И ние да се отчетем от днешната консултация :
+1см (74см)
+600гр (10200 гр), пак е наддала повечко)
Педи каза спокойно да си я записвам на кухня
Поговорих си с нея за кърменето, диетите и упражненията. Аз я питах дали мога да тренирам докато кърмя, тя каза че няма никакъв проблем, каза също да не се мая ми да си почвам Дюкан-а че бил много хубава диета и дори и докато кърмя няма никакъв проблем. Питах я за токсините и тн който се отделяли УЖ в кърмата при спорт и Дюканстване, тя каза че това са пълни глупости и няма нищо вярно в това. КАза че тя като лекар и консултант по кърменето никога не е чувала по-голяма глупост
Пък и Габа била голяма вече , намалили сме и кърменията до минимум и нямало смисъл само да си пълня главата с глупости 
Така че момичета - кокичета кака ви Акварелка от вторник (10,02,09) е Дюканка, пък ако ще турско да стане
Тази вечер съм направила списък и с Васко ще ходим до Кауфланд да пазаруваме, той ме подкрепя изцяло за диетата и упражненията и каза че сам ще ми помага с каквото може
Така че продължавам с коремните, комплексните за дупе и бедра и почвам Дюкана. Все си мисля че щом имах воля да спра цигарите от веднъж, ще успея и до лятото да стана заветните 55 кг (идеалното ми тегло
) Успех ми пожелайте
Мисля да не пиша при Дюканките щото там ще ме изядът с парцалките. И знам че много няма да са съгласни с мен и тн, но аз вярвам на лекарката си и съм решила вече че ще дюканствам и това е
Ходихме и до Хиполенд- видяхме Арията, сложихме Габа вътре- ами супер е! Лека, маневрена, удобна, широка...поръчахме си от новите модели (който са с 7лв по-скъпи от старите), цвят папая. Ето я на снимка и в събота ще си я вземем
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7162
Вече трети пакет купувам, все различен и все без ластик
, аз винаги взимам JumboPack, но не съм срещала 70 бр. Сегашния е 62 бр., но е 4+

Нищо сериозно му няма на детето, само малко се стресна, а на мен ми стана много мъчно. После и татито ни се накара и още по-мъчно ми стана.
Мисля,че всеки нов е добре дошъл и ще му се отговаря на въпросите стига да са ни "по силите"