Честит Трифон зарезан на всички!

,
Благодаря за питиетата! 

Действието им е подобно на тази "гузен негонен бяга".
,правих я с готова смес ,шоколадова.И крема беше шоколадов,взех тук от готварския форум !

Аз и Вики точно никога не сме били приятелки, така че не се притеснявай. Нека се изкаже момичето. Тя толкова отдавна чака повод...
Каквото и да е то обаче, явно си пропуснала класа, в който се учи пунктуацията... справка за всеки случай. А също така нека ти кажа, че съм отделила цял ред в моя правописен пищов специално за теб - в частта за сравнителната степен на прилагателните.
Относно клюкарника - благодаря за идеята. Там има една тема, в която цитати с твоите постинги ще предизвикат истински фурор! Нека също ти кажа, че грешиш. Поправям хората и когато говоря с тях на живо. Само дето си права, че поправям основно децата и най-вече Надето, защото разговарям предимно с интелигентни и грамотни хора.
И за последно искам да ти кажа, че чувствата са ни много взаимни и в тази връзка имам молба - не се обръщай повече към мен нито пряко, нито косвено. Благодаря!
Ако може един съвет от мен... Заключете тази тема и почнете нова, че много злоба се насъбра тук. Дали аз съм причината, обектът, поводът, това няма значение, поне не за мен. Но ако за някоя от вас има - аз приемам да съм виновникът, поемам цялата вина и отговорност, заравям томахавката или каквото е там и моля да ми простите!
-не съм дошла тук да взимам златни медали по правопис или пък да си доказвам интелигентността ,най малко пък ти точно да ме оценяваш,нито съм те молила нито пък си достатъчно компетентна - остави момичетата да си пишат на воля със или без правописни грешки.Права бях че си позволяваш да поправяш децата си по този начин ,недопустимо е да разговаряш така с по възрастни. Няма да коментирам остатъка от поста ти ,хората сами ще преценят колко интелигентност крие твоята същност. А иначе към теб отдавна не се обръщам ако си забелязала и чувства никакви нямам към теб за да са взаимни.Вземи си поука!

) Надявах се Пачи да е получила и другити се колети и да е почнало едно обсъжданеееее... (апропо, Пачи, много са ти хубави нещата
), а то какво било
Лично аз допускам доста правописни грешки и то не от незнание
Като дете на учител (майка ми беше преподавател по френски език, вече пенсиониран), най-редовно слушах фрази от рода на - "не" се пише отделно от глагола" и подобни. Дали ги знам - със сигурност на теория, но и до ден днешен се случва да пиша с правописни грешки. В осми клас учителката ми по български език покрай похвалите за добре развитата ми тема ми направи забележка за две правописни грешки в една дума 
.Знам, че не можете да ми помогнете, но така ми се иска да го кажа всичко това на някого, пък даже и никой да не го чете. Айде паднах пак в дупката и осмърдях темата. Мимс и Правде - вашето нищо не е