ДЕКЕМВРИйки в шопинг инвестират! Споко, скоро ще фалират!

• 16 012
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Елс, как сте? Hug
Пачи как е Маги? Heart Eyes

У нас пак е "весело"-аз съм...отново с гнойна ангина! Е как да не се гръмна? Crazy
Дано болестите да останат в тази тема  Praynig

# 241
МТВ,   Hug Praynig
Маги уж е по-добре, говори като стар пияница с пресипнал глас, днес баща й ще ходи да я види и ще каже...

# 242
Удържаме що-годе положението.... Confused
Стени още дриска, а единият път докато го напъваше и беше на гърнето, се и оповръща, та беше омазан от горе до долу... ако можете да си представите за каква красота ви говоря (сори, за натурализма)! Или не ще да яде изобщо, или като хапне нещо малко - някой залъг печена филийка или пък някоя солета, почва да го боли корема. Така се превива, че чак мен ми се доплаква. Иначе днес не е вдигал Т (макар че не е късно, вечерта тепърва предстои). Добре, че и вчера, и днес баща ми ходи по за малко до работата си и основно си е тука, иначе просто незнам как щях да се оправя. Стени и преди го е карал този вирус, но този път е в пъти по-тежко.
Пак благодарение на това, че баща ми успява да ми помага със Стени, удържаме и изолацията на Тони. Това е нещото, което ме държи в момента.
Другото, което ме усмихна днес, го направи Пачи newsm20. Пачи, обичам те от тук до края на света newsm51!

# 243
Другото, което ме усмихна днес, го направи Пачи newsm20. Пачи, обичам те от тук до края на света newsm51!

Оооооо, някой със сигурност ще ходи на Мадона Simple Smile

Хайде, юнаци, оздравявайте бързо! Чакаме позитивни постинги!

МТВ, ти пък, недей предава фронта!

Бягам, че ще ме бият на работа вече....

# 244
Елс, аз мислех, че ме обичаш и без билетите  hahaha
Прегръдки и целувки от мен на всички болни  Praynig Heart Eyes

BTW, Санимама ми се обади, и тя е с нас  Mr. Green

# 245
Елс, аз мислех, че ме обичаш и без билетите  hahaha

Аааа, не бе! Ама разбира се, че си те обичам! Ама да ми спасиш положението с билетите, показа какъв си пич!  Grinning
Имам някакви мисли, че може би и Зори няма да пропусне, ама пък и тя вече тотално ни е отсвирила тук.... дано се сети като Сани да се обади, ако...

Уф, май взе да му се вижда края на това гадно чудо.... Дано!  Praynig Да видим как ще мине тази нощ...  Praynig

Бързо оздравяване и на другите болнички! Praynig

# 246
Здравейте момичета много болнички ,пожелавам бързо оздравяване на всички и нека това разболяване да е последно за тази зима
И Галина кашля от понеделник ходи на градина и в вторник вече беше със сополи но тук не спират децата от градина когато кашлят така че си пием сиропите и си посещаваме гуардето .Тази седмица имат седмица на карнавала за днес трябваше да й напрявим корона Галина много се забавлява ето как я взех днес

и да я похваля за една седмица се е научила да брой до 10 на испански тази вечер както си играеше я чух да брой  Shocked
Мая започва да говори все повече сега тъгува за Галина и я търси през деня .Първият ден Галина ревеше от вътрешната страна на вратата и риташе искаше при мама а Мая отвън чуваше сестра си обърна устничката и започна да плаче с думичките кака пачи ,мамо кака пачи .Но ето че днес плака съвсем малко.

Елс честити билети  Heart Eyes
Веси как е Ивко
Къдрокоске моляте драсни два реда ако имаш възможност

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 22:37 от kar4ita

# 247
Ей това да си забравиш паролата не е лесно ooooh! ,ама съм на гости и не искам да я ресетвам ,като се прибера на моя комп няма да съм гост вече Wink

карчи...вижда се колко е щастлива Галето ,ей че сладко ми стана ,помня я и моята племенница в седмицата на  карнавала(те живяха в Испания дълго време), помня че я обличахме в костюм и че я рисуваха .Много мило как Мая е ревала като е чула как си  Heart Eyes

Къде ще я отсядатМадона ,знае ли се?Момичета дано сте си взели билети по трубуните за да се насладите на шоуто иначе ако сте долу на тревата ще ви намачкат едно хубаво(сигурна съм че Пачи като концертен ветеран ги знае тези работи,ама да кажа Mr. Green) . Ех че хубава агитка сте се събрали-после да разказвате!

