Благодаря за подкрепата на всички

./ Пуснахме и едни изследвания кръв и орина, да видим там какво има. ....
Явно тотално съп изперкала, шом от едно червено гърли и малко температура се ошашках все едно за първи път ми се разболява първо дете
с нашият татко много е трудно без мъжката част
няма как животи ни поставя изпитания вече сме родители и искаме неискаме трябва да се справяме
дано и при вас стане по леко 

А и не само аз. 
Надобрях с ексела (все някак трябваше да правя изчисления и разделения на парите
), скарах се веднъж с Милен (бяха ми блокирали парите за 2 от поръчките 2 пъти, съответно кредитната карта на Милен излезе на минус и той побесня, защото служителите в банката го убедили, че "просто много е пазарувано" и при тях не можело да има грешка
. Но на другия ден се обадих аз в банката и ги накарах да отмятат всяка транзакция перо по перо и се видя, че грешката е при тях. Естествено обвиних Милен, че ми няма никакво доверие
), поръчах си кредитна карта за мен от банката и сега си я чакам. Естествено, за да не съм капо, днес пуснах 2-те поръчки от неговата карта,но тъй като те са предимно за родата и приятели, Милен пак ще е на далавера, щото те ще възстановят парите
).
Получих си го най сетне. Едно палтенце не ми става...а така ми хареса. Трябва да заслабна първо, после да го нося 
Но пък хубавото е че, от понеделник не съм на работа - отпуска. Ще се опитам да поуча малко, за да си напиша курсовите работи.