В Банкя весели деца чакат пролетта!

• 24 745
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утро!
Много е освежаващо да грее слънчице навън, докато човек си пие сутрешното кафенце  Hug
Зимата и болестите ни поизмориха, но му се вижда края.

Лили и аз съм недоспала напоследък, аз пък защото Жоро отказа нощното хранене  hahaha Как хубаво си хапваше за 3 мин. в 6 часа и после си спяхме до 9...но сега се буди директно в 7:30 готов за подвизи.

Ох налази ме... не мога да довърша, чао за сега.

# 46
Здравейте момичета!
Лили,явно цялята работа е от тия зъби.Аман и Алек нещо ми скъсваше нервите-вадим кучешките.2 горе и долните тръгват и направо.....И аз съм недоспала ама с тия бебета. #Crazy
Хриси,много се смях на Ивчо.За" па па па".А Алек пък ми вика" маай се от тука мамо".И в парка се оглежда за "нова мама." Simple SmileДнес бяхме на разходка с количка Алек и мотор.Не ме питайте как се оправях.Залудях #CrazyИ на средата на парка като свърши батерията познайте....Количка на една страна,мотор на друга Алек реве-искал си мотора-лудница.
Сега докато Алек спи ще излизам само с Дая.Поне малко почивка.
Приятен ден на всички и пролетно настроение!

# 47
Хора, бясна съм - току що си получих сметката за газта!!!  #Cussing out
Увеличена е 1 път и половина!!!  #2gunfire
Кога са дигнали цените и с колко?

Просто нямам думи, догодина живот и здраве минаваме на климатици, тия се оляха!!!!  #2gunfire

Какво е при вас положението?

# 48
Добро утро милички!
Лили,как сте?Малкото слънчице добре ли е?Целувки от нас.love001
Хриси,как сте вие вкъщи?Съкровищата слушкат ли?Целувам ги!:love001:
Наде,и ние побесняхме при последната сметка за газ.550лв.А започнахме от 49лв.Направо  smile3512не е за разправяне.
Прекрасен ден на всички!

# 49
  • София
Добър ден!   bouquet

Наде, много ми звучи!?! увеличение ли е или грешка?

Мони, по-добре сме! Кашлицата намалява, няма Т, за сега и антибиотика ни се разминава!
Но зъбите са го напънали и нощем сън няма Sad Тази нощ майка дойде да спи с него, аз да се наспя, че предните две нощи не бях спала! Дано бързичко да излизат и да спим нормално!

# 50
И нашата сметка много висока. Аз ги питах вчера как так става, а те мън - мън и не разбрах...

# 51
Здравейте!
Мони,и аз ти се посмях за разходката,защото и аз съм го преживявала абсолютно същото само,че с бъгито на Ради,количката с Иво,но при нас не свърши батерията,а Радослав отказа да го кара,та и аз бях товарно магаре.Много весело ми стана,като се сетих.
Децата никак не слушат,Ради категорично отказва да спи на обяд,а нещо от вчера им потекоха нослетата и подкашлят,та ще видим как ще сме занапред.
Лили,дано скоро избиват тези зъби,че е истински ад!
Надя79,незнам за газта но наистина е много,аз нямам такива проблеми,защото бях категорично против газта и сега сме си на парно с дърва и въглища и ни излиза доста по-евтино,а топлим 3 етажа.
Приятен ден!

# 52
  • София
Хи-хи, май всички сме влачили количка, бебе, кака/батко и превозното му средство  hahaha

Нашата кака много мързелива бееееее. Мислех, че ще порасне, ще може да ходи нормално, а тя все се уморява. Яд ме е че не купих миналата година борд за количката, да се вози, ама сега съм се заинатила, че трябва да свиква да ходи. Децата на 4 години с раничките ходят по планините  Crossing Arms

Лили, дано по-безболезнено излизат. Жоро има вече един кътник и не спахме една нощ ама тогава беше и с хрема и не разбрах заради кътника ли или защото не можеше да диша.

# 53
  • София
Добро утро!

Привет! Днес беше поредната нощ в гушкане, но този път бях принудена да си легна в 9 с малкия, защото чак се захласваше от рев! Отворих аз Д-р Спок и какво да видя, децата около 1 годинка могат да развият страх от изоставяне - ето това обяснява странното поведение на сина ми! Така, че борбата ни май ще е по-дълга и ще продължи дори след поникването на зъбките!  Tired

# 54
Здравейте и от нашето" патиланцко царство"! Laughing
Лили,напълно е възможно това да му е на детенце.Аз съдя по Алек.В момента постоянно е до мен и реве ако някой друг се занимава с него.Особено вечер....само аз мога да го приспивам.През нощта се буди и ме вика.А бе голям страх да не го оставя.Така,че до 3год.само ще се гушкаме hug
Миа,нашия "батко"пък иска да върви или на мотора. Не иска количка или борд.Аз вчера видях тук в парка една мама като нас/с две малки хлапета/едното в количката,а другото на колело и го дърпаше с каишка за куче.Направо паднах от смях smile3532И аз пък реших да слагам Алек на борд за количка и да го връзвам с белезници за количката да не ми бяга. newsm62Шегувам се разбира се.
Лек ви ден на всички!

# 55
Наде , що не си ми казала за темата Twisted Evil , и аз съм бъдещ заселник в Банкя на пролет идвам.

# 56
Здравейте,при нас е някаква страшна лудница.Племенницата е в нас и купона е пълен-карат се,бият се и търчат като коне-направо ми пуши главата.
На всичкото отгорее малката ми сестричка вчера я ухапало едно съседско куче и как плачеше милото,пък и Гери се уплашила като видяла какво става,та и за нея се притесних и за бебето-абе каръщина.Радослав снощи цяла вечер рева за майка ми и за кака си Рени-едвам го укротих.
Мирела-Добре дошла!

# 57
Отбивам се само да ви кажа,че от снощи Ради е с конюктивит на двете очи и му сълзят като реки и много го дразнят само плаче милия-какво ли не му мина през главата.Жал ми е вече за него,а няма как да спра болестите.Писна ми.Извинете ме,но нямам желание да пиша повече.
Приятен ден.

# 58
Хриси, спокойно  Hug То е малко тъпо така да ти го кажа, но като дойде пролетта и ни напече слънцето и децата ще станат по-силни. Дано преборите бързо този проблем Какво стана с шарката?

# 59
Здравейте мацки!
Оффф Хриси,и на мен ми е мъчно за малкото мишле.Наистина какво ли не му мина през главицата.Бързо оздравяване Hug
Лили,а вие как сте с гушкането? Hug

Общи условия

Активация на акаунт