Дано болничките дечица  се оправят по бързо!

# 248
  • София
На всички болни дечица бързо оздравяване Praynig.
На Пачи, Елс и Сани честити билети.
Краси, много е сладка Галина. Ще свикне детето да ходи на градина, като няма друг избор Mr. Green. А по това време на годината и в други заподноевропейски държави има карнавали. С тези карнавали хората гонят зимата.
Вики, ти пък как успя  да си забравиш паролата Joy?

# 249
Тук определено изгониха зимата за сега  Party цяла седмица е 15-17 градуса  Hug

# 250
Дамиииииии, помагайте с рецепти за болно гърло, че от 3 дни умирам... И температура имам, и въобще няма такава каръщина  #Cussing out

# 251
Пачи, направи гаргара с клеева тинктура-20капки от нея /има я в аптеките/ се разтварят в 50мл вода-пр мен имаше мигновен ефект с гн. ангина-не ме боли гърлото, а предния път 3 дни имах зверски болки.

# 252
Ако си падаш мазохист, мога да ти предложа хард вариант на горното.
Вземаш една клечка за уши от бебешките (по-дебели дето са). Топиш я в клеевата тинктура и директно мажеш на гърлото. Адска отврат е, обаче за две-три намазвания на мен ми изчисти гърлото.
А пък това, което МТВ ти е казала, след гаргарата може да го глътнеш - профилактика и общо укрепване.
Пфу, верно голяма каръщина те е налегнала, Пачи! Бо, как е? Надявам се да удържа геройски на вирусите и бактериите, които си развъждате!

При нас има светлинка в тунела. Стени вече започна да храни. И акането горе-долу бива. Е, разбира се, сега отново има сополи и кашля от тях, защото му текат назад, ама то пълно щастие няма. Най-важното - Тони оцеля! Щото то и у нас е почти непрекъснато действащ развъдник на вируси и бактерии.... ooooh!

# 253
Уф, аман вече от тези болести...
Бобъра е добре (надявам се така и да остане  Praynig), ядосва ме с неяденето си (въпреки че парацетамола направи чудеса с количеството кърма  Mr. Green), но поне не е болен.
Магарицата била оздравяла вече, не съм я виждала 7 дни (последно в поликлиниката за малко) и ми е мъчно за нея, ама...  Cry
А аз съм само със зверски болки в гърлото и току вдигна 38-39 градуса температура. Пия един парацетамол (горе-долу по 1 на 10 часа), изпотя се като прасе и съм ОК. След 9 часа пак ме втриса, пак температура, парацетамола и така... Очедвидно не го лекувам бацила/вируса, само го гъделичкам, и очевидно проблемът ми е от гърлото. А ДжиПи-то ми е такъв смотаняк, че добре че не боледувам често  ooooh! Но май утре ще го посетя, колкото и да не разчитам на неговите докторски умения...

Експедирах Милен за прополис и лимони, ще си направя и компрес с ракия на врата (и без това от мен се носи адска миризма на пот, пор, и още нещо  Sick, така че по-зле не може да стане  Mr. Green) и ще чакам да стане чудо.

МТВ, Елс, данке за съветите   bouquet

Елс, то при вас е същата история - от както се е родила Тони нямате пропуск в болежките  ooooh! Цялата къща по домова книга. Що така се сринахме?  newsm78

А Мимис къде изчезна?  newsm78 И не само тя, де...

# 254
Пачи - аз у нас болното гърло го лекувам с хомеопатичното Ангин Хил. За всички възрасти става вкл. и за кърмачки. Ударно се смуче през 15 мин. таблетка за два часа и много бързо облекчава болките.
Дано да ти помогне и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт