В Банкя весели деца чакат пролетта!

• 24 744
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
Ние вече сме си у дома.Изкарахме страхотно!Естествено(Мони)бяхме в пълен състав.Имаше толкова много сняг-КРАСОТА!!!Ще се организирам да пусна снимки.
Брит,снимката е страхотна!Малката ни Точица е толкова сладка!Да е жива и здрава!7месеца си е сериозна възраст!Надявам се,че и ти си по-добре!2седм.е мноооого време за боледуване.Време е да се оправяш! Wink
Монка,не ти завиждам...Дано бързо да свършите,но като знам как е...Целувки за децата!И за теб! Hug
Лили,сложила си си любимото ми мече(Me to you).Имам си цяла колекция. Laughing
Днес видях една темичка,която са почнали в началото на 2008 и още не са стигнали 20стр.А продължават да пишат..Имало и по-зле от нас,момичета! Joy

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 22:34 от avgusta21

# 211
  • София

Мойто дребе - бебе са го затормозили зъбите! Вчера цял ден на бисквити и солети, днес на закуска хапна, ще видим на обяд как ще е! Днес ще ходим да му купя обувки, кожени без подплата! Още не е проходил и вече почвам да се нервя как всеки ме пита "ама не ходи ли вече"! Вчера стана на година и два месеца  Simple Smile Мързи го детето и не си дава зор! Ама ми писна да слушам въпросите и то от свеки и майка ми! Почти всеки ден го виждат, а питат!

Ха така, оплаках ви се, сега отивам да си сложа един душ!

п.с. Да добавя - от два дни ходя на солариум и съм много доволна!

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 10:19 от *Lili*

# 212
Добър ден мацки!
Лили,браво на теб!/за солариума/Хич да не ти пука за прохождането.Току що четох тема за отглеждане на здрави и хубави крачета и точно там пише,че прохождането трябва да става до 1г.и 6м.и,че ранното прохождане не е никак добра идея.Така,че кажи на всички онези които досаждат с въпроси,че вие си отглеждате здрави и красиви крачета и че няма за къде да бързате с прохождане.После цял живот ще ходи детето LaughingЯ го нацелувай от мен! Hug
Айде побут на темата и от мен!Лек и слънчев ден! Wink

# 213
Лили, ти се тревожиш, че се бавите, аз се тревожа, че много бързаме  ooooh! Въобще  не могат да ни угодят тия деца  Laughing Споко, стига да ги оставим да си следват собственото темпо,всичко ще е наред. За да те успокоя, мъжът ми е проходил на година и половина, но прекрасно се е справиал с пълзене, включително избягал от майка си на пазара и си се прибрал  Laughing

# 214
Здравейте,

аз пак влизам с въпрос, дано се намери някой да отговори Confused
Знаете ли къде в Банкя има закрит минерален басейн? Някой ходил ли е, доволен ли е? Условия, работно време и цени?

По вълненията ми с бавачките - намерих си евентуално едно момиче, което работи от вкъщи. Ще видим дали ще се получи, когато му дойде времето. Надявам се да не е скоро, защото се надявам Теа да не се разболява толкова често.

Тъй като нямам време за готвене напоследък, не мога да се включа по готварските теми. Обичам да готвя за удоволствие и мразя по задължение.
За спорт и на мен по ми харесва да си говорим. За професии, занимания, хобита, интереси и т.н - също.

Мария Ст, докъде стигна с проучванията за училище? Взе ли решение? Ще ми е интересно да споделиш! Една позната от Банкя с дете на възрастта на моето, ми спомена за училище Дружба, което е било в Банкя, а сега е в Обеля. Казвали му също и Турското училище, не зная защо. Посетих страницата им, базата им е страхотна, цените - също, но не зная нищо за нивото на обучение, което е по принцип най-важното.

Хубав ден!

# 215
Мартеа, точно в момента се пържа на този огън. Трябва да взема решение в следващите месеци, а хич не ми е лесно...

За СОУ "Дружа" - наричат го турското, защото собствениците са турци, както и голяма част от учителите. Не знам как е в момента, имам близка, която го завърши преди 5-6 години и впечатленията ми от тогава са, че беше доста разпусната работа. Не мисля сега да го проучвам.

Басейнът в база "Здраве" е много хубав и чист, но не е изцяло минерален, около 27-28 градуса е водата. 15 лв. е таксата за посещение, а 50 лв. за 8 урока по плуване за дете с треньор. Работи всеки ден, сутрин откъм 9, вечер до 7-8 (да не те подведа).

Басейнът в база "Ясен" е изцяло минерален (35-36 градуса поне е водата), но мисля, че пускат само организирано, не можеш просто да си платиш и да влезеш. Не съм 100% сигурна обаче.

Друг закрит басейн around не ми е известен.

Ако някой чуе нещо за някое от държавните училища в "Люлин", да знаете, че въпросът живо ме интересува, това е една от опциите, които проучвам.

# 216
Maria.St, ще се ослушвам за мнения за Люлинските училища и ако има нещо ще пиша.

Ние днес използвахме хубавото време за една дъ-ъ-ълга разходка. А пък за утре съм запланувала посещение в зоопарка.

Снощи къпането на Жорко се превърна в голяма веселба. Напълнихме му ваничката, сложихме повече шампоан и направихме много пяна.
Ей, голяма радост. Настана едно лудо пляскане с ръце и крака ... и навсякъде вода.
Нищо чудно паркета да се надуе   hahaha
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11285406

Ле-ле, щях да пека риба ...  Shocked Изчезвам да я слагам, че мъжо ще се прибере след малко и пак ще каже: "Ей, ти с този компютър ..."

# 217
  • София
...
Ако някой чуе нещо за някое от държавните училища в "Люлин", да знаете, че въпросът живо ме интересува, това е една от опциите, които проучвам.

Ами, сега е момента да си призная без бой Simple Smile Аз работя в 56 СОУ в Люлин 8! Педагогически съветник съм! Ако имаш въпроси пиши на лични!

Иначе ние правим едно и също, по цял ден навън и после дивеене у дома. Мъката е зъбата!

Лека нощ!!!

# 218
Балинска,много е сладък малкия!!!Да ти е жив и здрав!Това за мъжа ми звучи познато...Каза,че съм се била пристрастила. JoyАз откакто дойдох да живея в Банкя започнах да влизам във форума отвреме-навреме. Laughing
Брит,оправи ли се вече?
Монка,къде се изгуби по бургаските улици и градинки?Как е Алек с градината?
Мариа,за съжаление нищо не знам за люлинските училища.Ти ни позабрави напоследък!
Мартеа,дано имаш късмет с момичето! HugНо най-добре въобще да не ти се налага да я търсиш! LaughingА за Ясен ми казаха,че също има някаква програма за деца с тренер.Мисля да го проверя. Thinking
Мислех си за Хриси-с такива загуби кой знае кога ще се оправят.Горкичката!Може би няма да се включи скоро! Sad
Да ви кажа,че още не съм почнала със спорта.... Blush

# 219
Не съм разбрала какво е станало с Хриси, но явно напоследък много и се насъбра. Дано скоро да мине през каръшкия период  Praynig
Лили и аз ще те нападна за училището Simple Smile) въпреки, че аз ако има начин и на детето му се учи и се преборя с опашката, ще го запиша в 73-то.
Августа, вече съм добре  Hug благодаря! Другата седмица при подходящи метерелогичниусловия може да се видим Simple Smile

# 220

А за Ясен ми казаха,че също има някаква програма за деца с тренер.Мисля да го проверя. Thinking

Синът ми го водят там на плуване от детската градина, но идващата седмица ще бъде за първи път живот и здраве, че с тези болести...Ще ти пиша какви са суловията...

