Октомврийче сладко спи, майка му във форума крещи

• 9 826
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
Моята "свекърва" изобщо не си заслужава споменаването. За баланс мъжът ми е съкровище - освен че се грижи за основната част от семейния бюджет, пазарува, сменя памперси и основно той я къпе, глади бебешки дрешки, пуска перални, забавлява дъщеря си, за да мога да чета форуми  Mr. Green
От време на време я извежда на разходка, а аз си крада време за сън. Редовно ми масажира гърба и раменете (създават ми проблеми).
Той ми беше и основната подкрепа, когато мислех че няма да мога да кърмя.

Сега се замислям, че откакто родих не сме се сдърпвали за нищо.

Пъ.съ. В парка кърмя, без да се прикривам  Mr. Green Пенсионерите се опитват да гледат укорително, но кой им забелязва...
Случвало ми се е да кърмя и в няколко заведения.

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 16:16 от syconium

# 106
  • София
Днес нета ми е ужасен.....и беснея! Гледам сейр пак е имало! Аз ще се въздържа да се изказвам и пак ще ви помоля да запазим добрия тон! За мен няма симпатични и несимпатични, всички сте ми мили и ми се иска да бъдем по - толерантни една към друга и да зачитаме мнението на другите!
Семки не ядох, че нямам ама ме подлъгахте и ще звъня на мъжо да ми купува ( все едно съм бременна ).
Манана,  Hug благодаря ти за темата и за хубавите думи!
Неди, браво за хубавите резултати!
Ванче, верно ли така при германците! Леле няма да ходя там......
Мойто мъж си има трески за дялане ама в общи линии ми е добър и много ми помага. Знае къде са му дрехите, ама понякога му изнася да се прави, че не знае. Отне ми много време да го превъзпитам как да си съчетава дрехите и да го убедя, че домакинската работа е и негово задължение ама поне има резултат.И от липса на секс не се оплаквам, стига шефката да се е кротнала.
Искам на фризьор, че не съм се постригвала от 5 месеца и приличам на разплетена дамаджана, и на козметик искам и на маникюр ама трудно, ще си помечтая поне ако не друго.
Още исках да пиша ама Рая е киселяк и трябва да и обърна внимание!

# 107
Рени дано всичко е както трябва на следващия преглед.
Кали К щом не иска друго детето значи му е рано.
За СЗО това са препоръки, както и съветите на нашите лекари. Ние носим отговорност за здравето на децата си и всеки трябва да решава сам по какво да се води.Здравето на едно дете зависи не само от кърменето и захранването.Зависи от условията в, които живее, от закаляването, от здравословното хранене в по- късна възраст, дори от спокойната обстановка в дома.
Моят син също е на кърма, но това не ми се е превърнало във фикс идея.Преди няколко години много гордо звучеше - родих  секцио и не кърмя, сега обратното - родих нормално и сме само на кърма и вода не давам.
Аз мисля, че дечицата сами показват от какво се нуждаят.
Моята фризьорка ми каза рецепта за косопад, ако желаете мога да я споделя. Мисля че има ефект.
5 амп. DEA - Placenta DEA се смесват с 1 шишенце хининова вода. Втрива се в корените 4-5 пъти дневно.При мен опадалата коса е с 2/3 по - малко.

# 108
Аз искам цял ден спа процедури - без бебешки плач.  Laughing

# 109
Неди много мерси Hug За мъжа какво да кажа милия сам се оправя с дрехите,понякога и с готвенето и с детето.Но когато е с детето може по някоя нова цицина да има та избягваме.. Embarassed Аз вчера отидох на фризьор и сега съм една хубава мани... Остава да се вреда и на козметик и всичко ще ок

# 110
  • София
Рени, пропуснах да те гушна виртуално  Hug Hug Hug Всичко ще бъде наред, мила!

# 111
Хайде и аз у темата,
да ви кажа като видях с какво пак сте изписали половината тема - ДОРИ И НЕ ЧЕТОХ, то и без туй маят синковец днес е меко казано ужасен Hug
И понеже вече нервичките ми се скъсаха от безконечното му видене без резултат на гърдата та сега врещи от леглото си, ама майка му не може да му помогне повече Sad Ще трябва и двамата да се успокоим Wink
Да благодаря и аз на Маняна за темата и на момичетата които се опитват успешно да разчупят темата: Та и аз да споделя:
За свекито съм се изказвала, но като цяло не е най-голямото зло, но...колкото по-далеч толкова по-добре!
За мъжо - ами какво да ви думам, дрехите си знае прекрасно къде са, но всеки път е абониран за въпроса - къде ми е.....от запалка, до документите ако щете. Инак с малкия се занимава, но памперси не го кефи май да сменя, направи няколко опита и сега все по-категорично ми отказва с думите: "НЕ Е МОЯ РАБОТА", много често когато е свободен той го извежда на разходки. Абе има и много забележки, но и аз като Нелката да кажа, че доста успях в посока неговата промяна, та няма да правя от мухата слон.
Оххх, че е упорит този моя принц Shockedа му се спииии
Много ме разконцентрира този вой, май пак ще се гушкаме.
Съжалявам ще продължа по-късно Hug
Благодаря на Неди и Нинка маслинка Hug, че хвърлиха поглед на снимките ни, то не мое само семки и сеир, нали?

# 112
  • София
Сиска, моля, моля и аз гледах снимките ама нали чавка ми е изпила мозъка и забравих да направя комплимент на порасналото ти момче! Да ти е жив и здрав!
И мойта мрънка ама съм я оставила малко да си се нерви сама, че ще ми гръмнат бушоните всеки момент! Днес е спала всичко на всичко два пъти по няма и половин час, а като се опитах преди малко да я приспя ми се изпъва в ръцете и продължава да се сърди.

# 113
  • Варна
Айде включване от Варна-кърмачка, незахранила...
Гледайте сега какво мисля аз, и да не ви се чете, решила съм да го напиша.....

Това,което много,ама много ме издразни/изнерви/стана кофти/ и т.н. е че има момичета,които погледнаха на цялото това разискване на захранил -рано/ще захранва-късно   като на сеир,цирк, филм и т.н.

Е това ли беше за вас-сеирджийницата на октомврийките , Инче-чоплила семки(може и да не си,а само образно така да си казала), Трите точки..., и тези,които написаха че пак за пореден път са изтървали сеира...не ги цитирам,защото не ги помня....за вас това ли беше предишната тема-един цирк, всички,които дадоха съветите си и мненията относно захранването-циркаджийки -така ли?
Добре че не писах, и не участвах там-сега поне не се чувствам сеирждийка

И още нещо-тъй като става въпрос за живота на живи бебета, подкрепяйте крайните си изказвания и категорични мнения, нетърпящи от Ваша страна възражения и удивителни в края на изреченията, с доказани научни трудове или поне статии и писания на квалифицари хора, както е посочила Параход

"Аз вярвам на моя педиатър", който познава твоето дете е много правилно решение, но то важи само за твоето дете

Това е, като си замине кервана с цирка ,отново ще се включа
Ако има обидени и разсърдени, ще си хапна малко сладко да ми мине съвестта,че съм наранила някого

# 114
Госпойца Димитрова, определено е сеир, защото сме големи хора и това което се пише смятах че се възприема от такива. Опитах се да го обърна в шеговита форма, както и да не заставам на ничия страна. Искам спокоен форум в който да се обсъжда всичко с добър тон. Аз лично нямам проблем да се обсъжда и захранване и кърмене и хранене с АМ и всичко останало.  Naughty Сега ако ще се подхващаме и за семки и бонбонки някак си не ми се връзва  Crazy

# 115
"Аз вярвам на моя педиатър", който познава твоето дете е много правилно решение, но то важи само за твоето дете

Да, права си!Точно съм го казала!Не съм казала вярвайте и вие на моя педиатър Stop/просто споменавам...не се заяждам.Отдавна те познавам и имам мнение за теб.Знаеш си Peace/
Госпойца Димитрова, Аз лично нямам проблем да се обсъжда и захранване и кърмене и хранене с АМ и всичко останало.  Naughty Сега ако ще се подхващаме и за семки и бонбонки някак си не ми се връзва  Crazy[/color]

Аз също мисля като Ина! Peace

# 116
  • Габрово
Госпойце Димитрова, да, съгласна съм - един път казано нещо е споделяне на мнение, ама две теми с по 20стр. зацикляне и повтаряне на едно и също нещо от едни и същи хора - аз го възприеммам за цирк! В крайна сметка никой не е малоумен - прочита веднъж и си прави своите си изводи - що трябваше да се дири кал под ноктите на кой к'во казал и що го казал и кого обидил и пак отново?! И да! Всеки прави това, което счита за правилно за своето дете! Що трябва да се налагат мнения?!

П.С. Инче ти оплакваш ли се от твоя мъж?! Щото ако моя ме масажираше всяка вечер без да му се моля ехеееееееееееее, ферман щях да изпиша със заглавие "Пък да знаете какво съкровище съм си заключила в къщи..."  Mr. Green Тъй де... Благородно ти завидях

# 117
Може ли майките на момченца да ми кажат дали като плачат бебетата им едното им тестисче се качва малко нагоре и после слиза?

# 118
...ако трябва ще ти изпратим от тук някоя опаковчица да пробваш Hug
Мерси, Джиджи, за предложението  Hug. Вчера се свързах с приятелка в Сф и си ги поръчах. Може ли да си запазя правото за някой друг път  Wink?

Кали, моята буба не иска да приеме нищо друго освен гърда. Наскоро трябваше да й давам лекарство, разредено във вода и си беше цяло приключение. Сложих го в шише - върти биберона в устата и ме гледа невинно. Започнах с лъжица да го давам - бута я с език навън. Пробвах и захар да добавя - тцъ. Интересното е, че първия месец изпиваше глюкозата, която й бяха изписали заради жълтеницата. Случвало се е и изцедена кърма да давам с биберон или с лъжичка - не отказваше. А сега не ще  Thinking

На въпроса на Ванчето за режима:от около 20 дни мога да кажа, че имаме такъв в сегашния му вид. Ядем в 8, 11, 14, 17, 21, 23 и последно в 1. Трудния период (както Сикониум го нарече) е вечер след 21. Тогава през цялото време иска да я забавлява някой и мрънка. Вечер си заспива сама в леглото, иначе докато суче винаги се унася, но после се пробужда.

Добре дошли на Деница и Златенцето. И да кажа, че се кандидатирам за тъща на Максим, голям красавец е  Wink (Деница, ние тука по нашенски се сватосваме  Crazy)

Това е още по старата тема  Whistling. Отивам сега да храня и чета новата, гледам 8 стр. сте нащракали и сигурно съм тотално изостанала с актуалните проблеми  Tired

# 119
Ел как да ти кажем, аз не съм забелязвала защото като плаче винаги е облечен. може би е нормално newsm78

Общи условия

Активация на акаунт