1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 10

• 27 215
  • 441
  •   1
Отговори
# 345
Давайте нова тема че след филма и 100 страници ще са малко.

# 346
да ви кажав този момент мразя керем Rolling Eyes

И аз  Confused Много ме разочарова. А онези кукумявки Зейнеп и сие ми иде да ги оскубя една по една  Twisted Evil

# 347
звездичка, виждаш ли го и ти като един лузър сега  Laughing
Аз най- много се ядосах на Шехи, какво се тръшна толкова?

# 348
и Шехи и тя какво като е плащал... всичко е минало Rolling Eyes... нали се обичат сега Rolling Eyes
 многоо тъжноооооо

а онзи змиярник в лицето на Зайнеп ще си получи заслуженето, понеже съм сигурна, че повече няма да работи с онази форма Whistling

# 349
звездичка, виждаш ли го и ти като един лузър сега  Laughing

ама ти май си търсиш боя от почитателките му Mr. Green няма да замазвам положението вече , да знаеш Mr. Green

# 350
"Змиярника" бил много голям, че и мъжки змии имало! #2gunfire #2gunfire

# 351
Да бе какво иска та змия Зейнеб, не стига че е грозна като смъртта, ами и тъпа. Нали си получи двете нощи от Керем и те и бяха много. Айде почва............

# 352
  • 221B Baker Street
Керем много ми падна в очите,мнооооого,голям егоист бил,и това ми било приятел!!! Naughty

# 353
На Керем май му харесва как очерниха Онур.....

# 354
аз пък ако съм на Онур ще се сърдя на Шехи, че не вярва на мен, а на онази крава Crossing Arms

# 355
Здравейте,
имам една голяма молба  Praynig Може ли някой да качи първата серия в BGSHARE?Много бих искала да я гледам,че я изтървах когато я даваха по Нова. Praynig Praynig
Благодаря предварително!  bouquet

# 356
  Дедко ни Бурхан е на страната на Онур, защити го  Grinning

# 357
аз пък ако съм на Онур ще се сърдя на Шехи, че не вярва на мен, а на онази крава Crossing Arms

Шехи си е права, нали същото предложение и отправи на нея. Няма защо да се сърди на момичето.

# 358
     Лелее Онур се разплака след думите на майка му  Cry

# 359

Шехи си е права, нали същото предложение и отправи на нея. Няма защо да се сърди на момичето.
ами не етака, какво като и е предложил? в крайна сметка вече са пред сватба и трябва да си вярват Peace

Общи условия

Активация на акаунт