My Toys - В света на играчките - 7 !

• 17 853
  • 319
  •   1
Отговори
# 150
  • София
valia77, персоналният код си е код за отстъпка или подарък.  Peace Щом статусът на поръчката ти е Ihre Bestellung wird bearbeitet /ще бъде обработена/, значи още не е експедирана. Когато това стане, статусът й ще е Bestellung wurde versendet (ще получиш мейл с номер на пратката, а и такъв ще се появи в профила ти).  Hug

# 151
Благодаря  bouquet!
Тъкмо пак с помощта на преводача разбрах, че е код или ваучер за 10 евро отстъпка......мислех, че по-бързо ги изпращат.....

# 152
На лични пуснах съобщения за поръчката във вторник вечерта или сряда сутринта. Писах на тези момичета, които са написали в темата, че искат да се включат. Ако съм изпуснала някой - нека ми пише.

# 153
  • Кюстендил
Момичета,получих това:   http://nl.mytoys.de/on/.n?id=455293041&mc=mt_nl_090201_html_ … 4TOUAAAEeg2DhlsBn              ,предполагам че е код за намаление от 10 евро,пи6е че е персонален,но все пак дано проработи при някой
Аз няма да го ползвам,щото изобщо не се справям с пустия му немски,а и нямама време :мъжът ми го оперираха ,малката е с бронхит ,а голямата с конюнктивит  #Crazy
И все пак ако мога да съм ви полезна с нещо....

# 154
  • Враца
момичета,да питам като Незапозната  ooooh!
При финализиране на поръчка изважда отстъпката от кода,но какво значи това ДДС?Сумата която дължа е Endsumme:ли? В нея ли е  ДДС -то или отделно? Питам,за да зная каква сума да има в картата и дали ще ми стигне?  bouquet  bouquet  bouquet

# 155
  • София
mamaq, само те информират колко е (като на касовите бонове), вкл. си е в цената, не се начислява допълнително.  Peace

# 156
  • Враца
много  Hug
  bouquet

# 157
  • гр.Варна
Момичета,получих това:   http://nl.mytoys.de/on/.n?id=455293041&mc=mt_nl_090201_html_PVM_1_NNK_ov&md5=XJQKAQe4TOUAAAEeg2DhlsBn              ,предполагам че е код за намаление от 10 евро,пи6е че е персонален,но все пак дано проработи при някой
Аз няма да го ползвам,щото изобщо не се справям с пустия му немски,а и нямама време :мъжът ми го оперираха ,малката е с бронхит ,а голямата с конюнктивит  #Crazy
И все пак ако мога да съм ви полезна с нещо....

Много мило за кода,но май наистина е персонален ...Да оздравеете скоро  Hug
И аз получих един за 10 евро и ще правя поръчка-който желае,да заповяда  bouquet

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 22:09 от marianik

# 158
Давам пак препоръка за играчки. Simple Smile

Мъжът ми донесе вчера от чужбина този стенд, децата се скъсаха да играят с него: 1439260
За съжаление, този стенд от Майтойс се доставя само в Германия.
Днес бяхме в Хиполенд, има идентично копие на този стенд, само за 47 лв., само дето марката е друга.

Друго страхотно забавление, което имаме, е това: 1602934

И още едно, само че в момента го няма в Майтойс: http://www.tomy.co.uk/products/megasketcher/
Ето я и тук, но доста скъпа: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/5692
Нормалната цена е около 25 евро.
Невероятна магнитна дъска, препоръчвам я горещо!

# 159
  • София
Успях да се регистрирам, а кога ще ми партят кодът с намалението за нов потребител? И още малко помощ - не мога да намеря олекотено одяло, все намирам спални комплекти - ама ми се струва, че това са калъфка за одяло и калъфка за възглавница. Ако някой знае нека сподели.

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 22:30 от nonich

# 160
Успях да се регистрирам, а кога ще ми партят кодът с намалението за нов потребител? И още малко помощ - не мога да намеря олекотено одяло, все намирам спални комплекти - ама ми се струва, че това са калъфка за одяло и калъфка за възглавница. Ако някой знае нека сподели.

Може да ползваш кодовете пуснати преди 2-3 страници ,действат на нов акаунт - не са персонални . А кода могат да ти го изпратят след 1-2 седмици , може и веднага - когато те решат.

абе Танче, нашите деца на един ден раждани бе  Crazy

Laughing  да , верно , е сетили са се немците и за подарък , ама предпочитам някое кодче  пред него .  Crazy

# 161
привет,

наснимах част от нещата,които са дошли,докато ме нямаше.ето снимки.не са много добри,но утре ще направя нови и на всичко  Peace

тази блузка сьм я порьчала два пьти,ако някой има повтарящи,да си ги менкаме  Wink размера е 98-104 см.

доволна сьм от всичко,което получих.само един к-т за ски е доста голям и ще го сменям.да споделя сьщо,че блузките на mexx са по-тесни от другите,а дрешките на s.oliver са доста по-голями.

днес пуснах порьчка с кода,който беше пуснала танчето-за радиото.прие го.сьщо пробвах и кода на мини-за картите,и него прие  Peace

утре се оформя още една порьчка,ще се сьбираме с 2-3 приятелки и ще пьлним кошници  Sunglasses

получих и буйките-подарьк.харесват ми!

# 162
Силви показва заглавната страница на снимка бг

# 163
здравейте, някой може ли днес-утре  да ме включи в поръчката си, че повечето ми неща са изчерпани, а и мъжа ми си е прибрал картата - нужна му е да се разплаща  за негови си неща.

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 09:47 от мама Еличка

# 164
  • София
Някой ако иска може да пуснем обща поръчка, че за сега съм си харесала разни дрешки, но ми се ще още неща да разгледам.

Общи условия

Активация на акаунт