АПРИЛски бебоци 2008!

• 17 867
  • 323
  •   1
Отговори
# 150
 isane, благодаря за комплиментите!  Hug Heart Eyes

Емма, благодаря и на теб за СТОДАЛ-а. Ще го имам в предвид   bouquet

За срещата не съм се включила, защото не знаем как мъжа ми ще почива за Великден и ако си тръгне предишната седмица не иска да се пребира пак следващата, щото след дълга почивка ходи при друг събота или неделя.  Close  Много ми се идва, но...МЪЖЕ  Crossing Arms Ако пък още почива, ми обеща, че ще дойдем, но вече ние ще си търсим някъде нощувки. Все пак е важното за купона да сме заедно, нали?

Miriel, настръхнах от това, дето сте преживели. Много правилно си постъпила, че си се прибрала.  Hug за малката Дима. Да й ядат д-то - дебеличка била  Crossing Arms

reiana, радвам се, че Миленка е по-добре.  Heart Eyes

Да отговоря и на Емма, че да не ми се разсърди  Mr. Green

1). Кой номер обувки носите? - 38-39
 2). Какъв цвят са очите ви? - кафяви
 3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите? - мииииии незнам
 4). Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? - Ето и моята представа за секси мъж: Уентуърт Милър, Патрик Демпси и не на последно място Ричард Гиър
 5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели? - някъде извън градския шум
 6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви? - нямам време с този интернет  Sick
 7).Колко сте вискоки? - 170 см.
 8.Как се виждате след 10 години? - ми поне две деца и в нова и голяма къща

"Отчаяни съпруги", гледах редовно първи сезон, но му изтървах края и сега го гледам отвреме на време, ама не ми е така интересен.
 Я кажете от къде да си сваля "1001 нощи", за да съм и аз в час, че днес го загледах, но и него не разбрах. Изглежда бързо се развива действието.

За памперсите на ПАМПЕРС, доколкото съм чувала от други майки, тези с ластика са май някаква турска партида, но не съм сигурна.

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 15:16 от Гергина

# 151
  • Разпиляна във въображението
И аз да се включа в мини анкетата

1. Кой номер обувки носите? - 37
2. Какъв цвят са очите ви? - сини
3. Харесвате ли работата си и ако не - то какво бихте искали да работите? - не е лоша, получих и повишение дори, може би искам да сменя колектива Thinking
4. Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? -
- един от тях. И още - Том Круз, Даниел Крейг...
5. Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели? - край моретили в Балкана
6. Четете ли вестници/списания и ако да-какви? - Good Food, Кулинарен журнал
7.Колко сте вискоки? - 160 см.
8.Как се виждате след 10 години? - още едно дете и щастлива

# 152
petty, dobs_, моля ви пуснете една снимка на пакета памперси с ластик  Praynig Вече трети пакет купувам, все различен и все без ластик  Rolling Eyes А и бройките, които споменаваш dobs_  newsm78, аз винаги взимам JumboPack, но не съм срещала 70 бр. Сегашния е 62 бр., но е 4+
Тiffany  Външно пакета не се различава по нищо освен броя Rolling Eyes
За 4ти размер по това ги различавам. Исках онзи ден и аз да купя 4+ но продавачката ми каза че незнае дали са с ластик и си купих пак 4 Crossing Arms

# 153
Мириел, целувки и прегръдки от нас и никакви болници повече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 154
Чакайте аз да си направя пак списъка на беззъбите-
1-Милена
2-Сиана
3-Айа4-Стефи
5-Симеон

Момичета вече не сме в списъка, имаме си зъбче!

# 155
Здрасти на всички!

Petty, честит рожден ден (на патерица)!   bouquet
Гергина, Стодал съм давала неведнъж на Теди и, да ти кажа, доволна съм. Но той е за суха кашлица. Друг сироп, който съм давала, е на Д-р Тайс - също помага. Но все пак трябва консултация с лекар. Преди време, когато Марта имаше кашлица, й бяха изписали едни капки "Синекод".Те обаче не са хомеопатични. Да не би кашлицата на малкия да е от стичащия се назад секрет от нослето? Добре е, каквото и лекарство да даваш, това да е съгласувано с лекарско мнение.

Хайде и от мен отговори за лексикона:
1. Кой номер обувки носите? 38 или 39
2. Какъв цвят са очите ви? зелени
3. Харесвате ли работата си? да, харесвам я;
4. Кой за вас е най-секси мъжът?
http://images.craveonline.com/article_imgs/Image/Lenny-Kravitz.jpg
http://i136.photobucket.com/albums/q192/amfurr/val_kilmer.jpg
Те са първите, които ми хрумнаха, но и други известни и недотам известни мъже намирам за секси  Laughing
5. Ако можехте да се преместите - къде в Бг бихте живели?  Бих искала къща някъде извън града.
6. Четете ли вестници/списания и ако да-какви? Чета онлайн - "Сега", "Дневник", "Медиапул", "Култура", "Литературен вестник", понякога "Капитал"...
7. Колко сте високи? 165
8. Как се виждате след 10 години? Пораснала с 10 години... на 43...

Гледах  първия сезон на "Отчаяни съпруги" (сега почти не ми остава време за гледане на ТВ). Не се идентифицирам с нито една от героините, защото са много изчистени като типажи, човек принципно е по-сложно нещо. Но Линет е може би моята героиня - работеща майка, амбициозна, пряма, открита...

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 22:38 от Тодоран

# 156
  • София
Айде и аз да се анкетирам :
1. Кой номер обувки носите? По принцип 36-37, но маратонки 38-39 (износвам тези на голямата дъщеря) Laughing
2. Какъв цвят са очите ви? Зависи с какво съм облечена - от сини до зелени
3. Харесвате ли работата си и ако не - то какво бихте искали да работите? Мда-а-а-а-а, сегашната ми работа много ме кефи и устройва...дано да я имам по-дълго  Praynig Но може би предпочитам да имам възможност да не работя  Laughing
4. Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? Не гледам на мъжете като на сексуални обекти...не е от възрастта или от хормоните...никога не съм го правила. Оценявам добро възпитание, чувство за хумор, кавалерство (не в смисъл да ми отваря вратата  hahaha), интелигентност и позитивност. И ако може да пие по-малко  hahaha А пък ако и не хърка...взимам го  Peace Ох, в тая връзка не знам дали гледахте снощните новини по БТВ. Имаше анкета мъжете каква домакинска работа вършат. И дадоха един Сиганин, дето каза, че готви, пере, чисти, глади...и аз му викам на моя : Ето го идеалния мъж  hahaha
5. Ако можехте да се преместите - къде в Бг бихте живели? София ми харесва (наоколо са най-близките ми хора), но искам да имам къща на село (някое планинско) и на морето (но не в курортите) и още тук-там...ама много искам, нали  Wink
6. Четете ли вестници/списания и ако да-какви? Обичам да чета само ежедневници. Женски списания изобщо не чета (колкото и лъскави да изглеждат). Бебешко списание съм чела само веднъж докато си чаках реда на една женска консултация.
7. Колко сте високи? 164-165-166 ...зависи кой ме мери и с какво съм обута
8. Как се виждате след 10 години? Не знам....но не искам това време да идва скоро.
9. За съпругите - Обожавам ги! Това е единствения сериал, който гледам. Но не ги следя от началото, а ако изпусна серия не правя драми. Искам всяка отчаяна съпруга да живее такъв живот (е, може би без този на Линет, заради рака...но тя го и пребори, де Peace)

Абе, мацки...май само кръвните си групи не сме уточнили още  Joy

Мале...Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 14 нови отговора.

# 157
  • Разпиляна във въображението
Прибавям Колин Фърт Heart Eyes

# 158
Мтакаааа, на който още не съм дотегнала-може да чете  Mr. Green. Моят син (въпреки, че ми идват около 20 определения, с които да го нарека, но все неподходящи за дете, тъй че ще замълча, че........) рева 2 часа, ама  ДВА!!!! Ама позеленя направо и не спира и не спира. Спи му се, ама иска да заспи с ц**а в устата, а туй нещо вече няма как  да стане у наш'та къща, та за туй голям зор е вече приспиването.
 Сега може ли или не може да си отговоря на въпросите ако обичате?
 1).номер 38-39
 2).ми...сини
 3).не, не я харесвам, искам да работя нещо.......с което да помагам на хората, а напоследък се замислям сериозно за.....военните  Joy. чшшшшт, само да се е засмял някой!!!!
 4). за сега е този,  ама.........не се знае до кога , моят мъж също става...ако го гледам на тъмно ......в гръб.....и с чувал на главата!!!
 5). аз май бих живяла в Русе, от време на време се замислям за живота на село, ама ...бързо ми минава!
 6).не, никакви, даже ако има чалъм и новини да не гледам...най-добре. А като се замисля преди що пари съм трошала за глупави и безсмислени "женски"списания......чак ми иде да се ударя.
 7).честно казано-не знам. 1,6.....и нещо
 Sunglasses. след 10 години...ще ми се да съм жива и да живея  в по-добър свят, по-чист, по-човечен! А иначе-много бих искала да имам моя си фабрика за ....тухли. Да, да точно така (аз май не знам какво искам????)
9). не го гледам туй мууви

Аз също гледах снощи новините и много ме хвана яд, дето и по двете национални телевизии излъчиха репортажи, как имало някакво си проучване, че мъжете страдали по-малко от инфаркт, ако гледали женски гърди (голеееми при това), втръсна ми в тоя свят само за мъжете да се мисли, честно казано, мисля че вече съм мъжемразка, супер-хипер-мега тъпи са по-голямата част от тая пасмина и ме е яд, че се налага да живеем в мъжки свят и да зависим от тях.......

