ДЕКЕМВРИйки в шопинг инвестират! Споко, скоро ще фалират!

• 16 055
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Марти - да ти е жив и здрав рожденика!
Много здраве и любов му пожелавам!

Веси- дано в най-скоро време да сте си у дома здравички!

Мимис - сложи ме и мен в бройката на чакащите колети. Аз много късно се сетих,но все пак си чакам...

# 151
  • София
И аз съм без.... (3 чакам)   ..... Ма не бе бива откъм гръмотевиците и сигурно заради това не идват. И на Габи й дойде първия, обаче тя е недоволна, че за нея само едно сако!!!

Не те бива...  Thinking Затова пък Пачи я бива!   yes

Мимис - сложи ме и мен в бройката на чакащите колети. Аз много късно се сетих,но все пак си чакам...

Корекция No. 2. И тази ми благосклонност е най-вече заради Яни, Тане, Зечи и Цвети, които останаха без колети...   bowuu

bouquet

Пачи, залавяй се за работа! Имаш само 5 дена и толкова много очи тебе гледат!!! И толкова много гръмоотводи тебе чакат!!!   smile3521

# 152
Ще ти се размине май, аз съм на друга вълна - пак направих запушване на канали  #Cussing out Няма такава каръщина като моята  ooooh! Сега освен че не мога да ям, трябва и да помпам постоянно. Дано този път ми се размине антибиотика, защото ако го почна - приключвам с кърменето  Crossing Arms Имам мляко за малко китайско село, но ми е толкова разбит организма вече, че не издържам.

В тази връзка къде се изгуби Ланг?
И Хот никаква я няма... За Зори да не говорим...

Марти, честито на Ники!   bouquet

# 153
Здравейте!
Голямо затишие .... разхождате си новите дрешки?  Flutter
Говорих с Веси днес - каза, че Ивко вече е много по-добре, но чакат да му излязат изследванията и се надява от утре да са си вкъщи!  Peace Обеща да пише, като се приберат!  Peace

Ние закарахме за 1 седмица Калина в Плевен, с надеждата, че през това време ще премине карантината , която вече е до 12-ти и децата, които са се разболяли са 2. Според старшата на градината има бум на скарлатина в София....

Аз бях в петък на концурта на Буена Виста - беше невероятен. Имам малко снимки и няколко клипчета!

Успешна седмица ви желая!   bouquet

П.С. Пачи, дано се оправи това чудо.... Пиши как си  Hug

# 154
  • София
Пачи, стискам ти палци да се оправиш Praynig. Едно време като кърмех и Дани и Ани имах същия проблем и акушерките от болницата ми казаха една  бабина рецепта, която ме оправи  Peace. Ако искаш мога да ти я изпратя на ЛС.

# 155
  • Пловдив
Пачи , и от мен палцестискане!Дано да се оправиш бързо!

Веси , дано изследванията да са добри!

Ние започнахме градината с фалстарт.Стилиян от вчера започна да кашля , цяла нощ почти не сме спали .Днес отидохме само да оставим документите и да го запишем.По-късно днес ще го водя на лекар.

Иначе на него много му хареса в градината и не искаше да си тръгва.

За протокола - аз още нямам известие........

# 156
Тук съм. Чета ви и следя кой с какво се обзавежда.

Леле, Пачи! А дано оцелееш и този път! Лецитин много ми помага, пък може и от внушение да е било, че ще има ефект Simple Smile

# 157
Айде още едно попълнение в лазарета - Маги е със скарлатина (а в петък й излязоха резултатите и бяха ОК  ooooh!). Сега пие АБ, чеше се (цялата е в ситен обрив) и се радва, че е "на ваканция".
Бабите биха "отбой" и няма как да разделя децата. За сега Милен си взе болничен, но всички сме си в нас. Маги е много нещастна, че не й давам да се завира при Боян и само повтаря "здрава съм вече, мога ли да гушна Бобето"  Heart Eyes
Запушването се отпуши, зъбът (по-скоро дупката) се инфектира и пак ме боли и тичам по зъбари.
Изглеждам като shit, така се и чувствам  Sick

# 158
Айде още едно попълнение в лазарета - Маги е със скарлатина (а в петък й излязоха резултатите и бяха ОК  ooooh!). Сега пие АБ, чеше се (цялата е в ситен обрив) и се радва, че е "на ваканция".
Бабите биха "отбой" и няма как да разделя децата. За сега Милен си взе болничен, но всички сме си в нас. Маги е много нещастна, че не й давам да се завира при Боян и само повтаря "здрава съм вече, мога ли да гушна Бобето"  Heart Eyes
Запушването се отпуши, зъбът (по-скоро дупката) се инфектира и пак ме боли и тичам по зъбари.
Изглеждам като shit, така се и чувствам  Sick
На това излияние не знам как да отговоря... освен да ти стискам палци да си силна:) За шита и аз тъйсе чуствам без гореописаните екстри, представям си как бих се чувствала с тях  Embarassed Mr. Green
Жоро шарките ги мина без сърбежи, не знам как стана това, но майка му повтаряше нон стоп : НЕ се чеши!!!

За протокола - нямам колет.

Веси, хайде с Ивко у дома! Надявам се вече да сте бомбастик!

Тане, наистина фалстарт, а сигурно и детенце го е чакало с нетърпение! Бързо оздравяване на Стилиян, за да се наслади на градината:)

Правде, не се спираш Simple Smile

# 159
Ех Пачи ....голяма късметлиика си. Много неприятно това с шарката на Маги, но ако е писано и Бобето ще се разболее колкото и да го мислиш. Но пък ти като го кърмиш имаш бон шанс..!
А за зъба-не го оставяй с лекота,защото имам ужасни спомени от инфектиран изваден зъб. Стисни за гушата зъбаря дето ти взе 200-те лева  #2gunfire #2gunfire

Веси - хайде разпиши се,че сте си вече в къщи и Ивко е ОК!

Тане - и вие бързо да оздравявате и да сте в отбора на ДГ с желание!

За протокола- и аз не съм получила нищо.

# 160
Пачи, жабури се със Сандрин Peace

# 161
Честит Имен Ден на всички именници!
Зечи, да ти е жив и здрав малкия именник!  bouquet
[/size]

# 162
  • Бг-мама
Честит Имен Ден на всички именници!
Зечи, да ти е жив и здрав малкия именник!  bouquet
[/size]
Мтв ,какъв имен ден е днес! newsm78

# 163
  • София
Честит имен ден на празнуващите днес!

Ох, Пачи, като прочетох постинга ти и ми стана мъчно за теб Sad. Пожелавам на Маги леко да изкара скарлатината, на Бобето да не я лепне, а на теб бързо да ти мине болката Praynig. Уф, много ти се насъбра тези дни.
Тане, дано бързо оздравее Стели Praynig.
Веси, чакаме те с добри новини Praynig.

Днес празнуват Валентин/а и производни.

# 164
Марти: 
"Имен ден празнува Валентин, Валя
На 10 февруари имен ден празнуват всички, които носят името Валентин (означава - силен, могъщ), Валентина, Валя, Хараламби (означава - сияещ от радост), Ламби"-по православния календар.

Общи условия

Активация на акаунт