к'во да пра'я като не си случила на краставици.А че е готин , спор няма
от нас! Бързо възстановяване на Криска, да я нацелуваш от нас. Радвам се нещата се развиват добре. Не бях чела няколко дена и сега виждам, че Криска е болна. А когато се чухме преди няколко дена, нямаше нищо притеснително. Да минава по-бързо. А за буркаските лекари, оставам безмълвна. Е, поне за част от тях. SILENCEEEEEEE................. Само 

Преди това на отиване ходеше зад мен и пак се спъна и забоде нос (а по принцип умее да пада, но явно с този гащеризон нещо не може да се сгъне като хората и все с главата на пред, вместо по ръце и колене). Накрая като се прибрахме и пред вратата забоде глава. Абе голямо падане. Като я съблякох и гледам 3 червени точки на челото и едната ожулена (явно от онова падане дето бягахме от батковците, тя затова и така ревна там).
Но поне до 23ч е хубаво да сме заспали вече (не като мен в 1ч).
). 
Сега сме без гърне, мъж ми ще вземе довечера от майка ми, добре, че там има.
Цял ден ми къса нервите това човече.Не е спал,сополите му тръгнаха отново
.Все ходи печката да пипа.Изведох го да се умири малко,но той се разкисели още повече.Прибрахме се и сега слушам бебешки хленч.Днес и не яде като хората,май и той ще стане злояд като кака си.Такава вкусна пилешка супичка имах,а той не и не-яде мазана филия
.Много ме е яд,готвя да има винаги домашна манджица,а те ядат сандвичи.
Юлето мн яде кухнята, а мойте манджи не особенно
,
Моля се всички болни сладури се оправят и да не се повтаря! 

Не съм вярвала, че може да не ми пука като са "изкарани" всички чекмеджета, влачат се шнурове, компютърни мишки, телефони...оставам я и после всичко оправям...няма начин, по-уморително е да вървя след всяко неща...има време, ще влезе в ред
Препоръчани теми