АПРИЛски бебоци 2008!

• 17 910
  • 323
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, моля да погледнете темата за срещата. Пуснах предварително разпределение на хората по стаи/къщи и банкови детайли за превод   Peace

# 166
Освен това в петък пробиха 7мо и 8мо зъбче - пак два накуп... не знам да се радвам ли, да се тюхкам ли Wink
Ухаааа...Мишо има само един  Grinning Laughing

# 167
Пелените на Памперс,които обсъждате с ластици са турска партида Peace Хъджис....пардон Huggies /може Айрин555 да чете тайно и да не я дразня  Wink/ също имат турска партида с по-яки ластици /според мен/ по меки са,по изрязани м/у краката!Аз сега съм на тях Grinning Даниел де.....

П.П все се каня да ви го напиша това...понеже често пиша,съответно аватара ми се появява постоянно пред очите ви...извинете ме ако позата,която сме заели с моя възлюбен не е много подходяща за отчетните теми,но какво да правя млада съм.... не мога да се удържам:D пък и ние работа вършим  Wink Та така де...да не се чудите що все такива картинки намирам...

# 168
Здравейте от нас! Hug
Миленчето кашля доста и всяка нощ повръща-това е от тъпия АБ! Аз като си знам,че Зинатът е най-добър,,, #Cussing out В тази връзка-Гергина ние пием за кашлицата АЦЦ кидс-доста е ефикасен!
Добс как можахте с Айа да напуснете класацията-не ви е срам Heart Eyes
Аз се побърках с ТУк Тук-днес пак си заббихме дрешки оттам,пък и на себе си купих едни ботуши,дето ги чаках цяла зима да ги намалят Hug
Момичета-какво става със софийската среща? Никой нищо не казва newsm78

# 169
П.П все се каня да ви го напиша това...понеже често пиша,съответно аватара ми се появява постоянно пред очите ви...извинете ме ако позата,която сме заели с моя възлюбен не е много подходяща за отчетните теми,но какво да правя млада съм.... не мога да се удържам:D пък и ние работа вършим  Wink Та така де...да не се чудите що все такива картинки намирам...

Ами, чудим се! Naughty И ние такива работи вършим! Mr. Green Hug

# 170
Здравейте, мили мамчета!Сигурно сте ни изпозабравили,но ние вас не!Бяхме доста дълго време болни и нямаше как да ви посещавам,защото положението не беше розово.Сега вече сме добре и по често ще се включваме. Hug Hug Hug

# 171
Добр'ютро, айде че Бъни се тутка нещо, едно кУпучино за вас .
 Аз се включвам рано-рано с нова страница от лексикона (снощи сън не съм спала да ви мисля въпроси), ще се радвам на подобаваща активност  Peace:
 1/ Ако можехте да сте невидими за един ден-какво щяхте да направите?
 2/ А ако можехте да сте мъж за един ден какво бихте направили?
 3/ Коя черта от характера си харесвате и коя-не?
 4/ Ако можехте да промените нещо в себе си-външен вид или характер-какво би било?
 5/ Бихте ли участвали в някое риалити шоу (от известните в БГ) и ако да-кое?
 6/ Много ли питам  Tired?

# 172
  • Добрич
Добро утро!

1/ Ако можехте да сте невидими за един ден-какво щяхте да направите?- щях да нацелувам много хора и да се забавлявам на реакциите Heart Eyes

2/ А ако можехте да сте мъж за един ден какво бихте направили?-нищо мъжко не ми липсва...така че ще си Го преместя от левия крачол в десния Wink

3/ Коя черта от характера си харесвате и коя-не?-харесва ми силната воля,която имам;не ми харесва ,че съм крайно нетърпелива

4/ Ако можехте да промените нещо в себе си-външен вид или характер-какво би било?на външен вид мога да се подменя цялата(без косата),като характер бих изтрила нервността си Whistling

5/ Бихте ли участвали в някое риалити шоу (от известните в БГ) и ако да-кое?-тц,тц и пак тц!

6/ Много ли питам  ?-хич даже!

# 173
Чакайте аз да си направя пак списъка на беззъбите-
1-Милена
2-Сиана
3-Айа4-Стефи
5-Симеон

Момичета вече не сме в списъка, имаме си зъбче!

Честито, ние се наместваме на ваше място сред беззъбите  bowuu
1.Милена
2.Сиана
3.Стефи
4.Симеон
5.Макси
(туй сме ний Rolling Eyes)

Tiffany, наистина няма разлика в опаковките за тези с ластик и тези без ластик Памперс(поне аз не виждам newsm78). Аз затова не съм разбрала какво взимам от рафта. А ето и снимка (сори за закъснението) за откриване на 10-те разлики (то и една разлика да откриете ще е истинско чудо Joy)

# 174
  • Разпиляна във въображението

1/ Ако можехте да сте невидими за един ден-какво щяхте да направите? - и аз бих правила пакости Wink Бих искала да видя как прекарва Вики в детската градина.
 2/ А ако можехте да сте мъж за един ден какво бихте направили? - не се сещам нищо конкретно Thinking
 3/ Коя черта от характера си харесвате и коя-не? - Харесвам в себе си, че съм "вечниа оптимист", нехаресвам - срамежливостта Blush.
 4/ Ако можехте да промените нещо в себе си-външен вид или характер-какво би било? - Да стана малко по-висока.
 5/ Бихте ли участвали в някое риалити шоу (от известните в БГ) и ако да-кое? - От тези, които снимат българи - не Naughty, но иначе в "Шеметна надпревара" - искам да видя малко свят Laughing
 6/ Много ли питам  Tired?[/size][/font][/color] - давай още
[/quote]

# 175
Хайде привет на всички ви!... Как няма да се тутка Бъни-то, като сте изписали сто...и... страници, а аз обичам да пиша, след като изчета всииииииичко!  Naughty
1.Милена
2.Сиана
3.Стефи
4.Симеон
5.Макси (туй сме ний Rolling Eyes)
6.Невена
7.Цвета
.....и ний сме беззъби!
Лексикона ще ви го попълня по нататък!  Peace

# 176
Аз се побърках с ТУк Тук-днес пак си заббихме дрешки оттам,пък и на себе си купих едни ботуши,дето ги чаках цяла зима да ги намалят Hug
Я сподели... не съм го чувала Rolling Eyes

1/ Ако можехте да сте невидими за един ден-какво щяхте да направите?- щях да нацелувам много хора и да се забавлявам на реакциите Heart Eyes
Joy Joy Joy

# 177
Момичета, ходих да правя рентгенова снимка на Самуил и рентгеноложката е написала някакви неща, дето не ми звучат много добре и така ми се е свило сърцето.....а доктора, който ще я гледа (снимката де) ще го видим чак във вторник и направо...не знам как ще изкарам една седмица. Не че ви интересува де, ама......само да кажа, да стискате палци, ей тъй, за всеки случай  Rolling Eyes

# 178
  • Добрич
E.,стискаме всичко налично Сумо да е наред Hug Praynig Hug Praynig Hug Praynig

# 179

1.Милена
2.Сиана
3.Стефи
4.Симеон
5.Макси (туй сме ний Rolling Eyes)
6.Невена
7.Цвета
.....и ний сме беззъби!