Наближава месеца на любовта, след него идва в Бургас и пролеттa - 70

• 21 628
  • 299
  •   1
Отговори
# 120

Иве, как върви наистина обрива?

Уф Ками върви с пълна сила  Cry вече нямам съмнения. За капак ми е наистина мнооооого зле и започнах да вдигам и Т  Tired

# 121
ben78, почивай си докато можеш!  Laughing И събирай сили за после!

# 122
Здравейте,
включвам се набързо с въпрос - някой има ли отзиви за детегледачка на име Гинка Апостолова? Ще съм благодарна, ако споделите впечатления!   bouquet

# 123
  • На морето!
Ками, звънях сутринта, че после нямам време, но се оказа, че инфо дават след 14ч. Tired И така си остана, но известие още нямам. Чакам още.
Иве, много гадно това. Бързо да се опряваш  Hug

# 124
Здравейте момичета  Hug

# 125
  • Бургас
ben78, почивай си докато можеш!  Laughing И събирай сили за после!
Почивам да Simple Smile От няколко месеца съм болнични, но... мъничко остана. Стискам палци и се моля да не ми се усилват контракциите и да не се налага пак да лежа в болница... Praynig  Всичко друго ще се нареди Simple Smile
Една приятелка така ми каза: сега си стоиш по цял ден вкъщи, но поне разполагаш с времето си, после пак ще е така, но... времето вече няма да е твое  Mr. Green
Имам въпросче, бях ви питала и преди за детски магазини, сега въпросчето ми е: Вие от кой си пазарувате, в смисъл, като качество и цени от кой сте по-доволни?
Виждам че е доста разпространено пазаруването онлайн, но може би все пак взимате нещо и от града... Simple Smile
Хубав ден   bouquet

П.П.: mari_ana, много е сладък бебо, да ти е живо и здраво слънчицето Hug И на всички мами с хлапета  Hug

# 126
Честито на патерици на мъжките майки! Да са ви живи и здрави мъжлетата! Не почерпахте петел ей....

Иве съчувствам ти. Дано леко я изкараш.

Бясна съм. От снощи от как щях да къпя малката нямаме вода. Горката легна без душ. Авария някаква имала и водата хич я няма и не се знае до кога. На всичко отгоре нямахме и готовност и запасите ни са изчерпани та ще търча пак за минерална.

# 127
ben78 аз си пазарувам от бамболинв Зорница,но честно казано повечето ми покупки от там са предметни,т.е количка, столче за колата,кенгуру е имам и някои дрешки.Като цени разликата не е много голяма с останалите магазини.Сравнявам ги с тези в меден рудник.

# 128
  • Бургас
Иве, как си днес? Наистина ли е баба шарка?

# 129
ben78 Аз пазарувам предимно от Штъркела  Peace

# 130
Аз от всякъде пазарувам, стига нещо да ми грабне окото.  В някои магазини като Полиема чак ме познават и сме на здрасти.

# 131
Иве, как си днес? Наистина ли е баба шарка?

Да Радост шарка е. Ако има ад значи съм попаднала в него  Cry

# 132
  • у нас
Ками, и аз като теб съм бясна на тия от Инвест банк . #2gunfire #2gunfire #2gunfire Утре трябва да се разхождам до там  ooooh!

Иве, дано бързо да ти мине шарката. Трябва май повечко сладко да се хапва (така май беше)

Честит имен ден на всички  с имена Симеон, Симона и Мона   bouquet Честит имен ден на Симеон на Меnina  bouquet

# 133
  • На морето!
Ками, и аз като теб съм бясна на тия от Инвест банк . #2gunfire #2gunfire #2gunfire Утре трябва да се разхождам до там  ooooh!

Иве, дано бързо да ти мине шарката. Трябва май повечко сладко да се хапва (така май беше)

Честит имен ден на всички  с имена Симеон, Симона и Мона   bouquet Честит имен ден на Симеон на Меnina  bouquet
Благодарим  bowuu
Ето, да не кажете, че съм свидлива

# 134
  • Бургас
Мен пък ме познават в Штъркел-а, аз от там пазаря по комшийски Simple Smile. Иначе и от Полием-а и от Слънчо и от Тема на Македония.
Иве, искрено ти съчувствам. Аз я карах в 8-ми клас и исках да умра, много ужасно беше

Общи условия

Активация на акаунт