# 631
  • Кацнала на едно дърво.
Тази събота ще чета ето тази наша любима книга:
http://www.fiut.bg/book/petsan-i-findas-spyat-na-kamping-v-dvora

Моля, малки и големи да си носят листче и моливи, за да нарисуват портрет на Финдъс.  Grinning
Остава ни още едно четене преди голямата лятна ваканция (последната събота на май ще бъде работен ден и няма да има приказка).

# 632
на драго сърце бих се включила,но не живея в БГ Rolling Eyes пожелавам ви късмет в наминанието newsm10

# 633
  • Кацнала на едно дърво.
От тази седмица излизаме в лятна ваканция до средата на септември (началото на  учебната година).
Благодаря на всички, които участваха като читатели и слушатели!
 Heart Eyes
Юлка

П.П. Пожелавам прекрасно лято на всички!

# 634
  • София
Василиса Умница Прекрасно лято и от нас,  благодаря ви! Дъщеря ми чака с нетърпение следващата книга, последната страшно много й хареса, така че ползотворно лято!

# 635
И понеже лятото свършва дали има вече дата за септември и ние да се включим

# 636
  • Кацнала на едно дърво.
На първи октомври, събота, започваме.
Все така от 11 часа.
Ще обявим допълнително книгата и отново датата.

Моля, ако има приказкочетци, на които да са удобни октомврийските дати,  да ми пишат на лични.  Grinning

# 637
  • София
 Ура, ура, ура! Нямаме търпение и ние да започне "новия сезон" на приказкочетенето.

# 638
Сега откривам темата. Надявам се да успеем да дойдем някоя събота Simple Smile

# 639
ние също ще се опитаме да дойдем следващата събота!

# 640
  • Кацнала на едно дърво.
Извинявайте, момичета, но се оказа, че се прибирам събота вечерта (тази събота). Моля да отложим Голямото откриване за другата събота (8 октомври), отново в 11 часа.
Ще четем "Шестте пингвинчета" на Борис Априлов.
Добре дошли са всички пингвинчета, малки и големи! Heart Eyes

# 641
ще дойде и пингвинчето Амалия!

до събота

# 642
Дълго ви издирвах, но съм щастлива, че ви открих! Права ли съм в констатацията си, че  библиотеката на Славейков е единственото място, където се провежда такова прекрасно нещо, толкова популярно в западния свят!?  newsm78 Поклон през всички, които отделят от личното си време, съвсем доброволно, да радват децата по такъв начин!   bouquet Съвсем скоро и ние с дъщеричката ми сме там, а си мисля, че и аз бих могла да се пробвам с четенето по-натам!  Hug

# 643
Ние с Амалия днес отидохме за първи път и много, ама много ни хареса! Василиса ни прочете част от Шестте пингвинчета, децата рисуваха и се забавляваха!

# 644
  • София
Другата събота сме с вас!

Общи условия

Активация на акаунт