Наближава месеца на любовта, след него идва в Бургас и пролеттa - 70

• 21 014
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Привет на всички новодошли  Hug

Благодаря на всички за съчувствието  Hug Не смея да кажа голяма дума, но днес май съм по-добре  Rolling Eyes поне нямам Т и по малко сърби. .....
      Джи остави сега диетата, ами дай като ми мине тази гадост да се напием  Wink

Ивето, надявам се вече да се похвалиш, че си 6
Ама мен ако питаш трябваше превантивни мерки да вземеш и от преди да беше поемала нужните количества алкохол, че да не те хване  Wink

Буби, браво на вас . Аз имах малко време в центъра днес, ама на не ти се обадих за кафе, че къде да те дразня само... пък ти излязла била....иииии как ме е яд сега

# 166
  • България
    2 дена се чудя кой мразя достатъчно, че да му се обадя да го заразя за отмъщение  Mr. Green ама не се сетих, чак толкова май не мога да мразя  Laughing

Колко си добричка само  Grinning Хайде бързо да минава. И аз не съм карала никакви шарки  Rolling Eyes
Честит имен ден на Мони ( със закъснение ). Да е много здрав и щастлив   bouquet

# 167
  • Бургас
Привет!

Пожелавам на болните бързо възстановяване.  Hug Аз от понеделник следобед съм с някакъв вирус и ми е гадно,  Sad мъжо и той нещо прихвана, слава богу  - децата са ОК (чукам на дърво). Така ми се излиза в това хубаво време. Бубичко, наистина страхотно време за първа разходка, дано се задържи. Peace

Мони 77welcome

# 168
Здравейте мацки!малко ви бях позабравила ама на много задулжения напоследък.А да ви питам знаете ли в Бургас някъде да има 4D  чух 4е има в сета софия но неща да ходя там при който и да е било.Благодаря ви

# 169
  • Бургас
mimity. , 4Д има при Калчева също, аз там ходих и даже сега пак се каня да отида, миналия път беше преди няколко месеца. В Св. София един от лекарите, които гледат на апарата е Ризова, другите не ги знам, вече ти си преценяваш, при кой да отидеш.
Ние също излязохме да се разходим на моренце... страхотно време, ще се радвам, живот и здраве, да се запознаем и да разхождаме бебоците   bouquet Сега съм в Бр. Миладинови.
Хубава вечер на всички Simple Smile

# 170
Ами хайде да се запознаваме де.... И аз щъках днес цял ден из морската, по моста, нагоре надолу.....

# 171
ben  78 а колко струва 4D при Калчева.Да наистина много  хубаво време беше днес дано за напред да е такова .Надявам се да ражхождаме някой ден бебоците

# 172
Момичета, влизам с едно питане. Утре се налага да дарявам кръв, но по принцип съм с много ниско кръвно и не знам дали ще ми разрешат... Чух, че разни цигани стояли пред кръвния център и си предлагали услугите срещу пари... Някой дали е информиран, благодаря предварително  Hug

# 173
Момичета, влизам с едно питане. Утре се налага да дарявам кръв, но по принцип съм с много ниско кръвно и не знам дали ще ми разрешат... Чух, че разни цигани стояли пред кръвния център и си предлагали услугите срещу пари... Някой дали е информиран, благодаря предварително  Hug

Щом си с ниско кръвно няма да ти позволят да даряваш. Да, има едни хора пред кабинета, които си предлагат услугите. Не знам колко точно струва, но е скъпо.

# 174
Уфф Tired Благодаря, КатКа!

# 175
  • Бургас
Добро утро, днес пак сме ранобудни с бебка Simple Smile
ben  78 а колко струва 4D при Калчева.Да наистина много  хубаво време беше днес дано за напред да е такова .Надявам се да ражхождаме някой ден бебоците
Прегледа на 4Д беше 70лв. за бебчета Simple Smile Хубаво ще е да, аз сега съм по кратките разходки, максимум 10-15 мин., че ме хващат болките, но живот и здраве с бебока ще обикаляме повече и ще сме повече навън  Hug
Хубав ден на всички   bouquet Ще се радвам ако се организира срещичка да се включа Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 08:13 от ben78

# 176

Хубав ден на всички   bouquet Ще се радвам ако се организира срещичка да се включа Simple Smile
И аз така, ама за сега се ограничавам до центъра, че морската ми идва далечко за сега. Много ще е хубаво да се запознаем.  Hug

# 177
Вчера времето наистина беше прекрасно. И днес се очертава да е същото. Ние пак ще сме цял следобед в морската. Хубаво ще е да се видим на разходка и да запознаем бебоците някой път!

# 178
    Някой беше питал скоро за таксите в ДГ дали са увеличени. Майка ми сега ходи да плаща, няма увеличение касиерката и казала за сега няма говори се, че ще има, но не знаят кога. /Това в ОДЗ 2 в Зорница/

# 179
 Ооо, Ивче, я кажи сега, много ли си красива? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт