В Банкя весели деца чакат пролетта!

• 24 756
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Малеееее,Мони...Много,ама МНОГО е хубава малката!Пу,пу,да ти е жива и здрава!!!Изписана е като кукла! yes

# 196
Ееееее,къде изчезнахте всички?
Аз днес посетих козметичката на Софи(by the way тя съвсем ни забрави)и се поразкрасих. newsm03 Оооооохххх нямам терпение да дойде лятото!Това ме подсеща да ви питам някоя от вас спортува ли?Аз лично предпочитам да се отчитаме със "спортни резултати",примерно,вместо с това кой какво е готвил. WinkИмам нужда от стимул да започна да спортувам... ooooh!Каня се откакто родих София,а тя скоро ще стане на 2г.Голяма съм спортистка! ooooh! EmbarassedАко има някой желаещ-за каузата,да пише. newsm53
А,иначе,днес правя боб.Постен!Не ми се е случвало да готвя постно почти откакто съм се омъжила.Мъжа ми хич не е фен.... Joy

# 197
  • София

Августа, ето това съм аз! За мен спорт е мръсна дума! А нужда имам, но...  Tired

Аз готвих вчера мусака, а днес мисля да направя печени кренвирши с кашкавал и пържени картофи!

# 198
Това ме подсеща да ви питам някоя от вас спортува ли?Аз лично предпочитам да се отчитаме със "спортни резултати",примерно,вместо с това кой какво е готвил. WinkИмам нужда от стимул да започна да спортувам... ooooh!Каня се откакто родих София,а тя скоро ще стане на 2г.Голяма съм спортистка! ooooh! EmbarassedАко има някой желаещ-за каузата,да пише. newsm53
А,иначе,днес правя боб.Постен!Не ми се е случвало да готвя постно почти откакто съм се омъжила.Мъжа ми хич не е фен.... Joy

Аз още в началото на месеца ходих в "Банкя Палас" да проверя условията за фитнес + процедури и наистина от понеделник вече се каня да започна упорито (да не ми мине котка път  Sunglasses ). Ако ти се струва подходящо, започвай с мен  Wink

# 199
Ох, как съм се смяла на картинката с котето   rotfImbo  Лили, опасна си.
Спорта е хубаво нещо, но аз съм толкова несериозна в това отношение ...
Имаше един период, в който през ден задължително посещавах по 1ч. фитнес залата,
ама сега си намирам оправдание, че няма кой да ми гледа детето.
То не, че има наистина кой да го гледа, ама ето например майка ми или свеки като идват да му се радват
все мога да отида за час до близката зала, ама ...
Мони, голяма кукла е малката
Britt, много сладко сте захапали тази ябълка.
Аз на моето чаве не смея да му давам така ябълка да гризка, че ме е страх да не отхапе и да се задави, ама виж морков давам.

Мен днес така ме боли главата ... страшно. И ми се спи ...
Сега полюшквам Жорко на шезлонгчето, че да заспива по-бързо и аз се тупкам за дрямка.

За протокола отностно готвенето - нищо нямаме сготвено. Щях да правя гювеч, ама с това главоболие не ми се занимава с нищо.
Ще забъркам по един омлет и сме готови с вечерята. Утре ще го правя гювеча.

# 200
Ха ха ха Лили,уби ме  newsm62
Благодаря ви милички за комплиментите за Даичка bowuu
Августа21,преди да забременея с Дая/дори до 4 месец бременна/правех упражненията на Синди.Имаше резултат но после получих контракции и ми забраниха.Сега обаче освен гребане с лъжица друг спорт не практикувам.
Изчезвам,че дая много пищи.Лека вечер и целувки

# 201
Аз още в началото на месеца ходих в "Банкя Палас" да проверя условията за фитнес + процедури и наистина от понеделник вече се каня да започна упорито (да не ми мине котка път  Sunglasses ). Ако ти се струва подходящо, започвай с мен  Wink

Момичета,
в околностите има страхотни поляни по които може да се тича....  Hug

Само трябва да сме по-голяма групичка, че мен лично ме е страх от бездомните кучета.

