ДЕКЕМВРИйки в шопинг инвестират! Споко, скоро ще фалират!

• 16 018
  • 298
  •   2
Отговори
# 225
  • София
Здравейте  Hug.
Пачи, жалко, че се е повторила скарлатината Sad. Дано бързо да оздравее Маги Praynig. Дано намерите начин да отървете и Бо от бактериите  Praynig. С хомеопатия не става ли?
Майче, стискам палци на Мирелка да оздравее по - бързо  Praynig.
Веси, много хубави новини за Ивко Grinning. Да те питам "Мечо пух" на ДВД ли ви е или го сваляте от Интернет, защото Ники го търси из нета, но не успя да го намери преведен на български и сега човека гледа "Франклин". Не, че не му харесва, но аз вече ги научих на изуст,  че не ги гледам, а какво остава за него Mr. Green.
Тане, защо Стилиян е за първи ден на градина? Нали той се биеше с някакво детенце от групата или аз нещо бъркам Thinking.
Дани, ще чакаме снимки от Рибарица. Онази част от страната е невероятно красива.
Приятен ден на всички     bouquet.

# 226
Марти, има 3 серии на Мечо Пух с Бг аудио в нета - Мечо Пух време за игра, Seasons of giving и Friends forever - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=134612&hit=1

# 227
Пачи- Hug, дано й мине бързо на Маги.

Зечи, дано не е скъп ремонта, та да остане за шопинга ти Simple Smile

Flash Dance, не си разбрала съвсем-Весито имаше Рожден ден, сега като я наплю за именничка-де е костюма? Mr. Green

Ние май си менкаме бактерии Mr. Green-отново ме боли гърло ooooh!,; в четвъртък двамата с Тити ще си пускаме гърлен секрет да видим така ли е.

# 228
Уф, аман, айде стига болести...
Колко по-весело беше, когато си говорихме за шопинг и правопис  Mr. Green
В тая връзка Маги пак е с температура и нямам никакво известие от митницата вече 10-ти ден (само едно изречение, а колко много информация дава  Mr. Green).

# 229
  • Пловдив

уф , колата нещо ни се развали и в четвъртък ще я водим на лекар , пък сервиза е един скъп,скъп , отиде ми шопинга  ooooh! Confused

Ох , много добре те разбирам ,моя шопинг отиде по същия повод поне за половин година напред.

Марти , тази случка е от яслата.
Снощи каза ,че в градината е "Страхотнооо".Днес бяха на куклен театър.Много е доволен.Когато
госпожата му съобщила ,че идвам да го взимам плеснал с ръчички и казал"Колко мило!Мама идва!"

Само два дни е  на градина ,но определено си личи ,че ги занимават повече , отколкото в яслата .Научил е много неща и се държи като по-голямо момченце.

Хайде и аз казвам -стига болести!
Аз предлагам да измислим по - позитивно заглавие за следващата тема , писна ми от фалити и болести . Кво ще кажете за :"Декемврийчето е здраво и дивее, а мама работи и ще забогатее "

# 230

Аз предлагам да измислим по - позитивно заглавие за следващата тема , писна ми от фалити и болести . Кво ще кажете за :"Декемврийчето е здраво и дивее, а мама работи и ще забогатее "

Аз съм ЗА Peace

# 231
Марти,аз го свалих от сървъра на доставчика ми,но в замундата го има! Peace

# 232
И Стени тая вечер е с температура. 38,6. Ту го тресе, ту се отпуска като кашкавал пане. Обаче тоя път баща му е виновен - той донесе вируса - Т и разтройство. Второто, слава богу, на Стени му се случи само веднъж, дано да няма повече, че и без друго Т го трепе достатъчно.

Ма.ка му и болести, край нямат! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

И известия нямам... #2gunfire

Подкрепям за заглавието!

# 233
A, стига вече с тез болести  #Cussing out Всички малчугани и големани бързо да оздравяват!!! В тази връзка моля да изпратите всичкия си позитивизъм на Габи, защото Вики пак е с някаква бактерия и на ней й е супер гадно  Praynig

Да чукам  на дърво "Жолжо Алмани с гащи напикани" е само сополив.
Свършиха ни марсианците, сега се чудя какви витамини да давам. Някакви предложения?

Имам известие  Mr. Green, но в поръчката няма нищо интересно.
Тане, ти ли беше с червените обувки?  А иначе браво на момчето за позитивните преживявания в детската градина, така и на теб ще ти е спокойно. И аз много се кефя, че Жоро ходи с желание на градина (само дето ставането му е малко трудно)

Заглавийцето е супер! (хайде, че толкова неща съм харесала тук и там Mr. Green)

# 234

Flash Dance, не си разбрала съвсем-Весито имаше Рожден ден, сега като я наплю за именничка-де е костюма? Mr. Green

Абе правилно разбрах аз, че Веси има рожден ден, но съм сгрешила при изписването, тъй като първо чеситих именния ден на Валко  ooooh! И не съм обърнала внимание, че съм написала грешно - имен вместо рожден. Веси - извинявам се за грешката си  Hug
Пожелавам на всички болни дечица да оздравяват бързо!
Снимките ако успея тази нощ ще ги кача.

# 235
  • София
Здравейте  Hug.
Веси, Яни, благодаря ви за отговора   bouquet. В събота и неделя човека ще има какво да гледа Laughing.
Тане, знаех си, че аз нещо не съм разбрала Mr. Green. Браво на Стели, че му харесва и ходи с желание  Grinning. Дани също ходи с удоволствие и вечер като се прибере и има няма и два часа и започва да пита кога ще ходи на детска.
МТВ, Пачи, Елс, Габи, стискам палци на дечицата да оздравееят бързо Praynig.
Заглавието на мен също ми допада  Peace.

# 236
Изкарахме кошмарна нощ, но.... оцеляхме.... за сега! Дано успея да опазя Тони! Praynig

Стискам палци и се моля и за останалите болни! Praynig

# 237
Изкарахме кошмарна нощ, но.... оцеляхме.... за сега! Дано успея да опазя Тони! Praynig

Стискам палци и се моля и за останалите болни! Praynig

Praynig Елси, стискаме палци Стени бързо да изгони вируса и да опазиш Тони!

# 238
Елс,   Praynig Hug

На мен сега ми е широко около врата само с Бобъра, но пък не мога да се насладя на спокойствието, като знам, че Магарето е болна и нещастна  Cry

# 239
  • Бг-мама
Елси , Пачи прегръщам ви!! Hug Hug
Повярвайте ми знам как се чувствате , толкова много пъти съм изпадала в тазци ситуация , че чак ми се реве като се сетя. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт