ДЕКЕМВРИйки в шопинг инвестират! Споко, скоро ще фалират!

• 16 075
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте и от мен  Hug.
Относно правописа и правоговора имам отношение, но е по - добре да си замълча  smile3505.

Мимис, радвам се, че Надето е тръгнала с желание на ДГ. Дано и за напред да е така и най - вече да не боледува  Praynig.
Дани, а ти имаш ли някаква идея за това поведение на Сиси? Пишеш, че откакто е тръгнала на градина се държи така, но там има ли нещо което да я провокира или пък да я потиска за да се държи така  newsm78? Питам те, защото аз като малка съм се държала по подобен начин. В градината имаше една учителка, която според мен ме мразеше и или ме биеше или не ми позволяваше да правя разни неща. Прибирайки се вкъщи започвах да си "изкарвам" всичко, което ми се беше насъбрало през деня, но не смеех да кажа на родителите ми. Един ден майка ми съвем случайно разбра, проведе един много сериозен разговор с учителката и директорката и оттогава тя промени отношението си към мен и съответно и аз се промених, но постепенно направих промяната.
Мими, стискам палци и на Катето и на майка ти да се оправят  Praynig. Ако наистина е боли ухото и  ако имаш цветето алое под ръка, откъсни една чепка и й сложи в ушенцето няколко капчици, действа мигновенно  Peace.
Вики, ако си тръгнеш от темата на мен лично много ще ми липсваш  Sad. Недей, моля те.
Правде, радвам се, че си тук Grinning.
Приключвам, че малкото диване трябва да спи.
Приятен ден на всички   bouquet.

# 91
Хайде и ние в отбора при болните! Sad
Ивко кашля,киха,носа тече....ходихме при педи,но утре пак ни вика за снимка и кръв и урина,че имало епидемия от пневмония и се съмнявала...
Дано да ни се размине! Praynig Praynig Praynig
Изписа ни 1 торба сиропи,АБ,хапчета,но да видим кой ще ги пие! Tired
Ивко не обича да пие лекарства и е един малък кошмар докато му ги дам...Вие как процедирате? newsm78

Мимис,дано Надето продължи да ходи с желание на ДГ! Peace
Правде,радвам се,че не ни напускаш! Hug
Вики...ти къде бе мацо?Не те пускаме да си ходиш от нашата тема! NaughtyНали знаеш,че всички много те обичаме!  bouquet
Мими,дано всичко с майка ти е добре! Praynig И малкото Кате да се оправя! Flutter
Пачи,разори го тоя мъж!Разказвай за мълчаливата вечер! Grinning

# 92
  • Варна, морето и сините вълни!
Блц влизане на лазарета - отивам да взема Катя - и ме посрещат с новината, че тя е с 38 температура, но е СПОКОЙНА Shocked Shocked Shocked
Спокойна, милата, седнала на едно столче и ме чака,а като ме видя се разрева горкото, че го боли глава и гърло. Консултирахме се с хомеопатката ни и си пием илача. Но тя продължава да вдига температура. В момента ръцете и краката и са ледени. Отивам да я гушкам, че е нещастна.
От работа сигурно ще ме изритат, но като се замисля може и услуга да ми направят.

Майка е с възпаление на стомаха. Дали са и лекарства да пие, не са я хоспитализирали, защото нямало легла своодни #Cussing out Трябвало да си пие илачите и като и минел стомаха щели да я доизследват за да разберат кое е причинило възпалението  Shocked ShockedПо-пълен абсурд не бях чувала.

Брат ми е скъсан на поредния изпит....Има 2 невзети и 1  невзет, и 1 влачи от миналия семестър Whistling Whistling

Лека вечер на всички.
И аз се поддадох на общата параноя - болно дете...А уж имам тренинг..Но този път ми е много нервно, не знам защо newsm78 Embarassed

# 93
Mimito бързо оздравяване на Катето Hug, дано нощта ви е спокойна..
За работата не се кахъри-ще намериш нова Peace
Веси и на Ивко бързо оздравяване Praynig
Гадни вируси #2gunfire Аман! То вече няма лято, няма зима-все има някакви грипове, ангини ooooh!..

# 94
Мим, не се паникьосквай. Просто ти се насъбира много - Борко заминава, майка ти болна.....
Стискам палци Катето бързо да се оправи!
Ако имаш нужда звънкай!

# 95
Мими - съчувствам ти от цялото си сърце  Hug Дано Катенцето бързичко да оздравее Praynig Пожелавам същото и на майчето ти  Praynig А майка ти не иска ли да опита с хомеопатия  Rolling Eyes? Утре вечер и ние сме при Хаджиева за Сисунка, че е с хрема и кашля от сополите.
е на стомаха. Дали са и лекарства да пие, не са я хоспитализирали, защото нямало легла своодни #Cussing out  
И аз се поддадох на общата параноя - болно дете...А уж имам тренинг..Но този път ми е много нервно, не знам защо newsm78 Embarassed

Как не, то аз днес от сутрешните ревове на Сиси в детската градина бях като парцал цял ден, а какво остава ако детето е болно. А тази сутрин беше просто ужас  Cry Cry Cry Малката даже не искаше да си обуе пантофите. Как не я молих и не я обеждавах - не и не. Накрая й ги обух насила и така изпищя, че цял ден незнаех на кой свят съм  Sad.
Веси - пожелавам и на Ивко бързо оздравяване  Hug  Praynig
Марти - разпитвам я всеки ден и тя всеки ден иска да ми разказва. В градината не плачела. Плаче само при раздялата ни, а в последно време отказва да влезе в групата си. Казва, че се страхува, но това го използва когато се притеснява, а тя  се притеснява почти от всичко за мой ужас. Научила е много неща, като я вземам ми пее нови песни и ми казва какво е правила, весела е. Специално съм я разпитвала дали някое дете не я тормози, дали учителката е била лоша с нея, но тя отрича и двете.  Сигурна съм, че ще ми каже ако има нещо, защото по принцип нещата, които я притесняват ги казва. Една вечер се разплакала, защото приятелчето й в детската градина й казало, че мама нямала да дойде да я вземе. Веднага ми го каза като дойдох, а и учителката ме уведоми. Та за това съм сигурна, че ще ми каже. Доста трябваше да й говоря, че такъв филм - мама да не дойде - няма. Дано да съм успяла да й го фтълпя.
Мимис - радвам се, че Надето се е справила в първия си ден. От сърце ти пожелавам детската градина много да й хареса и да не плаче. Ти няма ли да покажеш твоите покупки от Ла редута  Rolling Eyes
Правде - радвам се, че се върна и се надявам и Вики да размисли и пак да ес разпише  Hug
А за протокола, понеже се обсъждаше, Сиси е около 94-95 см и 12,000 кг с дрехите.

# 96
Здравейте
Вики ще се радвм ако си промениш решението защото тук има който те ценят  Heart Eyes,бях те попитала какви са блатовете за тортата за рождения ден на Елла
Веси бързо оздравяване дано не е пневмония  Praynig
Мимито явно то се е насабрало много последно време и аз  преживявам много разболяванията ,дано майка ти оздравее бързо и не се окаже нещо сериозно  Praynig
  Flash Dance  Галина така ми правеше когатотръгна на градина като я вземех беше непоносима изстерии тръшка ше се по улиците все едно не е моето дете удряше ме, скубеше ме  Shocked след две седмици отсамосебе си отшумя това държание иначе и сега като не стане по нейната започва да крещи да събаря предмети
Галина тъкмо оздравя сега Мая е болна от три дена поддържа 39 гр. темп     днес я заведохме на док  казаха че вади кътници гърлото е зачервено и може да засегне и ушите та сега сме на АБ за който платихме 1? другата част я поема здравна каса

# 97
 Coffee Coffee Coffee
Стискайте палци,отиваме на изследвания...
 Praynig Praynig Praynig

# 98
  • София
Веси, Мимито,

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig Peace

# 99
  • Варна, морето и сините вълни!
Добро Утро!
Катето е с зачервено гърло. Има болен вид. Очичките и все едно ще се разплаче всеки момент. Мещастна е. И глдам епинокио до откат.

# 100
Добро утро!

Да се оплача и аз...
И ние ходихме сутринта на преглед. Казаха , че сливицата му е много голяма и ще трябва да я вадим. За сега му изписаха само лекарства за свиване на сливицата. Питах за бактерията дали е изчезнала, а докторката ми отговори: 'Най-вероятно е изчезнала, при толкова изпит АБ няма как да не е изчезнала". А аз как да съм сигурна  newsm78./ Пуснахме и едни изследвания кръв и орина, да видим там какво има. Чак сега го закарах на градина. Леле, как плака само. Досега не беше плакал така  Confused. Много ми е тъпо и пак съм сама. Жоро пак замина командировка, очните ми започват от утре. Егати, на моменти ми идва да се гръмна.

Мими, дано скоро всичко се оправи при вас. Може би Катето страда за тати и това е някаква защитна реакция.
Весе, дано и при вас не е сериозно.

Спорен ден на всички!

# 101
Веси - стискам палци всичко да е наред!
И Анна Мария си е у дома. Снощи каза,че я боли ушенцето и сега сме си в къщи. През нощта спа,но и искам да я заведа да я погледнат все пак,защото за рождения и ден пак беше с такива болки.
Габи - дано Вики да се е у спокоил и да не плачка през деня.

# 102
Стискам палци Весе  Flowers Four Leaf Clover
Мими - още веднъж - дано Катето да оздравее бързо  Hug

# 103
  • София
Ох, пак много болни дечица Sad.
Стискам палци на всички бързо да оздравеят Praynig.

# 104
Дани - ак знаеш само как ти съчувствам ....
Аз и преди съм писала,че Анна Мария беше много изнервена след тръгването на ясла. Имаше постоянно сръдни като вашите и безпричинно започваше да пищи понякога по 1 час и повече.
Мога само да те посъветвам и да ти дам сили,че и това ще премине, само да стискаш зъби и да имаш сили. А колкото до терзанията ти,че не си добра майка-не си го и помисляй. Ти си най-доброто и незаменимото нещо за Сисунка! Hug

Общи условия

Активация на акаунт