АПРИЛски бебоци 2008!

• 17 871
  • 323
  •   1
Отговори
# 315
Сиска, тези са ни обувчиците, да. За първи път съм доволна от обувка, защото ги обувам супер лесно. Имаме и едни ботушки на Колев и Колев, 23 номер и няма обуване братче Whistling
Незнам каква е разликата между буйките на тази цена и малко по-скъпите Thinking, предполагам като проходи стабилно ще му взема нещо по-различно, но на този етап съм супер доволна.

Успех момичета с Дюкана, аз харесвам тази философия, хем хапваш, хем сваляш, дано постигнете желаните резултати  Hug

А за паданията, ще свикнем, но много гадно, да:( В тази връзка исках да питам опитните мами дали си носят в чантите нещо дезинфекциращо, например термална вода, или сребърна, нещо? Една приятелка ми каза, че ползва това хомеопатичното Арника, под формата на гелче, като действа успокоително и антибактериално. Иначе на Марти устничката му е добре, спадна оттока и едва забележими драскотини има.

# 316
Уууу, много сте изписали - кой проходил, кой паднал, кой фасове ял...кой бейлис пил...Ансим -   bouquet При теб ще идваме на Порто!!! Laughing

Аз пък вчера се сдухах - бяхме на гости и ...(няма да пиша кой) постоянно мърмореше, че трябвало да покажа на Елица как се пълзи ( ooooh!), да я тренирам постоянно да ходи, да я стимулирам с играчка...а аз Елица от 6-я месец само на земята я държа!!! И с играчки стимулирам (да пълзи) и т.н. и т.н. - само не бях се сетила да й "показвам" как се пълзи...Аз първо не се вързвах, ама най-накрая просто ми омръзна едно и също да слушам! И от много "пънене"  да ми се покаже как аджеба трябва правилно да се гледа дете - най-накрая сложиха Елица на 4 крака и й забиха главата в земята - т.е. без да искат я бутнаха, за да пълзи и тя си думна главицата в пода...ееее, ама много загубени хора!!! И за пореден път се обвиних, че си оставям детето разни ненормални да си правят квото си искат...после цяла вечер замазваха - но аз просто си взех дъщерята в прегръдките и цяла вечер на НИКОЙ не я дадох!!! #2gunfire
Ми това е засега newsm78 не съм много позитивна - ама то и при това дъжделиво време...
Аз още кърмя криво-ляво....

# 317
  • Разпиляна във въображението
Ние сме още сме от мързеливите. Димана само се изправя и седи на едно място. Прави по няколко крачки в страни и това е. Каката проходи на 1.1 година така че не бързам.
Докторката се оказа права и след като почнахме с инхалациите състоянието на Димана се подобри, но от него и Неофелина тя се превъзбуди и нощно време постоянно е при мен. Продължаваме с дългите нощни кърмения и не им се вижда края.

В тон с размислите свързани с падания и наранявания един въпрос: имате ли "детска" аптечка вкъщи с лекарства за различни поводи?

# 318
Уф, че ми стана мъчно за Еличка Hug Нагушкай я от мен!

# 319
Здравейте!
Ние също сме от леко мързеливите. В седнало положение Симон е много активно бебенце, като се изправи е наперен като петле, но движенията в изправено положение са само в паяка, т.е. вървенето.
Много е активен в гукането, не спира да  бърбори на бебешкия си език. От началото на 9-ти месец казва "мама".
С твърдата храна не са особени приятели, предпочита да си суче бебо. Захраних го след 6-ти месец. Понякога яде повече, понякога по-малко, а има случаи в които изобщо не иска твърда храна. И като отворих темата бих искала да ви питам как е при вашите бебоци?
Miriel,ние също сме с нощни хранения, и аз също не им виждам края. А що се отнася до аптечката - да, имаме такава.

# 320
айде и мойто Бети падна и то от повивалника на леглото Whistling. От толкова пазене взе че падна от възможно най високо място. за секунда се обърнах да и взема близа за обличане и туп ooooh!
Като се обърнах тя лежеше по гръб ама главичката и беше във въздуха. Веднага я взех и започнах да и се смея и тя дори не ревна.
Явно не се беше ударила или памперса е омекотил падането Wink
 -Аптечка имаме
- ходим вече за ръка- мъка почна се Sad
- helenblondy  ти докога ще се връзваш на глупостите на хората.

# 321
  • Разпиляна във въображението
Какво имате в аптечката?

# 322
Еленче какви са тия хора бе  Confused Няма какво да я насилваш Еличка зорлен, детето си знае кога ще пролази, пък може да не му се лази и да иска да ходи направо, на другите хора това не им влиза в работата  Stop Никой няма право да ти казва казва как да си гледаш детето  Naughty Да я цункаш нашата хубава Елхичка  Heart Eyes Като мойта "умна" леля , бяхме завели Габи на 3 месеца в Стз да я видят всички. Първо непрекъснато "шшшшшш"-каше на Габи за да я погледне, все едно е куче  #Cussing out и НОН стоп повтаряше " Ма то на Желка вече си знае името и се обръща, а Габриела не може". Аз и казах че Габи се обръща само ако и "шшш"-каш или ако и лаеш  #Cussing out Mr. Green и може и да не си научи името до 1ви клас  #Cussing out Ми тъй де мн ме е яд на такива хора . На Желка детето ако ще и салта да прави на 3 месеца мен това не ме интересува  Peace Хич да не ти пука  Hug Сори че се меся така ама се ядосах искренно  ooooh! Tired

Веси брав че на Бети нищо и няма  Hug

# 323

Общи условия

Активация на акаунт