Декември №97

• 11 437
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
Добре ма Аноооооу , споделих само на кво ми мяза  Joy к'во да пра'я като не си случила на краставици.
А че е готин , спор няма  Heart Eyes

# 271
  • Бургас
Пипилотак, огромно  Hug от нас! Бързо възстановяване на Криска, да я нацелуваш от нас. Радвам се нещата се развиват добре. Не бях чела няколко дена и сега виждам, че Криска е болна. А когато се чухме преди няколко дена, нямаше нищо притеснително. Да минава по-бързо. А за буркаските лекари, оставам безмълвна. Е, поне за част от тях. SILENCEEEEEEE................. Само #Cussing out

Иве, бързо да се оправя и Инка.  Hug

Аз и мъжо сме нещо болни, някакъв вирус ни сТРЕСНА Mr. Green, дано не се заразят душиците ни.

Пушилист, Яна добре ли е? И Стефи вдигна температура инцидентно снощи, има и лека хрема, но след днешния преглед съм по-спокойна. Е, аз виждам, че не изглежда болна, не е вяла, но друго си е да я прегледат.

Вещ, Дари и двамата младежи на име Филип са много готини. Да ги схрускаш направо.  Hug

Макси, Криска голяма къщовница. А в промеждутъка от чистенето с парахосмукачата, сърфира. Много таланти, много нещо. Hug

Галчо, и двамата ти сина са големи сладури. Ако съм пропуснала да ти го кажа, сега е времето. Hug

Маленуш, Белослава има невероятно излъчване. Каква майка си, да я криеш под чорапогащи? Питам най-сериозно.  newsm78

Много сте готини всички, мами и бебоци, на РД-то. Peace

Ако съм пропуснала някой, ще се включа пак. Да не ме забравите. Mr. Green

И тъй като не съм писала отдавна, продължавам с каквото се сетя.

Homjak, denitsa, десчо и малките ви сладури,  welcome

Стефи ходи доста стабилно откакто стана на годинка. Но докато успея да организрам бабите и дядовците за прощъпулник, стана 25.01. Та, тогава го направихме. Стефи хвана 2 неща и отцепи - калкулатора и химикала. Единият й дядо отсече, че щом държи финансите и словото в ръцете си, ще става финансов министър. Ние пък й подарихме комлект чинийки, тенждерки и т.н., които тя после гордо разнасяше. Това ме накара да допълня, че май ще ще стане финасов министър с верига ресторанти. Laughing

Тук е готова дори да налапа лъжичката. Превкусва сигурно бъдещите манджи. Laughing

Ето още снимки

Проба

П.П. Не съм се включвала от спора за баба Шарка. Затова сега ще си кажа и аз мнението. Не бих заразила умишлено децата си. Не съм явно толкова силна личност, та мога да ги гледам как страдат и да знам, че аз съм им го причинила.Е, не точно аз, била съм проводник на заразата. No, thanks! Basta!

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 10:43 от bissera

# 272
Личните ми наблюдения сочат, че днешната младеж има подчертани предпочитания към калкулатори , средства за писане, и на разплащане. Някаква мода ще да е това ....усещам след години бум и наплив във финансовата сфера   Joy
бис , а бе я виж нещо албумчето оправи , че този линк до никъде не води Wink

Иве , как е Инка ? Надявам се вече по-добре Heart Eyes

Савенко, колко пъти да ти казвам : Краставици ........................само от дърт краставичар!!!

Пуш , пиши и за Янчето .Как се чувства ? И я млясни Heart Eyes

# 273
  • Бургас
Пробвах пак. Странно, не съм объркала, верно скоро не съм качвала снимки, ама чак пък да забравя как става, че наникъде да води... Wink

# 274
Пушилист,как е Янче-сладуранче  love001

# 275
Бързо да се оправят Криси и Инка! Ако има и други болни и те бързо оздравяване.

И Юлето по някога вдига малко Т, после спада, та за сега не се притеснявам.

Днес ходимхме малко на разходка, до съседното у-ще. Май повече няма да го правим. Децата ги пуснаха около 12ч, а те от първите класове и си играят на топки и какво ли не. Аз разбира се, взех топка, но не й се обърна никакво внимание. Разнася през цялото време шишето с водата си. Е да, ама като започнаха батковците да ритат и тя там, да иде да вземе топката. 1-вия път й се радваха, дадоха й топкато ок. Ама тя я помъкна. Върнахме я. После пак отиде там и я взе, ама сега си я поискаха децата, щото им се играе. И като ревна нашата, леле ужас. Помъкнах я аз за една ръка, ама тя се дърпа и реве. Явно се спъна и не знам как стана забоде глава и пак рееев. Тръгнахме си от там, щото иначе само ще реве и какъв смисъл, че излязохме? Да реве на вън Simple Smile Преди това на отиване ходеше зад мен и пак се спъна и забоде нос (а по принцип умее да пада, но явно с този гащеризон нещо не може да се сгъне като хората и все с главата на пред, вместо по ръце и колене). Накрая като се прибрахме и пред вратата забоде глава. Абе голямо падане. Като я съблякох и гледам 3 червени точки на челото и едната ожулена (явно от онова падане дето бягахме от батковците, тя затова и така ревна там).

