My Toys - В света на играчките - 7 !

• 17 823
  • 319
  •   1
Отговори
# 180
Значи утре вечерта ще поръчам със сигурност. Дано да е до 3-ти включително

# 181
  • Sofia
едната поръчка ми е в Унгария колко дни горе долу й трябват да стигне до Бг

# 182
едната поръчка ми е в Унгария колко дни горе долу й трябват да стигне до Бг
До Румъния мойта стигна за няма и 1 ден, а от Румъния до България-3 дена.

# 183
От Унгария обикновено влиза на следващия ден в Румъния. Ако до обяд влезе в Румъния още същия ден е във Варна, нататък вече зависи кой откъде е  Peace

# 184
  • Sofia
Благодаря ви Hug

# 185
какво става,бе?не мога нищо да порьчам  Sad

тькмо напьлня кошницата и поне 2-3 неща са свьршили.много ме е яд  Crossing Arms
1768299 това яке и 1643586 тази блузка свьршиха за минути.

---------------------------------------

редактирам се  Grinning за мое огромно щастие,порьчката е направена  Party тоест,порьчала сьм и якето и блузката и другите неща,супер доволна сьм!

на последната стьпка ми излизаше анкета,днес изобщо не стигнах до там.сега видях,че имам мейл и установих,че всичко е ок-супер,супер,супер.

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 20:17 от silvi@

# 186
Момичета, Stryper мога ли да се включа в софийската поръчка, или пуснахте вече  Peace

# 187
  • Sofia
Ако сте срещали нещо подобно в сайта , ще бъда много благодарна за линк  Hug

# 188
Добро утро момичета. Поръчката ми е напуснала тази нощ Румъния. След колко време според вас ще е в София? Понеже ще съм на  работа, когато я докарат и само децата ще са вкъщи, колко пари трябва да им оставя за да платят на доставчика? Колета е 8.5 кг.
Благодаря!

# 189
Добро утро момичета. Поръчката ми е напуснала тази нощ Румъния. След колко време според вас ще е в София? Понеже ще съм на  работа, когато я докарат и само децата ще са вкъщи, колко пари трябва да им оставя за да платят на доставчика? Колета е 8.5 кг.
Благодаря!

Не се плаща при получаването нищо, като видиш, че е в БГ поръчката се обади на Интерлогистика и се разбери с тях за доставката! Peace

# 190
Благодаря!

Не се плаща при получаването нищо, като видиш, че е в БГ поръчката се обади на Интерлогистика и се разбери с тях за доставката! Peace

Благодаря!

# 191
А моята поръчка вече 6-ти ден се обработва още-това възможно ли е newsm78? Поръчах на 29.01....вярно, че е голяма, ама мн. се бавят......случвало ли се е на някой?

# 192
А моята поръчка вече 6-ти ден се обработва още-това възможно ли е newsm78? Поръчах на 29.01....вярно, че е голяма, ама мн. се бавят......случвало ли се е на някой?

Моята поръчка я пуснах на 27.01,веднага получих потвърдителен е-майл и на 29.01 тръгна от Германия,но е малка -  8.4 кг.  Явно всичко го е имало в наличност. Да не би да чакат някоя от стоките и затова да се бавят.

# 193
Потвърдителен е-майл получих още на следващия ден /30.01/, а на 01.02. и код за намаления....и до там.....

# 194
  • Sofia
направих надявам се последна поръчка Tired
Пишете ми само ако почват да подаряват,че имаче и палатка ще трябва да поръчам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт