АПРИЛски бебоци 2008!

• 17 915
  • 323
  •   1
Отговори
# 180
Емма, какво точно те притеснява в описанието на снимката. Защо не напише нещо тук, може някоя мама, която разбира да разсее съмненията ти  Praynig Доста време има да чакате.....ако наистина има нещо да отивате по спешност, знам ли  newsm78

# 181
Ами звъннах на лекаря, който го преглежда миналата седмица (за който записах час за вторник) и му продиктувах какво пише и каза след 17ч да идем при него, че не можело да чака до другия вторник ......... Confused, направо ще се пръсна.

# 182
  • Варна
Еммко стискаме палци и на краката дори  newsm17 и като се завърнете веднага да кажеш на къде са нещата, че то се измъчи детенцето толкова време горкото
Абе все се каня да те питам, от кого ги е наследил бебо тез ми ти хубави очи
На всички много целувки и само здрави и много игриви да са бебоците   love001

# 183
# 184
Емма, сега трябва да се мобилизираш и да изчакаш прегледа, колкото и да е трудно. Всички ние стискаме палци на Самуил  Hug Важното е, че докторът ще ви приеме днес  Praynig

# 185
Емма   newsm17 fingerscrossed

Чакаме да пишеш после.

# 186
Айде и ние вкЮпом (това днес го измислих и много му се кефя - демек, вкУпом в кЮпа Laughing) на херпангинозните...Вчера бяха едни температури от по 39-39,8, едно чудо - много тъжна работа...и днес сме с червено като "огън" гърло и правим опити а мажем гърлото с все хубави неща като Тантум Верде и т.н...Дано оздравява по-бързо, че много жално плачеше вчера Cry

Верчо - за Тук-Тук скоро ме светнаха Ваняиван и Ласи - намира се на бул. Пушкин, между кръговото на Павлово и Околовръстното, вляво (срещу Babynova) - по принцип нещата са много скъпи, но в момента (или поне миналата седмица) имаше намаления по 50-70 % - има страхотни неша, макар че е доста пообрано вече! Реяна - има и дамски Тук-Тук ли? Или ти си купила др ботуши?

И малко отговори:

1/ Ако можехте да сте невидими за един ден-какво щяхте да направите? - да наблюдавам хората - много обичам, а нали не е културно...
 2/ А ако можехте да сте мъж за един ден какво бихте направили? - ами извинявам се, ама толкова пъти съм съжалявала, че съм жена и че на някой мерзавец не съм му...хм...думнала един по тиквата...да, малко просташко - ама бих се посбила с определени типове...кога друг път ще ми се падне!!! Особено с тези, които ме изпреварват отдясно по  България, докато карам с 70 и ми показват някакви пръсти!!! И после ще направя като наана - ще си го преместя Peace
3/ Коя черта от характера си харесвате и коя-не? - не харесвам само , че съм много милостива...и милозлива...и май не ставам за мениджър в тоя ред на мисли! Все търся доброто в хората. И хората все се възползват от това.  Иначе всички други си ги харесвам!
4/ Ако можехте да промените нещо в себе си-външен вид или характер-какво би било? - може и да се повтарям, но маааааалко по-високичка ако бях...щях да виждам света по-добре, не за друго!
5/ Бихте ли участвали в някое риалити шоу (от известните в БГ) и ако да-кое? - не!
 6/ Много ли питам  ? - питай, питай, че иначе съвсем асоциализираме и само за наакани памперси говорим!!!

# 187

Aquariel я виж къде намирих Габка- тя е нашия фаворит Peace

http://surcare-bg.com/baby_326.php

# 188
1/ Ако можехте да сте невидими за един ден-какво щяхте да направите? да ограбя банка и да си уредя живота веднъж завинаги!Ако не ми стигне смелостта за това..хм...и аз бих поступала някои хора,други бих нацелувала!
2/ А ако можехте да сте мъж за един ден какво бихте направили? да забия някоя жена и да видя как е Grinning ако и за това не ми стиска....еми незнам Crossing Arms
3/ Коя черта от характера си харесвате и коя-не? харесва ми,че съм непоправим оптимист,че вярвам в себе си и по този начин постигам целите си-борбена съм!Не харесвам...ми то няма такова нещо Blush майтапя се!Не харесвам това,че съм припряна!
/ Ако можехте да промените нещо в себе си-външен вид или характер-какво би било? харесвам си се такава!като поостарея може и да пипна тук-там  Grinning А за характера ми...нищо не променям!

5/ Бихте ли участвали в някое риалити шоу (от известните в БГ) и ако да-кое? - не! Участвах веднъж в едно предаване...не е страшно да те дават по тв-то В риалити...не съм толкова смела!
6/ Много ли питам  ? Тц

# 189
Емма, ще чакам да пишеш как е Сами. Дано не е нищо страшно! Praynig Не се тревожи предварително  Hug

# 190
  • Разпиляна във въображението
Сиска в какво предаване си участвала?

Ема Praynig Praynig Praynig

# 191
Емче, имаш и моите стиснати палци! Всичко ще е наред! Praynig Praynig Praynig  Hug

# 192
# 193
Здравейте, момичета-кокичета!
Аз не съм ви забравила, никак даже. Много ми липсвате и още не съм ви прежалила, та да пиша в априлки 2009! Hug
Аз съм добре, като изключим това, че преди 2-3 седмици оздравях от грип, а сега нещо пак се опитва да ме повали. Ама аз не се давам - лимони с мед, чай от мащерка, грейпфрути, а май ще почвам и пак с Биопарокса, дано не е вредно да го пръскам толкова често! newsm78
Бебокът си рита, расте и хубавее! Останаха ми още 2.5 месеца и...под ножа! Crazy
Чета, че ще се събирате! Много хубаво сте го решили. Весело да си изкарате и после искам много снимки да разглеждам!
Аз ходя на работа през ден за по няколко часа, за да не се уморявам. Зарибила съм се по сериала "1001 нощ" и ако не бях толкова влюбена в съпруга ми, досега да съм полудяла по главния герой, че той много Убав с тия сини очи!!!  Laughing В тоя ред на мисли, да ми стискате палци моят малчо да има сините очички на татко си! Към тази от вас, които си имат синеоки дечица - кога стана ясно, че детенцето ви е синеоко?
Иначе от време на време си поплаквам за моята бебка, а с напредването на бременността все по-често мисля за нея! Но иначе се държа мъжки и не се давам на мъката! Така де, чака ме нещо толкова хубаво - да родя второто си детенце! Да даде Господ, де! Praynig
Моят доктор ми даде апаратче за слушане на тоновете и една тубичка гел и ми каза, когато се шашна, че бебето не е добре, да си му слушам тоновете, за да се успокоявам!
Айде стига с моите паранои! Целувки на всички мами и бебешоци!

# 194
asja много се радвам за теб  Hug Hug Hug Hug Hug

видях те аз в темата за 1001 нощ Peace

Общи условия

Активация на акаунт