.Относно правописа и правоговора имам отношение, но е по - добре да си замълча
.Мимис, радвам се, че Надето е тръгнала с желание на ДГ. Дано и за напред да е така и най - вече да не боледува
.Дани, а ти имаш ли някаква идея за това поведение на Сиси? Пишеш, че откакто е тръгнала на градина се държи така, но там има ли нещо което да я провокира или пък да я потиска за да се държи така
? Питам те, защото аз като малка съм се държала по подобен начин. В градината имаше една учителка, която според мен ме мразеше и или ме биеше или не ми позволяваше да правя разни неща. Прибирайки се вкъщи започвах да си "изкарвам" всичко, което ми се беше насъбрало през деня, но не смеех да кажа на родителите ми. Един ден майка ми съвем случайно разбра, проведе един много сериозен разговор с учителката и директорката и оттогава тя промени отношението си към мен и съответно и аз се промених, но постепенно направих промяната.Мими, стискам палци и на Катето и на майка ти да се оправят
. Ако наистина е боли ухото и ако имаш цветето алое под ръка, откъсни една чепка и й сложи в ушенцето няколко капчици, действа мигновенно
. Вики, ако си тръгнеш от темата на мен лично много ще ми липсваш
. Недей, моля те.Правде, радвам се, че си тук
.Приключвам, че малкото диване трябва да спи.
Приятен ден на всички
.

Нали знаеш,че всички много те обичаме! 
Трябвало да си пие илачите и като и минел стомаха щели да я доизследват за да разберат кое е причинило възпалението
Аман! То вече няма лято, няма зима-все има някакви грипове, ангини
..
,бях те попитала какви са блатовете за тортата за рождения ден на Елла