1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 10

• 27 214
  • 441
  •   1
Отговори
# 360
     Лелее Онур се разплака след думите на майка му  Cry
тази пък ми иде да я удуша, вместо да подкрепи и прегърне сина си, тя  обвинява и циври Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 361
аз пък ако съм на Онур ще се сърдя на Шехи, че не вярва на мен, а на онази крава Crossing Arms

Шехи си е права, нали същото предложение и отправи на нея. Няма защо да се сърди на момичето.
ами не етака, какво като и е предложил? в крайна сметка вече са пред сватба и трябва да си вярват Peace
Като се замсля си права, след като минаха толко дълъг път редно е да си вярват.

# 362
хахах втози трагичен епизод, провода ме усмихна -  приятелката на джансел: колко болни от рак познава, след операцията се въстановяват и стават по здрави от преди Mr. Green -  по здрави от преди операцията -  голямо двусмислие Mr. Green

когато Али Кемал влезе при Фюсун и кохгхато иказа името Фюсун о го погледна не толкова със злоба, колкото с отчаяние и болка -  много силен момент Peace

# 363
Ясемин излезе пич. Жената си каза директно, че е искала да си го върне, но като видя, че Онур не е свободен, се държи коректно. Само тя го подкрепи. Шехи се оказа много глупаво момиче  ooooh!.
Ох, нещо не мога да съжаля Фюсун.

# 364
 чак ми стана жал за Фюсюн, ама и сега съска змията и манипулира.

Честно да ви кажа аз на мястото на Шехи дори и да се усъмня в Онур напук щях да се оженя да им е гадно на Жале и жълтата преса  Mr. Green 

Мен пък ме съмнява тази Ясемин  newsm78 дано наистина е приятелски настроена добре се държи засега

# 365
ее току що похвалих Фюсун и тя пак си отвори устата Crazy

Ясемин излезе пич. Жената си каза директно, че е искала да си го върне, но като видя, че Онур не е свободен, се държи коректно. Само тя го подкрепи. Шехи се оказа много глупаво момиче  ooooh!.

ох, дали не таи празни надежди? Thinking
 много съм подозрителна Blush

# 366
  • 221B Baker Street
ех,това Айше си търси белята...Гани не е за нея...

а Керем-мерси,не го искам за приятел Crossing Arms

# 367
Айше и тя се вре между шамарите.... акто,ч е ли Гани ще и обърне внимание Twisted Evil

стана ми жал за Джансел Rolling Eyes

сега пък защо децата се сърдят на Али Кемал Rolling Eyes

# 368
  • 221B Baker Street
оооо,Шех ще съжалява,ама аз ако съм на Онур,когато истината излезе наяве,няма да я погледна повече!!!

# 369
не мога да гледам така Онур,чак ми се свива корема от притеснение ooooh!( не съм в ред Rolling Eyes)

# 370
Лавиня, как според теб Шех е глупаво момиче! Ти на нейно място нямаше ли да се съмняваш?! А????????      Звездичка, идея за тема!

# 371
оооо,Шех ще съжалява,ама аз ако съм на Онур,когато истината излезе наяве,няма да я погледна повече!!!
Да бе той само това чака, нма да я погледне.....
Фюсун се разциври, но като се освести пак ще бълва змии и гущери. Ако се освести изобщо.

# 372
  • 221B Baker Street
Да бе той само това чака, нма да я погледне.....
Фюсун се разциври, но като се освести пак ще бълва змии и гущери. Ако се освести изобщо.

ооо,освести се,веднага почти-"да не казват мама на друга"!!!

# 373
ооо,освести се,веднага почти-"да не казват мама на друга"!!!
поне приема, че ще има друга Peace

олелеееееееееееееее Онур ще застреля с поглед Керем Crazy

# 374
иииииииииииииииииииииииии Керем ми иде да го  #2gunfire

керем си има право, понеже Онур му акза за черната нощ... ноооооо керем не е никакъв приятел.... направо ми иде да го сложа в групата на змиярника Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

олелееееееееееее и колко високомерно приказва на Бенну -  Кереееееееееееееееееееем скоро не си ял точилка по главата newsm29

Общи условия

Активация на акаунт