Емма, скиваш ли какво стана сега - пишат ли пишат хората, мани ги тези теми за памперси...
1. Кой номер обувки носите? от 38 до 40, най-често 39
2. Какъв цвят са очите ви? едно време бяха кафяви, сега са пъстри, ама трябва с лупа да се гледат. За жълтите очи - имах аз един познат на времето с такива очи, наистина е странно.
3. Харесвате ли работата си и ако не - то какво бихте искали да работите? да, въпреки че тепърва започвам
4. Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? Айде сега ме анатемосвайте колкото си искате, но аз признавам само моя мъж. Може да има много по-красиви по лицето на тази земя, но моя си е от плът и кръв и е винаги до мен, когато се нуждая от него, глези ме... А за снимки ще има да чакате...
5. Ако можехте да се преместите - къде в Бг бихте живели? Само Пловдив! (бих искарала месец-два във Варна)
6. Четете ли вестници/списания и ако да-какви? Ох, болната ми тема. Редовно си купувам "Моето бебе и аз" и "9 месеца", инцидентно по някое женско списание, чета вестници много и различни - нали това се уча все пак. А от списанията много ми харесва "Мениджър, но не го купувам всеки път.
7. Колко сте високи? 168
8. Как се виждате след 10 години? Още поне 2 деца, със собствена медия.
9. За съпругите - не ги следя, но знам за какво иде реч. Не мисля че приличам на някоя от тях, защото имам коренно различен мироглед - не ми се връзват понятията "съпруга" и "отчаяна".
П.П. за хотелските страсти - Ласи, отчасти е така, но защо винаги се чака последния момент да се потвърди участието.