ЖК - по здравна каса или на частно?

• 9 166
  • 165
  •   1
Отговори
# 45
По здравната каса.

# 46
  • Tам през Атлантическия океан
По ЗК останах мн. доволна от наблюдаващия ме лекар Peace
 2 ходих и на частно при една лекарка която работеше в отделението което си бях избрала да раждам

# 47
И двата пъти платена ЖК в "Шейново" Алтернативата по ЗК в нашата поликлиника е  Confused

# 48
На две частни?+още някъде.  newsm78
Т.е. ЗК някак не съм усетила да има нещо общо с касата.  Crazy

# 49
Ходих на ЖК по здравна каса и два пъти на ФМ, за всеки случай.Докторът, който ми водеше ЖК е страхотен специалист и човек.Много съм доволна!Следващата бременност пак ще съм при него.Живот и здраве! Simple Smile

# 50
Ходя при един и същи лекар, използвам и ЗК, и частна здравна застраховка. Аз самата не плащам нищо.

Отделно фетална морфология, доплер и биохимичен скрининг.

# 51
Женската консултация ми водеха по здравна каса.Но за "по-специални"прегледи-плащах на специалисти. Wink

# 52
  • Габрово
По ЗК и на частно пак при същият доктор. Не ме устройва бройката полагащи се ехографи по ЗК.

# 53
Втора опция  Peace

# 54
И на двете ходих но следващият път ще е само на частно просто по ЗК не разбрах какво ми се полагаше освен една бележка накрая?!и чат пат изследвания и 2 видеозона - ако това е било за всички по ЗК аз съм мерси за нея.

# 55
само на платена ЖК към частно здравно заведение

# 56
По ЗК но в частно здравно заведение при един лекар и това, което не се поема от ЗК съм плащала! Няма смисъл да се ходи при двама лекари!

# 57
  • В светлината на слънцето
С дъщеря ми изобщо не ползвах ЖК, защото си ходех редовно всеки месец при лекаря, който ми следеше бременността в частния му кабинет и който след това води раждането. При сина ми пак при него ходех, но реших да мина и на полагащата ми се ЖК заради изследванията. Е, няма такава гадост като ЖК в кварталната поликлиника.  Sick Отидох всичко на всичко три пъти - първо, за да се представя, после - някъде към осмия месец, защото се заинатих, че трябва все пак да ме видят поне един път на видеозон, и после за обменна карта. Нула внимание получих. Но си има и читави ЖК, така че нека не ги оплюваме масово. Просто има лекари и Лекари.

# 58
Посещавала съм ЖК само по здравната каса и останах изключително доволна от обслужването на лекаря ми.

# 59
частна ЖК

Общи условия

Активация на акаунт