Шах, шах и три пешки метър

А, бе, дами, не сме ли малко дъртички да си мерим пишките/образованието/грамотността и т.н.?
Състезателният елемент е по-присъщ на обидчиви пуберитети в 6-ти клас, втория срок...Та чак напусканици на теми, защитни пледоарии, небрежни изстрелчета, поговорки...

Факт е, че сме се събрали в тази тема по една единствена причина - децата ни са родени през м. декември 2005г. Факт е, че в реалния живот едва ли бихме си обърнали внимание и бихме си контактували. Но е факт и че сме тук вече 3-4 години, намерихме обща приказка, различна от "Гошко е 15 кг., Иванчо се насра 5 пъти, Марийка кихна" и би трябвало да правим компромиси с виртуалните (а често и реалните) недостатъци на другите - били те правописни грешки или хаплив език. Обратното обезсмисля съществуването на темата, защото децата ни вече израстнаха и едва ли на някой му дреме за статистиката относно килата, л..ната и сополите.
Егати, не мога да си стигна до ЛаРедута от тая драма...
Данидо, и Маги изпада в диви истерии, ако не уцеля паницата/вилицата/гащите, която тя си е наумила, че иска. Това става най-вече, ако е надоспала, което следва да се разбира като ужасно кисела. И ти се чудя на тъпението, аз обикновено или я навиквам, или й изваждам 3 паници/вилици/гащи и я карам да си избере, иначе прибирам всичко. За сега тази тактика успява и тя се разсейва.
МТВ, да ти е здрав и щастлив именника

Ей, не заслужавате да ви разкажа как блокирах кредитната карта на Милен и той не ми говори цяла една вечер...

Като за пръв ден - ОК. Сега ще видим с какви впечатления ще се върне и най-вече как ще влезе утре.
По време на "подковаването" аз, разбира се, не съм пропуснала да спомена, че на ДГ се ходи всеки ден, освен събота и неделя.
Благодаря за интереса, Цвети! 
)защото това е най важното ,отношенията м-у хората идват на 2ро място,тях може да пренебрегнете ,1во правописа се гледа
),защото ако продължавам да го правя може пък образователната система в Америка да вземе да пропадне и тогава детето ми е застрашено да израсте неграмотно .