Да ви кажа,че още не съм почнала със спорта.... Blush

И аз не съм  Close  Twisted Evil Но бях много зле - явно грип някакъв. Вече няма да се заричам, но ако всичко е наред, тази седмица вече е крайно време да започна. В Банкя Палас има фитнес, сауна, масажи най-различни - антицелулитни + разни процедури с апарати, горе-долу съм се спряла на програма, ще ти пиша на лични подробности като започна най-сетне  Rolling Eyes

# 221
Lili, благодаря за признанието  Hug Писах ти ЛС.

А мен пък вчера ме разпозна Аvgusta21 и хубаво направи, че аз нямаше да се наканя Blush Като не се виждаме дружно, ще се запознаваме една по една, това е то Simple Smile А Софи е голяма сладурана  Heart Eyes

Kiki29, не знам утре дали ще се наканя и аз да дойда, ако не, питай наистина имат ли възможности за свободно посещение, както и уроци за деца с треньор, и при какви условия. Да сме информирани  Wink Иначе аз видях отдалечко съблекалните, сравнително читаво изглеждаше, макар че моите казаха, че е по-мръсно от "Здраве". Може и да бъркат обаче, в смисъл да е просто по-старо, а не по-мръсно.

Впрочем тук във форума имаше едни теми "Плуване за бебета", група майки с една треньорка Александра, и те доста време си провеждаха занятията в "Ясен", не знам в момента дали имат обаче. Това за дечицата под 3 годинки.

# 222
Ето я темата "Плуване за бебета", хвърлих един поглед по диагонал, занятията все още се провеждат в "Ясен", в самата тема има доста коментари за условията, а в първия пост са координатите на треньорката.

Плуване за бебета

Интересно дали освен тази, има и група с друг треньор за по-големи деца.

# 223
Мъжът ми е проучвал въпроса, тъй като за нашата Точка било задължително да плува и твърди, че под три  годинибило опасно да ги учиш да плуват newsm78

# 224
  • София
Здравейте най-после и от мен!
Голяма въртележка ме е завъртяла.

В "Ясен" аз съм водила Ева на плуване, като по-малка. Но там имаше само едно малко басейнче с мин. вода. Около 10 на 10 метра и дълбоко около метър. Водата не циркулира (а мисля, че и сега е така) а я сменят 2 пъти в седмицата. Преди беше четвъртък вечер и събота (не помня по кое време). затова и плуването на бебета, от посочената тема, се провеждаше само в тези дни и часове. От самата управа бяха предупреждавали някои пъти когато смяната на водата е отложена, защото влизат болни и стари хора (както веднъж били казали, включително с памперси  Confused ) Но всичко това съм го чувала от втора ръка. А нашето посешение е с давност 2 години. Може сега да е различно.

За "Здраве" и аз се заинтересувах от преди няколко дни, да ходя аз, да стегна малко сланинките. Тази цена 15 лв. за посещение ли е. Доста ми се струва, или само за деца с треньор.

В "Банкя-палас" е 8лв. открития басейн за цял ден, затова ми се стори висока двойна цена, но е възможно.

За училищата в Люлин, съм чувала добри отзиви за 79-то, 33-то, 40-то и 96-то. и съм с лоши лични наблюдения от 27-мо.

И аз не съм разбрала за Хриси. Дано бързо се съвзема  Hug

Ние днес явно цял ден ще се борим в къщи, което не е никак лека задача, така че чао за сега!

------------------------
Сега ще се редактирам, че използвах дъжда да обиколя хотелите и да разпитвам и аз.

В "Ясен" -  си е все същия басейн, тип за киснене, а не за плуване.
В "Здраве" - едно посещение е 16лв. - важи за цял ден, като можеш да излизаш да обядваш и пак да се връщаш. Това лятото за открит басейн - добре, ама за закрит, ще гъбясам от седене във водата  Rolling Eyes
Има карта за 1 месец - 75лв., която може да се използва или всеки ден от понеделник до петък или само за събота и неделя. Картата за 3м. е 200лв. при същите условия. Тези карти се продавали промоционално до 31-ви май.
В цената на билета за закрития басейн се включвахат още ползване на джакузито и май парна баня.
Отделно има фитнес и всякакви там други процедури. И понеже влезнах прз входа за санаториума, минах и покрай някакво козметично студио.

В "Банкя палас", ходехме лятото на открит басейн. И мисля, че всички процедури и фитнеса са на свободен достъп.

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 16:13 от M_I_A

Общи условия

Активация на акаунт