Наближава месеца на любовта, след него идва в Бургас и пролеттa - 70

• 21 025
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Да за там не се сетих, и има кой да провери наблизооооооооо.
аХ`Не  bouquet

# 151
Да за там не се сетих, и има кой да провери наблизооооооооо.
аХ`Не  bouquet

Simple Smile

# 152
Здравейте бургаски мами!Извинявайте,че така нахлувам в темичката ви но се чудя дали не може и аз да се присъединя към вас newsm78 Аз по принцип съм Бургазлийка но 10 години живях в София.Сега обаче цялото семейство се местим да живеем тук в Бургас.И  ще ми е приятно да се запознаем/ако може/ BlushАз съм Мария.Живеем в "Славейков"Имам две дечица Алек на 2год.и Дая на 1м.
Лека вечер на всички ви!

# 153
  • По света и У нас
monny_77 - добре дошла  Hug

Иве, съчувствам ти  Hug .... Не знам дали е по-добре да я караш зимата  newsm78, или като мен лятото  Mr. Green .... При всички случай все си сърби и ти е некомфортно  Sick ... аз близо седмица не излизах от вкъщи тогава  Tired

pollinna - за Млечната кухня, пиша ти на ЛС за повече инфо  Peace

ben78 - и на мен Штъркела ми допада  Peace Иначе пазарувам от различни магазини .... Ако имаш възможност ги понаобиколи и поразгледай, цените и асортимента доста варират .... в зависимост от възможностите  Peace Приятно пазаруване  Hug

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 17:15 от lucyl30

# 154
     Благодаря на всички за съчувствието  Hug Не смея да кажа голяма дума, но днес май съм по-добре  Rolling Eyes поне нямам Т и по малко сърби.

Люси няма по-добре душицо, винаги е гадно, това е наказание някакво 2 дена се чудя кой мразя достатъчно, че да му се обадя да го заразя за отмъщение  Mr. Green ама не се сетих, чак толкова май не мога да мразя  Laughing

Джи остави сега диетата, ами дай като ми мине тази гадост да се напием  Wink

monny_77 добре дошла   bouquet

# 155
  • Бургас
Благодаря ви за помощта   bouquet
Още съм като муха без глава в града и не се ориентирам много, с времето всичко ще си дойде на мястото си, надявам се Simple Smile Нямам за съжаление възможност да обикалям, защото след мъничко ходене и вече съм с контракции... затова и така ви питам подробно, ако мога да събера информация от вкъщи  Blush
Това със шарката е много неприятно... аз изкарах преди 3 год. рубеола и беше  Sick
Дано по-леко и по-бързо ти минава iveto_ и да няма последици... мен ме държа Т почти месец след това...
Спокойна вечер Simple Smile

# 156
  • Бургас
monny_77    bouquet
Аз съм в Изгрев и напролет може да побутаме заедно колички.
Аз ще идвам впри вас или вие при нас Grinning

# 157
 Oooх, Ивче, айде! smile3508

# 158
Добро Утро на всички!Как сте мили мами?Днес времето е разкошно хайде на разходка!За 8 ми март мога да препоръчам ресторант Университета много хубава кухня според мен де,а и има жива музика.Какво стана с екскурзийката имали и други желаещи?Аз ставам от компата и грабвам мъника на разходка.

# 159
Добро утро момичета!

Благодаря ви за посрещането! Hug
Nedialka_81,с удоволствие ще ходим заедно по разходки. Само да стане малко по-топличко и да пораснем още мъничко и хукваме по парковете! 1stroller
Желая ви лек и прекрасен ден!

# 160
грешка Embarassed

# 161
Абе няма ли да има скоро време някоя срещичка тук newsm78 или като станат готови мартениците. Ама ми е свито сърцето само навън гледам и се чудя сега дали да не изкарам днес малката за първи път, че бая се залежахме в къщи.

Добре дошла Мони от Банкя! В коя част на града живееш, че ще ми е скучно без компания за разходките.

# 162
Здравейте на всички майчета от Бургас! Моля ви ако някой има номера на д-р Добрева да ми пише. Бременна съм в трети месец и вече трябва да се запиша за консултации, спрях се на нея след като изчетох доста мнения за разните лекари от нашия град. Благодаря предварително! Simple Smile

# 163
Е няма такова време. Вече си направихме първата разходка. Дано се задържи такова времето и занапред.

# 164
Изтървах ви дирите пак. Обаче ми замириса на алкохол и ей ме, на Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт