В Банкя весели деца чакат пролетта!

• 24 725
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте!

Днес и вчера оправям документите на колата, защото я продавам!
Хола е боядисан!
И, Марти ми е болен! Преди няколко часа бяхме на педи - има сополки, сълзи му очето и му е сочно гърлото Sad
Оф, нямам настроение да пиша, извинете ме!

# 31
Здравейте и от мен!
момичета благодаря ви за пожеланията за прабаба.
Хриси,радвам се,че Ради вече е по- добре. HugДано ако Ивето я кара тази шарка да минава по леко. PraynigГледам,че пишете за Пентаксима.Тук в Бс пък изобщо го няма.Сега трябва да си го поръчвам от Сф да ми го изпращат.Аман от тъпотии.Сега трябва да водим Дая на ортопед за преглед и вчера разпитвам една позната за добър детски ортопед,и тя ми вика имаше един ама той почина.Друг май няма.А бе какво да ви разправям тук медицината е като на село.Добри лекари НЯМА.Дано да не ми и трябват,че ужас.
Прабаба ми е много щастлива от празника и най-вече от медийните и изяви.Опасно бабе е.Цяла нощ след РД не е спала от вълнение милата. Joy
Лили,честито ви зъбенце,да ви е здраво.Много съжалявам,че слънчо е болен.Ама то в това болнаво време.Дано тази настинка да е провокирана от зъбчето и бързо да изчезва. HugЧестит ти хол.Само положителни емоции да създава!
Брит,честито "мама"  bouquetпредставям си колко си щастлива!/нали бабите казват щом първата дума е мама,значи пак ще имаш момиченце,макар,че аз като се замисля опровергавам това.Алек каза първо "тата"/естествено/,а си имам Дая.Така,че......
На всички майки които търсят жена за гледане на дете горещо бих ви препоръчала моята жена която гледаше Алек,страхотна жена,но в момента не може.Ако не сте много на зор и изчакате до пролетта може и да ви свържа с нея.Така,че ще поддържаме връзка и с вас и с нея и може да стане нещо.А аз нея лично си я намерих като казах насам натам из Банкя.По пазара на продавачките,на детския магазин,в денонощния и много бързо откликнаха.Имам координати на една жена от Люлин-Веси се казва изглеждаше готина ако искате ще пусна тел.ако не си е намерила детенце да питате и нея./0889 891 678/А иначе ние сме горе долу добре!Алек беснее и нервничи по цял ден.Много му се отразява поредното преместване.Иска си на Банкя детето.Дая е със зверски колики тия дни.Но няма как трябва да минат.Иначе вече се усмихва толкова сладко,че забравяме безсънните нощи.И се опитва да гука.Толкова е вълнуващо Cry
ох,стана много дълго.Дано не съм ви отегчила Blush
Лек и приятен ден на всички

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 13:29 от monny_77

# 32
Лили,много гадно,пожелавам Ви бързо да му минава на Марти!Няма за какво да се извиняваш-всички знаем как е с болно дете.
Мони,въобще не си ни отегчила,много се радвам,че прабаба ти е останала много доволна.Алек лека полека ще свикне.Дано на Дая бързо да и минават коликите.Браво за усмивките и за гукането.
За ортопеда-направо ме разсмя! Joy

# 33
Привет и от мен Simple Smile

Моя синковец миналата седмица беше пипнал леко вирусче, 2-3 дена беше с темп и си постоя вкъщи, но вече е ОК и от вчера ходи на детска.
Аз пък няколко поредни уикенда съм на ски и се смазвам физически, не ми остава никакво време за сън, но пък тотално се откъсвам от работните проблеми и като цяло добре ми се отразява смяната на обстановката.
След 2 седмици и дребното ще ходи на ски училище от детската, силно се надявам да му хареса и догодина вече заедно да се спускаме.

Общо взето това е при нас, искам съъъън, поне един ден да се наспя, но няма да е скоро  Rolling Eyes

# 34
Надя79,честно казано завидях ти за ските.Добре,че всичко е минало и детенце бързо се е оправило.Стискам ти палци скоро да се наспиш хубаво.А за ски училището,бъди сигурна,че ще му хареса и другата година няма да можеш да отидеш сама,все ще ти е компания. Joy

# 35

Аз пък няколко поредни уикенда съм на ски и се смазвам физически, не ми остава никакво време за сън, но пък тотално се откъсвам от работните проблеми и като цяло добре ми се отразява смяната на обстановката.
След 2 седмици и дребното ще ходи на ски училище от детската, силно се надявам да му хареса и догодина вече заедно да се спускаме.

Общо взето това е при нас, искам съъъън, поне един ден да се наспя, но няма да е скоро  Rolling Eyes

Баво, Наде! . Hug На това хората му викат сладка умора  Wink Предполагам, че всички искаме да сме на твое място  Grinning

# 36
Здравейте, радвам се, че попаднах в тази тема. Съвсем скоро ни предстои да заживеем в Банкя. Синът ми ще бъде първокласник, моля ви, споделете идеи къде учат вашите деца, доволни ли сте, изобщо всичко за училищата ще ми бъде от полза. Благодаря ви предварително!

# 37
milabel,Първо Добре дошла при нас!
Моите деца са твърде малки и все още на ходят на училище,и немога да ти дам такъв съвет.
В Банкя има само едно училище.
Нека другите момичета те посъветват!
Помежду другото къде сте всички?
Пак ви няма.
Лили,как е Марти?

# 38
Milabel, добре дошла. Едно държавно и 3 частни има в Банкя, но аз не съм фен на нито едно от тях.

# 39
  • София
Milabelwelcome!

Не мога да ти дам съвет за училище в Банкя! Sad

Хриси, мерси, че питаш! Марти не ми изглежда болен, но на фона на това неразположение избиват и два зъба. Вчера сутринта и днес се буди към 5:30-6:00 с рев! Вчера го прилъгах, но днес трябваше да му дам шише с мляко и така заспа. Само дето е малко голям да почвам пак да го храня в 6  Crossing Arms

# 40
Здравей Milabel Simple Smile

Тук повечето ни дечица имат още някоя и друга година до започване на училище, така че и аз за съжаление още нищо не мога да кажа. Големият ми син има още 2 учебни години след тази (още една в детска градина и една предучилищна) и се надявам да се ориентирам дотогава. Мария ти е казала за училищата в Банкя, аз още не мога да се изкажа, защото не съм ги проучвала, но според мен не е лошо лично да провериш и да си създадеш собствено мнение  Simple Smile Успех!  Simple Smile

# 41
Благодаря ви момичета, аз се поориентирах, че дечицата ви са по-малки, но реших все пак да питам. Ще го мислим, в крайна сметка ще пътува, макар че ми се иска да не е много, но... Иначе и аз имам още един син - на 1 година и 3 месеца. Ще следя темата и ще се включвам от време на време. Желая ви приятен ден и здрави дечица!

# 42
ДОБРО УТРО МИЛИЧКИ!

Лили,явно неразположението на Марти е било от зъбките!Милото слънчице Hug
Хриси,а твоите съкровища как са? Hug HugРади оправи ли се?А ти?
Милабел,благородно ти завиждам,че скоро ще си в Банкя.Там е страхотно!
Днес тук най-после времето е пролетно и сега излизаме на разходка Simple Smile
Желая ви лек и прекрасен ден!

# 43
Здравейте!
Лили,наистина може да е от зъбите и Иво ми беше така.За храненето в 6 наистина е вече голям,но ако само това го успокоява-давай му го докато мине трудния период.
Мони,браво на вас-как беше разходката?
Моите диванета са добре,Ради вече не го сърби и пъпките започват да се скриват,но Ивайло ми къса нервите по цял ден-само бели върши.Вдигнала съм ръце от него.Ради ми беше толкова кротък,а това е като вихрушка-катери се навсякъде,хвърля играчки,бие брат си,разлива вода навсякъде и т.н.Най-смешното е ,че се е научил като му се скарам и той започва да ме стреля-ПА,ПА,Па!Незнам от къде го е научил,но ми става смешно. Joy Joy Joy
Милабел,ще се радваме да се включваш при нас и като се преместите,ще се виждаме в парка на разходка.

# 44
  • София
Привет!

Ето ни и нас в редиците на неспящите! От два през нощта е ревнал и само се гушкаме и се върти и мрънка! От към болестта, мисля, е е по-добре! Заподозряни за странното поведение са два излизащи зъба! Ей как съм свикнала да си спинкаме и сега ни е много криво!  Sad Оплаках ви се, извинявайте:

Общи условия

Активация на акаунт