Та така, това са нашите приключения днес. Сега мисля да ходя да я приспивам. Като казах приспивам, тая сутрин в "Часът на мама" точно за спането говориха. Та нашите деца трябва да спят на денонощие 13-15ч (по принцип 2 пъти през деня), ама Юлето спи 1 път, но си спи толкова часа горе-долу. А най-хубавото време за спане било 21-2ч (по принцип, не за малките). Че то тогава са интересните сериали, ами сега Simple Smile Но поне до 23ч е хубаво да сме заспали вече (не като мен в 1ч).

Айде стига толкова, че много писах (то като не съм поглеждала компа почти 2-3 дена, така е).

П.П. Вещ, ами като е с такива семки, че и студена, що му я даваш на детето, леле ква майка си значи  Mr. Green (ама е много сладък  Heart Eyes).
Бисе, ама и Стефи каква голяма госпожица е станала, да я нацелуваш  Heart Eyes

П.П.П Да ви се "похваля" хвърлих гърнето от 2 педи разстояние в хола, ама нацелих едно оъ конструктурчетата и се спука Sad Сега сме без гърне, мъж ми ще вземе довечера от майка ми, добре, че там има.

# 276
Наско днес е невъзможен smile3511Цял ден ми къса нервите това човече.Не е спал,сополите му тръгнаха отново newsm61.Все ходи печката да пипа.Изведох го да се умири малко,но той се разкисели още повече.Прибрахме се и сега слушам бебешки хленч.Днес и не яде като хората,май и той ще стане злояд като кака си.Такава вкусна пилешка супичка имах,а той не и не-яде мазана филия Crazy.Много ме е яд,готвя да има винаги домашна манджица,а те ядат сандвичи.

Намрънках се. Rolling Eyes

# 277
Яни, и аз като малка все на филиики карах. На село баба правеше мекици или лютика (това е запържен лук и домати, после троша сирене и голямо ядене падаше), и филиики когато си бях в нас. Така, че съвсем нормално е Simple Smile Юлето мн яде кухнята, а мойте манджи не особенно Sad

А дано спре да хленчи и да поспи, после ще е по-весел, надявам се. А пък да не са зъби да го тормозят детето?

# 278
Ха-ха, това с филиите май всички сме го преживяли. Аз поне също имах един филиен период - само ляб и лютеница маах, и то нарязана на войници (демек квадратчета), в краен случай на пътечки. Лора пък обожава баничка. Това без друго е единственото свястно нещо, което мога да правя.

Бисера, страхотна е малката синеочка!

# 279
Мили момичета Hug Hug Hug,
Инка е добре...вече лудува и си е същата калпазанка, нищо че днес е последен ден с антибиотик. Дано не се повтаря Praynig Моля се всички болни сладури се оправят и да не се повтаря! Praynig
Бисе, Стефи е сладур голям...и ако може на финансовия винистър да пратя цалифки newsm78 Flutter Heart Eyes
Яни, мигар се връзваш на чаровния Наско newsm78 Flutter Не съм вярвала, че може да не ми пука като са "изкарани" всички чекмеджета, влачат се шнурове, компютърни мишки, телефони...оставам я и после всичко оправям...няма начин, по-уморително е да вървя след всяко неща...има време, ще влезе в ред Flutter

# 280
ох, надявам се всички болнички да се оправят като инка
ние май също се включваме в тая група. отгоре на всичко никола претърпя и малка операция, след която вдигна температура и се чудех от операцията или от сополите. лекарката ми твърди, че е от сополите, вече червеното гърло и зъбите (досега не е вдигал температура, а има 12 зъби, та тук не съм съгласна). не сме на антибиотик и се надявам да не стигаме дотам. много ми е мъчно, че е кисел, в каквото състояние не съм свикнала да го гледам, но дано бързо се оправи
ще разглеждам албумчета по - късно, но сега не мога да не отбележа стефи, колко е хубава и пораснала

# 281
  • Sofia
Венчо , какво означава "малка опрация"  Shocked
Пожелавам на всички бързо оздравяване  Heart Eyes

# 282
Каква операция бе Вени  Shocked , какво му е на сладура? Да се оправя бързо  Heart Eyes

Иве, радвам се че сте добре.

Всички деца да са здрави , че иначе ще дойда да ги изям  Mr. Green така да им кажете.

# 283
ШанталескоУ , що ме превариш и пунтираш веееее  Joy

# 284
Три за щастие  Mr. Green

Като една суеверна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт