My Toys - В света на играчките - 7 !

• 17 861
  • 319
  •   1
Отговори
# 135
пратиха ми кодове за подарък на двата мейла /моя и на мъжа ми/ за рожденния ден на каката

единия е L7D43V3KT5LY
другия ще постна снимка как изглежда писмото, някой ако иска може да се пробва, въпреки че си пише, че са персонални и на двата акаунта са различни

Мда  и на мен са пратили код за рожденния ден на големия ми син  с подарък Джобно радио - CKRAX3R3P7W3 , ако на някой му се хване и се интересува ще пусна и снимка .

Ето снимка :

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 17:27 от Танчето

# 136
абе Танче, нашите деца на един ден раждани бе  Crazy

# 137
Аз смятам да пусна поръчка във вторник вечерта или сряда. Ако някой иска да се присъедини - мога да ги дам в района на Лозенец, Павлово, Княжево или да пратя по поща/куриер.

# 138
  • София
Stryper, ще имам предвид (и аз живея в Лозенец  Peace ) - засега съм харесала само едно пуловерче, но не съм сигурна дали ще го поръчвам.  Hug

# 139
Аз смятам да пусна поръчка във вторник вечерта или сряда. Ако някой иска да се присъедини - мога да ги дам в района на Лозенец, Павлово, Княжево или да пратя по поща/куриер.

Можем ли да се включим? Ако можем пиши ми на лс да се разберем. Благодаря Hug

# 140
  • София
И мен ме пиши, стига да ми има нещата тогава. Peace Аз работя в НДК и си ми близо.  bouquet

# 141
  • София
И аз ще се включа стига да има размери за баткото, че неговия номер почти го няма за нещата които харесвам  Tired

Stryper Отивам да гледам пак ако има нещо ще ти пиша на лични  Hug

# 142
  • София
И аз се включвам в поръчка Stryper тези райони са ми удобни и на мен. Flutter

# 143
  • София
Имам питане за дрешките на  BLUE SEVEN.... Дали и те са уголемени, както повечето марки, че съм харесала на щерката разни неща, но по принцип и купувам 104... ако и взема 98 или 92, дали ще са и малки?

# 144
Моето носи 98 и размер 98 на BLUE SEVEN и е добре, ръкавите са съвсем малко по-дълги, а 104 и е откровено голяма. 92 за твоето мисля, че ще и е малко  Peace

# 145
  • София
Моето носи 98 и размер 98 на BLUE SEVEN и е добре, ръкавите са съвсем малко по-дълги, а 104 и е откровено голяма. 92 за твоето мисля, че ще и е малко  Peace
Ама в 98 може и да се намърдаме... Mr. Green Извини ме, но какви са ви мерките горе-долу? newsm78 Моята е 15 кила и около 100см.

# 146
14,500 96 см. Предполагам, че в 98 ще се намърдате, пък ако не ви стане, на нас ще ни става със сигурност и можем да я вземем  Mr. Green забравих да кажа, че говоря за блузки. Взех и едно клинче на Санета 98 което и е добре и едно панталонче на bille bene 92, което и е леко късо, но за лятото ще е перфектно 7/8  Mr. Green

# 147
  • Враца
пишете и мен за вторник,стига да има каквото харесах,че при поручката на Ivy  якето ми го нямаше,но вчера се появи ooooh!
Може ли на лични да уточним подробностите плс  Peace
  bouquet

# 148
Здравейте!
Пиша ви, с молба за малко помощ.....направих първата си поръчка на 29.01.  ....получих потвърдителен мейл....днес получих второ писмо с някакъв персонален код ....искам да попитам как мога да  проследя къде се намира пратката ми и по точно от къде да взема номера, с който се следи?
А в профила ми пише все още това за поръчката Ihre Bestellung wird bearbeitet /ще бъде обработена/

# 149
  • София
Кода който са ти изпратили вкарваш тук и натискаш ок.
http://www.gls-group.eu/276-I-PORTAL-WEB/content/GLS/DE03/EN/5004.htm

Общи условия

Активация на акаунт