Наближава месеца на любовта, след него идва в Бургас и пролеттa - 70

• 21 049
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
  • у нас
Тези дни някой да е плащал такса в детска градина и колко ви взеха Търсих в сайта на общината, но не можах да видя къде пише, че има увеличение  Thinking

# 136
  • На морето!
Тези дни някой да е плащал такса в детска градина и колко ви взеха Търсих в сайта на общината, но не можах да видя къде пише, че има увеличение  Thinking
На сестра ми май вече е 45лв, но не съм 100% сигурна.

# 137
  • у нас
а някъде среща ли ли сте такова инфо, за увеличени  Thinking

# 138
Бях чела в дир.бг че се повишават, а сега открих това http://www.factor-bs.com/news-6814.html

# 139
  • у нас
да, платихме 40 лв, и се учидих, щото слушах миналия месец, че няма да се вдига таксата Направо като че ли съм слушала стари новини  ooooh! Мислех си да не е само за нашата градина, но явно е за всички

Благодаря   bouquet

# 140
  • Бургас
Иве, пожелавам ти бързо да ти мине  Hug И аз я карах в 7-ми клас май но мноого леко. Помня че ставах да танцувам с цел да си чеша пъпките като се търкат в самите дрехи от движенията.
Честит имен ден на всички и специално на Симеон на Райна. Да е жив и здрав  bouquet

# 141
И аз да се запиша при вас !

И нашата такса е вече 40лв

# 142
 Леле, Ивче, много гадно с тая шарка, нали? Mr. Green И аз я карах с Мартин, и то един месец преди да запременея с малкия, на всичко отгоре беше и юли месец.Броих си 86 обрива на лицето Mr. Green, ама нито следа не ми остана. Grinning
 А за диетата, каква подсилваща бе, братче, шъ ми изхвръкнат копчетата на дънки и поли. Mr. Green
 Айде.Отивам да обядвам.

# 143
  • Бургас
Здравейте можете ли да ми кажете как е устроено Доминото, като преди механа и ресторант по отделно или на едно са .И къде точно е входа, благодаря ви предварително Hug

# 144
Мислехме да празнуваме 8-ми март на Доминото, но бързо ни отказаха. Музиката била гадна, а кухнята ужасна, за сметка на това цените били доста надути. Лично не съм ходила, но това ми дадоха като информация от няколко места.

# 145
Сестра ми си забрави телефона на Доминото в събота. Били са последните клиенти. На другия ден никой нищо не знае.
Ще ги е*а и нещастниците,трябваше аз да отида с няколко приятели и да им опресня паметта.

# 146
  • Бургас
Момичета а случайно да знаете нещо за " Златното пиле " в Славейков и там било с жива музика но това е от втора ръка думи, искам за 8 ми някъде със жива музика да ми препоръчате

# 147
Отидете на Сръбската скара - Београд, зад х-л България. Но не пеят чалги.

# 148
  • Бургас
е ние сме за танци-манци, хора и гюбеци Joy, ще продължа да търся, мерси все пак

# 149
Тогава отидете на "Извора". Там става купон.

Общи условия

Активация на акаунт