АПРИЛски бебоци 2008!

• 17 862
  • 323
  •   1
Отговори
# 135
Аз хуубавичко изчаках да понапишете малко отговори в лексикона, че да си открадна от другарчетата някой друг.

Емма, скиваш ли какво стана сега - пишат ли пишат хората, мани ги тези теми за памперси...

1. Кой номер обувки носите? от 38 до 40, най-често 39
2. Какъв цвят са очите ви? едно време бяха кафяви, сега са пъстри, ама трябва с лупа да се гледат. За жълтите очи - имах аз един познат на времето с такива очи, наистина е странно.
3. Харесвате ли работата си и ако не - то какво бихте искали да работите? да, въпреки че тепърва започвам
4. Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? Айде сега ме анатемосвайте колкото си искате, но аз признавам само моя мъж. Може да има много по-красиви по лицето на тази земя, но моя си е от плът и кръв и е винаги до мен, когато се нуждая от него, глези ме... А за снимки ще има да чакате...
5. Ако можехте да се преместите - къде в Бг бихте живели? Само Пловдив! (бих искарала месец-два във Варна)
6. Четете ли вестници/списания и ако да-какви? Ох, болната ми тема. Редовно си купувам "Моето бебе и аз" и "9 месеца", инцидентно по някое женско списание, чета вестници много и различни - нали това се уча все пак. А от списанията много ми харесва "Мениджър, но не го купувам всеки път.
7. Колко сте високи? 168
8. Как се виждате след 10 години? Още поне 2 деца, със собствена медия.
9. За съпругите - не ги следя, но знам за какво иде реч. Не мисля че приличам на някоя от тях, защото имам коренно различен мироглед - не ми се връзват понятията "съпруга" и "отчаяна".

П.П. за хотелските страсти - Ласи, отчасти е така, но защо винаги се чака последния момент да се потвърди участието.  Peace

# 136
Маги,Ласи, хубаво се изказвате,но помислете и за организаторите. Не може те да ни казват по 100 пъти да си помислим и да дадем отговор и едва когато се обяви краен срок да се юрнат всички. Не обвинявам никого, всеки прав за себе си, обаче помислете,че всичко около организацията на проекта "транс галактическа среща " е свързано с време, нерви и пари и не може толкова безотговорно да се постъпва към хората заели се с тежката задача да ни направят веселото!
Винаги можем да изберем нов хотел, но до кога ще расте бройката на хората не е ясно, може да продължим така до май месец, нали? !
Затова трябва да има краен срок и всеки да чете написаното,ако наистина го интересува организацията и смята да бъде част от тая среща !
Маги, нищо лично към теб, но наистина не е уместно да взимаме други хора, при положение,че няма място дори за всички съфорумки !

# 137
Ласи, в никакъв случай не искам да се карам с никой, за нищо, много ясно, че искам да сме колкото може повече хора, нямам нищо против "новодошлите" (особено Ехмея-нали и нейния син е Самуил, много бих искала да го видя  Peace), имам против това, че се сетиха когато вече всичко бяхме уредили! Защото в темата за срещата имаше един списък, който плавно нарастваше докато не спря в един момент и до там....въз основа на него-ние търсихме хотел с капацитет толкова стаи, колкото бяха хората в списъка тогава + 4-5 стаи допълнително за всеки случай. И до последно Марагидик щеше да ни е "достатъчен". Галя се обади, говори  с хората, те бяха така любезни да запазят целия си хотел за НАС и видиш ли сега......тя трябва да се обади и да кърши пръсти пред хората, да се изложи като кифладжийка, че видиш ли......"много бяхте любезни, ама няма да додем...."ами не може така! Големи хора сме, верно, че сме също и много, но все пак-не се изискваше кой знае какво усилие-просто да видят хотелите, да изберат и да гласуват, мисля и срока не беше малък! А и в крайна сметка-не се намира така лесно хотел-айде който иска да потърси в региона на Търново или Габрово или Троян сносен хотел с много стаи, с полянка за децата, с хубав ресторант, с прилични стаи, да не е скъп......и да се обади! Ще се радвам на предложенията ВИ.
 Ай че много станахме ядосаните.

# 138
Алоуууууу...има си тема за срещата недейте да пишете тука,че  Crossing Arms

Мириел Hug много ми стана мъчно за вас и най-вече за Дима!Дано се оправи малката шишка /ама,че лекари да се подиграват затова,че е пухкава/,а не да си гледат работата!
ВаняМ
Цитат
Тя:
- Що бе чедо тия 3 деца ?! Втори брак?
Аз:
- Не, втора младост   

Успя да ме разсмееш hahaha /както винаги/

# 139
НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ГО ОБСЪЖДАМЕ И В ДВЕТЕ ТЕМИ

Цитат
Маги, нищо лично към теб, но наистина не е уместно да взимаме други хора, при положение,че няма място дори за всички съфорумки !
Добре бе хора защо все се хващате за това аз колко пъти да го напиша НЕ СЪМ КАЗАЛА НА ВСЯКА ЦЕНА ДА ГИ ВЗЕМЕМ ,РАЗБИРАМ ЧЕ НЯМА МЕСТА,АЗ СЪМ ЗАЯВИЛА ЖЕЛАНИЕ ДА ДОЙДАТ,АЗ ЗНАМ  КАКТО И СИСКА МИ Е ПИСАЛА ,ТЕ СА ЕДИН ВИД В РЕЗЕРВИТЕ АКО СЕ ОСВОБОДИ МЯСТО ТОГАВА  АЙДЕ МОЛЯВИ СПРЕТЕ ВЕЧЕ

# 140
Miriel, сега забелязах, важното е, че всече сте си вкъщи!  Peace

Ваня М, нашите кумове са многодетно смейство, много е тъпо да те гледат все едно не си наред, че имаш повече от 2 деца, ама ти пък си ги поставяш на място!  Hug

# 141
  • София
Написах нещо по "другата" тема, но междувременно веднага си взех забележка от Сиска и го изтрих...Ще си пусна гласа на място Simple Smile

# 142
Привет.
Искам да ви почерпя със закъснение за вчерашният си рожден ден. И специални благодарности на Тея-Фея за това,че ме поздрави
  Hug Hug Hug

Включваме се и ние към надпреварата за последно озъбило се бебоче   Rolling Eyes Wink

Амммм, исках да попитам, който ползва Памперс.... Понеже ние от началото сме на Памперс и до сега никога не са били със ластик горе на кръста, а сега пакета който отворихме преди няколко дни - памперсите СА с ластик на кръстчето Shocked а и картинките са маалко по различни... Та мислълта ми е - на някаква шантава партида ли сме случили или наистина са ги променили  newsm78

# 143
Здравейте мацки!
И аз да се вкл.  в лексикона:
обувки 39,40
о4и кафяви ама 4есто им сменям цвета....с цветни лещи
не работя
мажът е долф лунгрен...ама и моя става на огасена лампа
в бг бих живяла във Варна
вестници и списания за жалост 4ета рядко и то само гръцки....
висока съм 175/далгу4/
след 10 години се виждам  с 3 деца и с кремове против бръ4ки...но все още убава кака
  bouquet

# 144
А и за Памперс да споделя....има такъв вид с ластик....за прохождащи бебета са.....ма си има и от обикновенните с лепенки,просто са разли4ни видове поне тук в Атина

# 145
Момичета, искам помощ! Praynig
 Кръсти от 3 дни кашля и има суполи. Водих го на лекар, но дробчетата са му чисти. Каза, че евентуално са зъбки, щото долните резци са тръгнали. Изследванията също са добри с изключение на хемоглобина - 98 е. Не ми изписа нищо освен капките МАКСИТРОЛ. Вече втори ден му ги слагам, но никакъв резултат, сякаш кашлицата се увеличава и детето не може да спинка от суполите - не може да диша. Та исках да ми препоръчате някой изпитан хомеопатичен сироп за кашлицата, че ми е мъка да си гледам как детето ми се мъчи  Cry

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!  Hug  bouquet

# 146
Гергина, аз нямам идея за сироп, но само да ти кажа да не взимаш Стодал, защото нищо не върши, дори и лекар да ти го изпише....не му възлагай надежди. Дано бързо му мине на Кръсти и не се наложи каквито и да е лекарства.....

# 147
Привет.
Искам да ви почерпя със закъснение за вчерашният си рожден ден. И специални благодарности на Тея-Фея за това,че ме поздрави
  Hug Hug Hug

Включваме се и ние към надпреварата за последно озъбило се бебоче   Rolling Eyes Wink

Амммм, исках да попитам, който ползва Памперс.... Понеже ние от началото сме на Памперс и до сега никога не са били със ластик горе на кръста, а сега пакета който отворихме преди няколко дни - памперсите СА с ластик на кръстчето Shocked а и картинките са маалко по различни... Та мислълта ми е - на някаква шантава партида ли сме случили или наистина са ги променили  newsm78

Има и от двата вида памперси. Аз купувам ту от единия вид , ту от другия ( какъвто се падне ).

# 148
Амммм, исках да попитам, който ползва Памперс.... Понеже ние от началото сме на Памперс и до сега никога не са били със ластик горе на кръста, а сега пакета който отворихме преди няколко дни - памперсите СА с ластик на кръстчето  а и картинките са маалко по различни... Та мислълта ми е - на някаква шантава партида ли сме случили или наистина са ги променили   
Аз харесва тези с ластика, по удобни са ми Simple Smile Различавам ги от другите по броя- 70те бройки са с ластик, другите са 72( става въпрос за  размер 4)

# 149
petty, dobs_, моля ви пуснете една снимка на пакета памперси с ластик  Praynig Вече трети пакет купувам, все различен и все без ластик  Rolling Eyes А и бройките, които споменаваш dobs_  newsm78, аз винаги взимам JumboPack, но не съм срещала 70 бр. Сегашния е 62 бр., но е 4+

Общи условия

Активация на акаунт