ДЕКЕМВРИйки в шопинг инвестират! Споко, скоро ще фалират!

• 16 064
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Цвети - страшно много ти благодаря, мила, имах нужда да го чуя след поредния рев днес  Hug
Благодаря за подкрепата на всички  Hug

# 106
Много болни, уви! Бързо оздравяване! Много дечица с възпалени ушета.... и на 2 мои приятелки мъниците са така!
Дани, ще свикне, но е много мъчително да виждаш как детенцето страда  Hug
Веси, дано изследванията да са ок!
Мим  Hug Heart Eyes

....... 'Най-вероятно е изчезнала, при толкова изпит АБ няма как да не е изчезнала". А аз как да съм сигурна  newsm78./ Пуснахме и едни изследвания кръв и орина, да видим там какво има. ....

Ето това е безумие - как да няма как, има, ако не е правена антибиограма, просто не се повлиява бактерията...ама че лекари...

Спокоен ден на всички ви желая!  Peace

# 107
  • Варна, морето и сините вълни!
Благодаря на всички за съчувствието и подкрепата! Hug  bouquet Явно тотално съп изперкала, шом от едно червено гърли и малко температура се ошашках все едно за първи път ми се разболява първо дете  Embarassed Embarassed
Габ, наистина при Катя е защитна реакция - разрепава конфликта раздяла с тати. Но сега се разделиха само за ден. Не знам какво ме очаква когато раздялата ще е за 3 м. Днес от обяд се е лепнала за баща си. Дори спаха заедно обеден сън.
Лошото е сега че и татко ни е на легло. Много весело си прекарваме дните...
Ние най вероятно другата седмица ще изпращаме тати. Да ми е яка гърбината дет се вика.

Дани, не знам какво да ти кажа за Сиси. Борко също много страдаше от ДГ. Аз не можах да намеря правилния подход. Сърцетео ми се късаше всяка сутрин в продължение на 2 години. Сега докато спрем пред ДГ и духва, дори чао не сарвам да кажа. Разбирам ти съчувствам ти, но не знам какъв е правилния подход.

Ставам че настъпи война зад гърба ми и има дори ранени.

# 108
Мимито на къде ще тръгва вашият татко ,аз много страдах при разделите  Tired с нашият татко много е трудно без мъжката част
Габи  Hug няма как животи ни поставя изпитания вече сме родители и искаме неискаме трябва да се справяме  Sad дано и при вас стане по леко  Hug
Дани  Hug
мойте набараха едни фулмастери и сега е .....

# 109
  • София

Мимис... Ти няма ли да покажеш твоите покупки от Ла редута  Rolling Eyes

Ето нещата от последните поръчки, от които съм най-най-най-доволна. От всички останали покупки съм само много доволна. Wink А и не само аз.  Peace

пролетно-есенни боти за Надето. Много сладурести.                 дънки за Еми. Влюбена е в тях (вече).

Гръмотевици поемам всякакви по всяко време от всяка точка на света... Дойдоха ли ви известията, че да си деактивирам гръмоотводите?   Rolling Eyes

# 110
Стой си с гръмоотводите, че от 4 колета само 1 е дошъл.  #Cussing out Утре пускам последни 2 поръчки (за мен, майка ми, 2 приятелки и 1 тяхна колежка  ooooh!)

# 111
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing outНямам пукнато известие #2gunfire

# 112
Такаааааааа, пуснах си поръчките, вече мога да мирясам. Равносметката е 410 лева профукани за мен, Маги (основно), Боян, Милен (от кумова срама му поръчах някакви евтини тениски) и подаръци за 2 предстоящи детски рожденни дни (40 лева). Отделно поръчвах за майка ми, сестра ми, 2 приятелки и тяхна колежка. Общо 6 поръчки (07.01., 08.01., 11.01., 21.01., 04.02.*2), получила съм само 1  #Cussing out Надобрях с ексела (все някак трябваше да правя изчисления и разделения на парите  hahaha), скарах се веднъж с Милен (бяха ми блокирали парите за 2 от поръчките 2 пъти, съответно кредитната карта на Милен излезе на минус и той побесня, защото служителите в банката го убедили, че "просто много е пазарувано" и при тях не можело да има грешка  ooooh!. Но на другия ден се обадих аз в банката и ги накарах да отмятат всяка транзакция перо по перо и се видя, че грешката е при тях. Естествено обвиних Милен, че ми няма никакво доверие  Mr. Green, изчаках да си получа майчинските и демонстративно му напълних цялата кредитна карта, като му покрих и стари дългове (с посланието "леле, колко съм независима"  Whistling), поръчах си кредитна карта за мен от банката и сега си я чакам. Естествено, за да не съм капо, днес пуснах 2-те поръчки от неговата карта,но тъй като те са предимно за родата и приятели, Милен пак ще е на далавера, щото те ще възстановят парите  Thinking).

Болните да оздравяват бързо  Hug

BTW, в групата на Маги има скарлатина, днес им взимат гърлен секрет...  Praynig

# 113
#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing outНямам пукнато известие #2gunfire

и ааааааааз! smile3511

# 114
  • Пловдив
И аз!Как се пращат гръмотевици по Мимиска :mrgreen
Днес правихме изследванията за градината, голям рев ,голямо тръшкане беше.Живот и здраве в понеделник е на градина.

Желая на всички болни да оздравяват , а на всички чакащи известие - да получават!

# 115
имам известиеееееееее  Mr. Green обаче съм на зъбар и сигурно няма да успея днес  Sad

# 116
Ех Пачи, ще вземем да ти завидим.....благородно де.
Браво! Много се радвам за известието ти. И да покажеш пак снимки на покупките.

Веси.......кажи как е Ивко?

# 117
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Имам си колетче  Joy Получих си го най сетне. Едно палтенце не ми става...а така ми хареса. Трябва да заслабна първо, после да го нося  Laughing
Другите ми покупки са ОК и съм доволна  bowuu

Катя е здрава, утре е на градина, а аз за финала на седмицата на работа  Sick Но пък хубавото е че, от понеделник не съм на работа - отпуска. Ще се опитам да поуча малко, за да си напиша курсовите работи.

Ми това е денят от нас. Днес използвахме слънцето, Катя поигра наволя. Припомних си доброто старо време когато майчинството ми беше писнало.....Брех голяма патка съм била. А сега съм още по - голяма.
Хайде отивам да почета малко докато Катя спи.   bouquet

# 118
Честито Мимито Wink-чакаме снимки, да знаеш Naughty

# 119
Само аз останах без колети ....

Мим, браво на Катето - бързо оздравя детето.
Моите и двете са на училище, а майка им се опитва да работи. Много гадни реорганизации на работа. Аман от таз финансова криза.  (Не мога да използвам емотикони иначе ще пускам и аз гръмотевици)

Общи условия

Активация на акаунт