Кой обича приказки?

• 56 411
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ейййй иде ми да си ударя 2 шамара.
Изобщо не съм се усетила, че горе долу по това време започваме.
И сега като прочетох Ламята във фейса, много ме хвана яд, че
сме пропуснали.
Много ми се ще да чета на 29-ти, а разбира се приказката ще е
свързана с Хелоуин  Hug Ще донесем всичко, свързано с празника,
а защо да не направим и страшен, тиквен фенер заедно  Hug
Всъщност, това с фенера ще е малко трудно, но аз ще го подготвя в къщи.
Юлка, имай ме предвид  Wink

# 646
jullianna, мисля че на 29-ти съм се записала аз, но ако на 22-ри още няма никой, темата за Хелоуин ще е още по-актуална преди празника, а не след него Simple Smile. Въпреки това, нямам против да ти отстъпя датата, а Юлка да ме запише по-нататък (само трябва да видя кога ще мога, че м ноември имам пътуване и един тренинг)...

# 647
  • Кацнала на едно дърво.
Няма проблем да ви разменя.

Датите 12, 19 и 26 ноември са свободни, пиши ми, кога ти е удобно.  Hug

# 648
  • София
Здравейте.
Сега ви откривам. Една колежка ми каза за тази страхотна инициатива. Ще се запозная с организацията на мероприятията и се надявам да успеем да се включим тази или следващата събота  Hug.
Върнах се няколко страници назад и на първите 2-3, но не намерих инфо, ще има ли четене на 15-ти (тази събота). Трябва ли да носим нещо определено? Нямаме карти за столична библиотека, това проблем ли е? Трябва ли да си изкараме- аз или детето?
Благодаря ви   bouquet.

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 14:26 от zazu1

# 649
Карти не са нужни. Четене обикновено има и в петък се пуска коя книжка. Следи темата и ще има информация сигурно.

# 650
  • София
jullianna, мисля че на 29-ти съм се записала аз, но ако на 22-ри още няма никой, темата за Хелоуин ще е още по-актуална преди празника, а не след него Simple Smile. Въпреки това, нямам против да ти отстъпя датата, а Юлка да ме запише по-нататък (само трябва да видя кога ще мога, че м ноември имам пътуване и един тренинг)...

Ооооо извинявам се  Praynig
Няма да те предреждам  Hug
На 22-ри няма да мога, защото ще пътуваме,
но пък ще се запиша за Ноември.
Само да вметна, че Хелоуин се празнува в нощта на 31-ви Октомври  Hug
Иначе да си знаете ... когато и да се падна, чета за Франклин, защото ми е любимец  Mr. Green

# 651
  • София

Върнах се няколко страници назад и на първите 2-3, но не намерих инфо, ще има ли четене на 15-ти (тази събота). Трябва ли да носим нещо определено?
Ще има, ще има. Необходимо е да си носите само доброто настроение  Wink
 Чудех се какво точно да прочета и реших да бъде една от любимите римувани приказки на моите момчета - "Как едно петле се разболяло и без него слънцето изгряло" на Мая Дългъчева . В книжката се разказва за обитателите на един селски двор, които също се съгласиха да дойдат с нас, за да може приказката да оживее пред очите на децата.

P.S. Въртеше ми се в главата и идеята да прочета "Петсън и Финдъс спят на къмпинг в двора" и да донеса палатка, която с помощта на децата да опънем, но не смея да го направя без предварително разрешение от библиотеката. Ако не забравя, ще попитам дали биха ни позволили нещо подобно.

# 652
  • Кацнала на едно дърво.
Важно съобщение!
Тази събота наша съфорумка ще прави репортаж за ББТ за приказкочетенето.
Надявам се, че ще могат да дойдат повечко хора, за по-голяма представителност и красота.  Grinning

# 653
  • София
Еххххххх, жалко, че ще е тази Събота  Sad
Няма да сме в София.
Да си изкарате чудесно и да стане супер репортаж.
Съфорумката да заповяда и следващата седмица,
когато темата ще е Хелоуинска, с много маски,
фенери и добро настроение  Hug

# 654
Живи и здрави ние с малкия ще дойдем в събота за първи път. Отдавна се каним, но все сме болни  Sad Много искам да доведа детето. Той е много срамежлив, но мисля, че ще му хареса.

# 655
  • София
Тази събота се надявам и ние да успеем да дойдем.
Преди сме идвали, носихме цветни моливи и хартия. Ако има нещо ново, споделете  .
От 11 е нали ?

# 656
  • София
Привет Simple Smile
Утре ще чета аз и съм се спряла на "Приключенията на Лукчо" на Дж.Родари.
Заповядайте с листа,моливи и много настроение Hug

PS.оТ 11ч. е ,да Peace

# 657
Здравейте
отдавна чета тази тема,искам да дойдем,но се притеснявам дали малкия ще мога да го удържа на едно място на 1г и 10м.Баткото  е на 4г и много обича  приказки,за него ще бъде интересно сигурна съм.Няма и на кого да оставим малкия:(
Ще помисля до утре сутрин, и  може  да се  включим:))

# 658
Еххххххх, жалко, че ще е тази Събота  Sad
Няма да сме в София.
Да си изкарате чудесно и да стане супер репортаж.
Съфорумката да заповяда и следващата седмица,
когато темата ще е Хелоуинска, с много маски,
фенери и добро настроение  Hug

Задължително!  Hug Вече в планувано!  Flutter Инициативата е стра-хот-на!  bowuu Дано и на моята дъщеричка, която е на 2,3г да й е поне малко интересно.  Praynig

Заповядайте с листа,моливи и много настроение Hug

Точно исках да попитам моливчетата и листата за рисуване ние ли трябва да си носим или се дават от библиотеката?  newsm78  

# 659
  • София
По-добре всички да си носим.
Преди даваха цветни моливи, но този сезон не знам.
Все още не сме ходили на четене.

Общи условия

Активация на акаунт