# 159
олелелее кво става тука бе......  Shocked #Crazy помислих, че съм сбъркала темата - тука пълно с хубави мъже Joy Joy Joy

Минах набързо да метна една виртуална почерпка за здравето на Стефчо, че днес прави 10 месеца детето, а тъпата му майка съвсем беше забравила....  Embarassed

Най-много искам дететнцето ми да е живо и здраво и бързо - бързо да се оправи, че и той е в отбора на болните  Sad От миналата седмица е с хрема и кашлица, а днес вдигна и температура - засега удържам положението с хомеопатични и дано се справим, че не ми се мисли направо.... Със съня и храненето едвам се крепим все насила - мъкааа  Cry
Айде стига съм се оплаквала.....  Sick
Гледам лексикона попълвате, ако успея да се включа преди да е свършила темата и аз ще отговоря на въпросчетата- много са забавни.  Peace
ООООО 1001 нощи и аз го следя  Peace Peace Peace  Embarassed Embarassed Embarassed
А за срещата ще споделя, че мнооого, ама много ми се идва, но поне засега реални шансове няма, за да успеем да се впишем.  Confused Но ако има промяна в положението ще дойда, ако ще и на палатка да спя - мене няма бърка, туй да ви е ясно Laughing Party

абей кой ми изяде почерпкатаааааааааааа- да си признай   newsm29

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 17:45 от hiksita

# 160
  • София

А за срещата ще споделя, че мнооого, ама много ми се идва, но поне засега реални шансове няма, за да успеем да се впишем.  Confused Но ако има промяна в положението ще дойда, ако ще и на палатка да спя - мене няма бърка, туй да ви е ясно Laughing Party
 [/color]

Ало-о-о-о-о, дет' се вика ние почти на крака у вас ти идваме и ти да не дойдеш  Crossing Arms Поне за по едно кафе ще минеш това не е молба, а заповед  Wink

# 161
Поне за по едно кафе ще минеш това не е молба, а заповед  Wink

ААА ще го измислим ВаняМ   Laughing само да му доде времето   Joy Joy Joy

# 162
  • Варна
Здравейте и от мен, че много отдавна не съм се вясвала, е и ние бяхме в отбора на болните с продължение обаче - тъкмо бебо взе да идва на мене си, каката се разболя, ама и двамата яката я караха, даже тя в момента е вече на антибиотици - дано по-скоро му се види края, чеееее Wink Не ми беше ни до четене, ни до писане - ама се надявам скоро да ми мине  Wink
А сега да отговоря на Емма
1). Кой номер обувки носите?- 40-41
2). Какъв цвят са очите ви? - сиво-зелени
3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите?- от една страна да, но работя с много хора, а не може да се угоди на всеки нали знаете  Mr. Green
4). Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? - а тъз тайна току тъй не я издавам аз - ама са многооо  Joy
5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели?- може би във Велико Търново, заради по-голямото спокойствие отколкото тук и като че ли по-чистия въздух
6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви? - нямам много време за четене напоследък
7).-179см
А дано и след 10 години се чувствам така млада както сега и живота да тече на мах  Laughing
Ура - успях - ако щете вярвайте - това го пиша вече за четвърти път
Абе нещо не ми е днеска ден - ама не вие работа направо  Rolling Eyes Mr. Green hahaha

А за обувчиците - аз от известно време използвам само на Bart и Dandy, те май са под една шапка, и съм много доволна, цените са доста сносни, а качеството е убийствено добро, а колко готски модели имат - ако мога по-късно ще ви покажа с какви придобивки ни е каката за тази зима - е вярно, че цената на нейните маратонки и тези на бебо е еднаква, но си заслужават всяко левче  Peace

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 18:14 от didnik

# 163

А за срещата ще споделя, че мнооого, ама много ми се идва, но поне засега реални шансове няма, за да успеем да се впишем.  Confused Но ако има промяна в положението ще дойда, ако ще и на палатка да спя - мене няма бърка, туй да ви е ясно Laughing Party
 [/color]

Ало-о-о-о-о, дет' се вика ние почти на крака у вас ти идваме и ти да не дойдеш  Crossing Arms Поне за по едно кафе ще минеш това не е молба, а заповед  Wink
Присъединявам се към заповедта на Ваня М !
Никви такива да си ги нямаме, ще дойдеш ти, да не идваме ние !

# 164
Здравейте! Все не мога да ви насмогна. Имам много неща (е, повечето са за фън Wink), с които запълвам всяка минута, не знам как ви стига времето да изписвате толкова страници... Grinning Все чета и настигам, имам още неща да ви пиша, сега само набързо да се отчетем, че да не ни забравите случайно Mr. Green

Ава - противно на първоначалната флашива тревога - чак сега прохожда. Този уикенд прави все по-големи периоди от време самостоятелно да си стои на краката, без опора на човек или мебел. Придобива все повече увереност и вчера и днес прави и първи стъпчици сама Heart Eyes Лазенето вече го усъвършенства и общо взето е способна да докопа всичко, което си науми. В тази връзка ние обезопасихме туй онуй ама има още какво да се прави. Проблемът е, че нито един от обезопасителите, които накупувахме не е удачен за чекмеджета във вградена кухня. Ако някой има идеи какво да правя да свирка моляяя Hug

Освен това в петък пробиха 7мо и 8мо зъбче - пак два накуп... не знам да се радвам ли, да се тюхкам ли Wink

Уф пак трябва да изчезвам, айде до скоро Hug

Общи условия

Активация на акаунт