Може да си правим уикендите някаква физ-програма с малко тичане, упражнения на открито, ще е много приятно и различно от фитнес залите. Peace

Аз от тази седмица започнах лек спорт, ограничаване на junk food-а и солариум, надявам се скоро да съм в перфектна форма Wink

# 202
Добро утро!Аз май толкова рано не съм се включвала досега. Laughing
Лили,много хубава снимка!Така ме развесели... Joy
Балинска,добре си направила,че не си готвила!Дано да си успяла и да си подремнеш с малкия. Hug
Брит,как върви?Някои нови неща включихте ли?Като се разхождаме се оглеждаме за вас,но ви няма.
Кики,и какви са условията?Не че знам дали ще мога да се измъквам редовно,но поне понякога. WinkЗа понеделника ще те подсещам!!! LaughingИ аз ще почна! LaughingНие си имаме нещо като малък фитнес у дома.Като реших да почвам си купих степер,топка,нещо като дръжки за лицеви,гирички.Така и не ги пробвах... EmbarassedА мъжа ми имаше уреда на Чък Норис(каза,че бил "най-добрият")и ги сложихме в 1свободна стая.
Да ви се похваля-София брои до 9.Вчера ме изненада.Така ми стана приятно... CrazyПропуска само 6.Но е много своенравна и не пожела да демонстрира пред баща си вечерта.А си мислех,че въобще не слуша като и броях!
За протокола-днес няма да готвя.Ще дояждаме останалото от предишните дни. Wink
Надя,звучи добре.Можем да пробваме,но трябва малко да се пооправи времето.Ти къде се загуби толко време?

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 09:31 от avgusta21

# 203
  • София
 kaffeetrmker_2 feeding kaffeetrmker_2

Това вместо запис! После повече! Simple Smile

# 204
Добро утро милички!
Лилито,не ни е пуснала кафенце Simple SmileИ по този повод кафенцето ще е от мен

Как прекарахте уикенда?
avgusta21 ,как прекарахте на Боровец?С дете или младоженци бяхте? Laughing
*Lili* ,а вие как сте?Марти как е?
 balinska ,Брит,а вие?Как са мъниците?Брит,как върви захранването?Вече какво си похапвате?
за протокола с готвенето:През уикенда аз нищо не съм готвила.Мама вчера готви някакъв Странджански специалитет.И беше много вкусно.В иена се смесва месо/може пиле или свинче/с различни колбаси/салам,луканка,пастърма,прошуто/лук,моркови,кис.краст.и гъби.Може по желание да се добавят и картофки.
Желая ви прекрасен,слънчев пролетен ден!И целувки на всички сладурковци! Wink

# 205
Здравейте и от нас.
Августа, аз съм болна, татко и я разхожда когато може. Мен ме хвана някакъв гаден вирус и съм втора седмица вкъщи. Като изляза, дори за малко, пак наново се почва Sad
Иначе Точката опита и пюре. Започнах с тиква. Ще го давам 7-10 дни, преди следващата храна, която смятам да е или картоф или ориз или да и дам да гризе банан  newsm78 ( нещо изследванията за хемоглобина са странни и смятам да правя захранване в посока набавяне на желязо)
Забравих да кажа, че за ужас на баба си , яде пюрето сама. Ближе си лъжицата, даже прави опит и да гребе от купичката Simple Smile)) а, точно на 7 месеца я хванах на снимка как стои права в кошарата.

# 206
Ха, добро утро и от нас   Hug
Ние изкарахме един хубав уикенд.
В събота пообиколихме бабите да ги видим и после се разходихме до Хиполенд.
Нищо конкретно не търсихме, ама не си тръгнахме без нищо -
Жорко обзаведохме с няколко чифта чорапки (аз за първи път виждам чорапи без пета),
а мама и татко се поглезиха със "Скрабъл". Много интересна игра.
Та в неделя цял ден играеме на тази игра. Като деца сме.

Брит, опасна е Точката. И каква усмивка има ...  Simple Smile
Мони, ти попита за всички, ама кажи сега за вас. Вие как изкарахте уикенда?
avgusta, ама умно дететнце си имате - брои вече до 9.

За протокола: гювеч + салатка от марула+краставичка+репички

# 207
  • София
Добро утро!

Ако се чудите какво прави котето - прозява се Simple Smile!

Моят малък, прекрасен и обичен син стана в 6:30 и няма и час след това заспа пак! Сега спи, а аз се прозявам пред компа!

За готвенето - вчера бутчета с Маги фикс, онзи ден пържени кюфтенца с маги фикс и картофено пюре! За следващите два дни от същото  Embarassed

# 208
Lili, Маги фикс направо трябва да ти плащат за реклама  Simple Smile

Хубав ден на всички   bouquet

# 209
 Maria.St ,ха и аз тъкмо туй щях да кажа newsm62 за ЛилитО
Ох,Брит,извинявай пропуснахме ви месечинката!Да е жива и здрава и все така красива малката лъвичка!Страхотна снимка!Пу пу
balinska,нашите уикенди за сега минават много скучно.Мъжа ми и баща ми правят ремонт в жилището където ще живеем,а ние с майка ми се правим на пепеляшки.Готвим,чистим,залудяваме с децата.Доста е изнервящо но докато не приключим с ремонта няма мърдане.А и това лошо време през уикендите SadСкука....
Лека и приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт